Arwen, ja ću se pomoliti za tebe vcrs da sto prije budeš sretna i imaš jednu malu bebicu koju toliko želiš 🙏🏻😘 sve dođe na svoje mjesto ne brini
Hvala ti❤️
Valjda ce se i nama opet posreciti😊
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Ja sam u 5tt imala 3,9 TSH dao mi je od 50 mg, na iducem vadenju krvi 2,7 TSH i pojacao mi je dozu na 75 mg…jer navodno u prvom tromjesjecju pozeljno je da bude do 2, max 2,5.
Cini mi se prejaka terapija, ja sam za nalaz 3,6 dobila dozu od 25mg.. cini mi se uredu za pocetak
Nisam ni ja pametna, jer mi je TSH pod lthyroxom od 50 mg bio 2,7 , a oni smatraju da je to i dalje visoko...al svakako idem na kontrolu u ponedjeljak pa cu vidit na cemu sam....jesi radila ponovno kontrolu?
Hvala cure😄😄🥰💖
Hahhaha Tenci nemoj me plasiti, kakva cu onda biti do 40 tjedna😂
I puno ti hvala na ovim savjetima vezanim uz robicu i tetra pelene, bas je lijepo imati u grupi nekoga sa iskustvom❤
Nema problema! Drago mi je da mogu pomoci, pogotovo dok mi je jos sve frisko, a i znam kak je meni bilo prije malo vise od godinu dana, izgubljena u svemu i supr su mi dosli savjeti od iskusnijih cura 😊
Cure koje ste tu negdje iza 10og tjedna stavljajte slike trbuscica😊😊
Ja budem se sutra poslikala, ali realno nemam kaj slikati 🤷♀️
A znas li kako sad dalje, jeste li se ista dogovarali s gineko kada bi ste mogli iznova krenuti sa postupkom
Ne znam kakve su ti savjete dali vezano uz to koliko da pricekas prije ponovnog pokusaja, kako se ti osjecas?
Za 2 tj bi vec mogla dobiti menstruaciju, i nakon toga ponovno pokusati🙃
Ja ti drzim fige da uspijete, vjerujem od srca i vas💗
A i citala sam negdje da su zene nakon spontanog prvih par mj izrazito plodne, je li to tocno ili ne ne neznam, ali isplati se pokusati (meni je uspjelo prvi ciklus nakon pobacaja) 😃😃
Ako se ovo odnosilo na mene,sutra cu sve saznati!
Sestra u bolnici je spominjala meni i curi koja je bila u sobi sa mnom takodjer na kiretazi da mozemo pokusati odmah nakon sto nam prodje prva menstruacija,i da se sad sve vise odustaje od one prakse cekanja po nekoliko mjeseci,jedna druga gin.koja je u mirovini ali smo privatno dobri, rekla je da se nakon 2 menstruacije mozemo baciti na posao,a sutra cu vidjeti kakvo je stanje unutra i sto na sve kaze moja dr.!
Iskreno,koliko god me strah,ne bi da predugo cekamo jer nam je za ovu trudnocu trebalo skoro godinu i pol,ali evo, napravit cemo onako kako nam budu savjetovali!
I ja sam citala to da zene nakon spontanih uglavnom jako brzo ostanu trudne,medjutim,kiretaza to sve mijenja,i ne znam kakvo je stanje nakon sto se ona mora proci jer pobacaj nije krenuo sam od sebe!
Javi nam se sutra obavezno🤗
Za kiretazu ne znam, meni su nakon tablete rekli da ne znaju tocno kako moze djelovati na sljedecu trudnocu pa da cekam 3mj, ali nisam eto
Ako se osjecas spremnom za novu trudnocu, ja te podrzavam neovisno o tome sto doktori kazu
Svu srecu ti zelim, vrati nam se brzo💞
Divno izgledas,i stomacic je bas😍
Javit cu vam se sutra kratko,jer mi je iskreno glupo da upadam kao padobranac sa nekim posve drugim pricama,ali danas sam morala nesto napisati,jer me bas dirnulo sto ste me se sjetile❤️
Arwen draga nemoj tako govorit! “Upadni” nam slobodno svaki dan pogotovo ako osjetiš potrebu da razgovaraš s nekim! Nadam se da ćeš se brzo oporavit i radovat novom plusu. Inače znam curu koja je odmah ostala trudna nakon spontanog (ali bas taj ciklus) i u drugoj trudnoći je sve bilo super ;)
10.06. Nifty uredan 💖
Arwen, tu si! Ne mogu ti opisat kolko mi je drago da si nam se javila 🥰😍. Zelim ti svu srecu svijeta da uspijete cim prije ponovno, i vjerujem da i budete i da cete imat predivno malo bice kraj sebe uskoro. Ja sam osobno skuzila da sam puno jaca psihicki nakon 2 misseda, ali zato sve i svaki pregled preispitujem jako puno puta (a znam da ne bi trebala, i jaaaako sam blizu tog 12tt). Drzi se i nemoj nas zaboraviti, ti si jedna od nas koje smo se prve prikljucile forumu i otpocetka si tu bila s nama ❤. Za mrvicu ce doci i tvoje vrijeme 😘, sigurna sam.
