Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    13. Svibanj 2020. 16:26

Tea22

Tenci

Cure, imate u etherealu odlicne jastuke. Odmah da preporucim i njihove tetrice, odlicne su. U biti, svi proizvodi su im odlicni.

Oces mi molim te objasniti za sta sluze tetra pelene, to mi uopce nije jasno

Tetra pelena je prije bila za ono staro siroko povijanje... Danas ima ona kao svedska pelena kao pampers samo krpena i stavi se za siroko povijanje. Ja sam prije 2 godine i  na jedan i drugi nacin stavljala siriko povijanje... Cak bi tetra pelenu stavila u kolica pa na nju bebu ili na kauc nikad odmah nebi direktno bebu stavila na nesto bez te pelene.

Mašnica95
    13. Svibanj 2020. 16:29

Nada88

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Od koliko mg ti je lthyrox dao na ovoliki TSH?

Dao mi je 50 mikrograma, jednu na dan. 

Tea22
    13. Svibanj 2020. 16:32

pepipeps

Tenci

Cure, imate u etherealu odlicne jastuke. Odmah da preporucim i njihove tetrice, odlicne su. U biti, svi proizvodi su im odlicni.

I babyland ih drži, ali su puno manji od ovih, tj. nisu imali te različite veličine, a cijena je ista kao ovaj veliki u koji se cijeli uvališ😁

Cekaj znaci ethereal ima vece znaci?

pepipeps
    13. Svibanj 2020. 16:43

Tea22

pepipeps

Tenci

I babyland ih drži, ali su puno manji od ovih, tj. nisu imali te različite veličine, a cijena je ista kao ovaj veliki u koji se cijeli uvališ😁

Cekaj znaci ethereal ima vece znaci?

Ne, oni imaju manje. Barem u Babylandu imaju samo te modele, možda je online drukčija situacija. Ugl, ja sam baš htjela taj C tip, da se uvalik u njega jer imam potrebu dizati desnu nogu na nešto povišenije dok spavam na boku, a to je većinu vremena lijevi bok i onda u C jastuku imam potporu i za glavu, iza za leđa, a preko jedne strane jastuka prebacim i nogu. Možda nekome više paše manji model.

• Bebac9697
    13. Svibanj 2020. 16:51

Cure koje imaju poteskoce sa probavom, ako niste probali jogurt activia od suhih sljiva, probajte. 100% djeluje, barem meni, nakon jednog jogurta u roku dva sata su crijeva pocela da "krče" i u sekundi sam jedva stigla do wc.a 😂

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:02

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
    Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
    Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom

• Pahuljica27
    13. Svibanj 2020. 17:02

Pozdrav svima! Slučajno sam naletila na ovo i oduševljena sam! U svojoj okolini nemam trudnica koje očekuju zimsku bebu kao ja, tako da mi je ovo stvarno olakšanje! ❤️

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:06

Mama mia

Tea22

Tenci

Oces mi molim te objasniti za sta sluze tetra pelene, to mi uopce nije jasno

Tetra pelena je prije bila za ono staro siroko povijanje… Danas ima ona kao svedska pelena kao pampers samo krpena i stavi se za siroko povijanje. Ja sam prije 2 godine i na jedan i drugi nacin stavljala siriko povijanje… Cak bi tetra pelenu stavila u kolica pa na nju bebu ili na kauc nikad odmah nebi direktno bebu stavila na nesto bez te pelene.

Hvala na pojasnjenju😊 a hocemo li u hodu nauciti siroko povijati ili ce nam netko objasniti

Tea22
    13. Svibanj 2020. 17:07

Pahuljica27

Pozdrav svima! Slučajno sam naletila na ovo i oduševljena sam! U svojoj okolini nemam trudnica koje očekuju zimsku bebu kao ja, tako da mi je ovo stvarno olakšanje! ❤️

Dobro nam dosla🥰🥰🤗

• Pahuljica27
    13. Svibanj 2020. 17:18

Hvala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.