Sapica, nemoj se brinuti nije to to, to se treba malo boljim ultrazvukom jako zumirati da se to izmjeri. Znam da ti je teško opustiti se bez obzira sta svi govore jer sam i sama takva, ali moramo se bar potruditi ne misliti previše 😘
Evo isla sam gledati, u Hrv na 4.5 milijuna stanovnika je 1700 oboljelih o Down sindroma
To je 0,03 posto
Meni je muz oba pregleda morao cekati ispred, ne pustaju zbog korone, nama je nuhalni nabir 0.7 i jucer vadili krv i danas vec bili rezultati, malo me to brinulo jer ja imam 33 a muz 37 ali rezultati su 1:100000 tako da odlicno, ja sam se sad stvarno opustila i pokusavam uzivati maximalno, jos malo kad mi te mucnine prodju biti cu kao kraljica😀😀😀
Pepipeps gdje si kupila jastuk? Može slikica kada stigneš? Ja u prvoj trudnoći nisam kupila, ali mislim da u ovoj hoću...
Sapica doktor bi ti rekao da je problem, samo opušteno 🥰
Hvala Tea i Nicol 🥰❤... uzasno mi se tesko opustit jer mi je bas tesko povjerovat da sve dobro napreduje nakon 2 katastofalna ishoda. Slobodno vi mene pospotate kad me ulovi takva zuta minuta. Hvala vam, divne ste. I treba me pospotat 😊
Pepipepsgdje si kupila jastuk? Može slikica kada stigneš? Ja u prvoj trudnoći nisam kupila, ali mislim da u ovoj hoću…
Sapicadoktor bi ti rekao da je problem, samo opušteno 🥰
U Babylandu, 309kn, ispunila sam prijavnicu za njihovu člansku iskaznicu pa sam dobila i 10% popusta odmah, tako da me koštao manje od 300 kn. Čekam da se navlaka osuši, ali možeš ga vidjeti na njihovoj stranici samo upišeš Babyland jastuk za trudnice tip C. U trgovini imaju veću ponudu boja navlaka, tamo je mislim samo neki sivi na leptiriće. Bila sam i u Baby Centru, ali tamo su dosta skuplji, iznad 400.
Cure mene bas brine sto sam danaa zakoracila u 10tu nedelju a stomaka ni na pomolu.. Jeste li vi svoj primijetile??
Nicole ako ti je dr tako rekao _ neka si odradila test. Javi nama kada ih dobijes Tenci nemam pojma zasto kod nas dolaze tako kasno!! Da poludis
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Meni je muza pustilo na oba pregleda zadnja,maske moramo imat i to je to 🤷♀️
Jedino nije onda na hitnu kad san isla,tad san morala sama uc.
🙏❤💙
Cure, imate u etherealu odlicne jastuke. Odmah da preporucim i njihove tetrice, odlicne su. U biti, svi proizvodi su im odlicni.
Sortiraj odgovore
Najstariji