Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    13. Svibanj 2020. 15:45

Jako se cesto sjetim RedRobin, sjetila sam se jucer kako smo se i ona i ja nadale da ce nam bebac doci malo ranije tj u 11mj
    Sad sam se sjetila da je ona kupila jastuk vec u 7tj, bas mi nedostaje..
    poppy cestitam na urednom nalazu, zasluzila si opustiti se i uzivati❤

poppy
    13. Svibanj 2020. 15:53

Tea I ja se sjetim i robin i arwen i hortensiu, a i na isabelicu isto mislim, vjerovatno je sva u selidbi..❤️

pepipeps
    13. Svibanj 2020. 15:54

Tenci

Cure, imate u etherealu odlicne jastuke. Odmah da preporucim i njihove tetrice, odlicne su. U biti, svi proizvodi su im odlicni.

I babyland ih drži, ali su puno manji od ovih, tj. nisu imali te različite veličine, a cijena je ista kao ovaj veliki u koji se cijeli uvališ😁

13. Svibanj 2020. 15:55

Sapica

Evo i mene curke. Danas bila na brisevima i doktor je nakon briseva preko trbuha napravio uzv i sve izgleda super. Veliki smo 4.5cm (taman kolko bi trebali bit po ovulaciji) - znaci drugi doktor je zadnji put krivo izmjerio. 🥰😍 Presretna sam. Sad nas ceka nifty u utorak i onda malo mira, a mozda se zaletim i na more 😄

Sapice divno, divno!!! Naravno da je krivo izmjerio, jako tesko je tocno izmjeriti u tako ranim trudnocama. Sad nadi neki recept za opustanje, pa ga posalji meni ako bude uspjesan 🤣🤣 sretno i pomalo!!!!

13. Svibanj 2020. 15:56

Svim curama cestitam na urednim nalazima, sad opuseteno i bezbrizno! 🤰🤰

Mašnica95
    13. Svibanj 2020. 15:57

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam. 
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći? 

Mašnica95
    13. Svibanj 2020. 16:00

https://ibb.co/QYgGYc0
    Evo i slikicaa, valjda sam dobro stavila 😂

13. Svibanj 2020. 16:04

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Od koliko mg ti je lthyrox dao na ovoliki TSH?

Tea22
    13. Svibanj 2020. 16:14

Tenci

Cure, imate u etherealu odlicne jastuke. Odmah da preporucim i njihove tetrice, odlicne su. U biti, svi proizvodi su im odlicni.

Oces mi molim te objasniti za sta sluze tetra pelene, to mi uopce nije jasno

13. Svibanj 2020. 16:15

Tea22

Tenci

Oces mi molim te objasniti za sta sluze tetra pelene, to mi uopce nije jasno

E bas sam to i ja htjela pitat. Jel to umjesto ovih jednokratnih il kaj? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.