Hvala ti na ovim divnim rijecima!❤️
Naravno da vas necu zaboraviti,sve ste mi tu bile divne!
I kao sto sam vec rekla,svaki dan vas citam i cmoljim nad slicicama vasih divnih bebica!
Samo neka vam se sve nastavi tako uredno i bez problema!
Ti me zapravo jako podsjecas na mene otkad sam saznala da sam trudna,stalno sam se brinula oko necega,nakon svake dobre vijesti bila sretna 5 minuta pa onda dalje nastavljala u revijalnom tonu s brigama,preispitivala sve i svasta,trudila se da nikako ne naskodim bebici i ugrozim trudnocu,i sad kad je sve gotovo toliko sam tuzna jer si nisam dozvolila ni jedan jedini dan u ta dva mjeseca da budem sretna i opustena!
Nemoj si to raditi…ti si dobro,i bebica je,bit ce divna,zdrava i sretna,nifty ce ti biti uredan,mjere su joj savrsene,prosla si onaj kriticni period i nema nikakvog razloga da se bojis da ce nesto poci po zlu!
Uzivaj sto vam se napokon sve poslozilo kako treba i sto se ova mrvica tako cvrsto i lijepo uhvatila jer vas zeli upoznati krajem godine i vjeruj da ce sve biti bas onako kako treba 😘
Kako si prekrasna ❤️ koliko pozitive!
Divne ste sve vi ovdje,i toliko mi je drago vidjeti da nema nekih glupih prepucavanja i svadja i da ste uvijek tu jedna za drugu,i kad je dobro i kad nije!
Budite sretne,uzivajte,okruzite se dragim ljudima,prosetajte,procitajte neku dobru knjigu,uradite nesto sto ste oduvijek htjele a niste imale vremena,i ne razbijajte glavu stvarima na koje nemate utjecaj!
Ja vam od srca svima zelim sve najbolje❤️
Dobra vecer zene drage,
Ja zvala svog gina i rekao da po mengi da je 5tt i da pricekamo bar jos desetak dana za pregled. Poslao mi Folacin i Heferol, a ujutro idem vadit hormone stitnjace jer pijem tablete pa mi je endokrinologica rekla da javim cim saznam za trudnocu.
Meni se u prosloj trudnoci trbuh tel s 20tt primjecivao,nadam se da ce sad ranije haha
I da, malo sam u strahu jer samo ponekad me sise zabole a u prosloj su me jako bolile i stalno mi je muka. Osjetim sad muku al cim pojedem kao da prode. Al kako kazu dokle god nema iscjetka cudnog da je dobro. Jedva cekam pregled da cujem srce i da vidim da je sve ok
Arwendraga nemoj tako govorit! “Upadni” nam slobodno svaki dan pogotovo ako osjetiš potrebu da razgovaraš s nekim! Nadam se da ćeš se brzo oporavit i radovat novom plusu. Inače znam curu koja je odmah ostala trudna nakon spontanog (ali bas taj ciklus) i u drugoj trudnoći je sve bilo super ;)
Hvala ti puno!
Nakon sutrasnje kontrole bit cu malo pametnija i znati sto i kako dalje!
Ako se i dogodi kojim cudom da ostanem opet trudna bar do kraja godine,mislim da se ni necu javljati na neku drugu temu nego opet povremeno tu kod vas,jer bez obzira sto ce vecina vas do tad mozda vec biti pred porod,ipak ste vi moje 😘❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji