Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:32

Kada ti je termin😃

An1
    13. Svibanj 2020. 17:36

Pahuljice dobro došla!! 
    Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima... a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina. 

10.06. Nifty uredan 💖

13. Svibanj 2020. 17:38

Pahuljice, dobro nam dosla 

An1
    13. Svibanj 2020. 17:38

Ovo sam malo zbrčkano napisala nadam se da si uspjela pročitat 🤪

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:40

Anikin

Pahuljice dobro došla!!
    Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima… a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina.

Hvala ti na objasnjenju😃🤗

Mašnica95
    13. Svibanj 2020. 17:47

Tea22

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
    Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
    Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom

Hvalaa😍😍 meni je rekao da pijem pa za dva tjedna da vadim krv. Koliko dugo piješ? 

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:49

Mašnica95

Tea22

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
    Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
    Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom

Hvalaa😍😍 meni je rekao da pijem pa za dva tjedna da vadim krv. Koliko dugo piješ?

Pocela sam 5.5., kontrola mi je 22., ta stitnjaca mi nije problem
    Al stvarno se bojim da mi endokrinolog ne zabrani slatkise😢

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:55

Sad na etherealu gledam tetra pelene
    Jel je uobicajeno uzeti bambus ili pamucne?

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:56

Koliko komada tetra pelena uopce treba nabaviti

13. Svibanj 2020. 18:02

Aaaaa, too su tetra pelene, ja ih zamijenila za nekaj drugo 😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.