Pahuljice dobro došla!!
Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima... a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina.
10.06. Nifty uredan 💖
Ovo sam malo zbrčkano napisala nadam se da si uspjela pročitat 🤪
10.06. Nifty uredan 💖
Pahuljice dobro došla!!
Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima… a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina.
Hvala ti na objasnjenju😃🤗
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Hvalaa😍😍 meni je rekao da pijem pa za dva tjedna da vadim krv. Koliko dugo piješ?
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Hvalaa😍😍 meni je rekao da pijem pa za dva tjedna da vadim krv. Koliko dugo piješ?
Pocela sam 5.5., kontrola mi je 22., ta stitnjaca mi nije problem
Al stvarno se bojim da mi endokrinolog ne zabrani slatkise😢
Sad na etherealu gledam tetra pelene
Jel je uobicajeno uzeti bambus ili pamucne?
Aaaaa, too su tetra pelene, ja ih zamijenila za nekaj drugo 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji