Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    13. Svibanj 2020. 14:35

Sapica

https://ibb.co/8xkWtGG 🥰🤩 i da, prijavljujem povracanje sinoc (2.put u trudnoci) i danas me malo mucnine love, kad sam vani na zraku super sam, al cim udem u kucu gotovo 😇😆

Malo divno zlato🥰💗

Tea22
    13. Svibanj 2020. 14:46

Nisha_21

Javljamo se - imamo 19mm iliti skoro 2cm i beba je super, miče se i vide se rukice i nogice ❤️❤️ 8+3 smo sad i skoro sam se rasplakala kad sam vidla to megoljenje bebice😍😍😍😍 dobila sam trudnicku knjižicu (Austrija) i sljedeći pregled za otprilike 3tjedna kad cemo raditi combined test iliti mjerenje nuhalnog nabora i vaditi krv👍 presretna sam! Obećala sam mužu čim bu kritična faza iza nas- a gin mi je rekla da smo sada kakti zasada na zelenoj grani- da bum kupila prvu malu sitnicu za bebicu, jedan body, sebi za ljubav ❤️ eto i to sam napravila! Mini maleni body koji cu bebici obući kad se rodi(naravno 100% pamuk) 😅

P.s radi CRL i dužine evo uživo vidla da je na prvo mjerila 16.3 i onda as bebica bolje ispružila i onda jd dobila pravu mjeru 19🤗🤗🤗 tako da je to sve ok dokle god varira nekoliko dana!

Cestitam, predivne vijesti💞💞💗💗💖💖💖

Tea22
    13. Svibanj 2020. 14:47

mylady

Drage, dajte mi samo recite jesu li Vam muževi išli s vama na preglede ili se još ne preporučuje?

Ja sam pitala gineko smije li doc samnom na slj pregled (26.05.), ne smije jos😏

Tea22
    13. Svibanj 2020. 14:49

Nisha_21

https://ibb.co/VCCbs4G body, unisex meni za dušu 😍
    https://ibb.co/k20V8Jz ljubav najveća❤️

Hvala cure!
    Anikin ja nisam dr., ali mislim da ime nešto istine u tome. Ona je jako objektivna i nebi mi dala trudnicku knjižicu da ima malo nedoumice. Pošto se po svemu odlično razvila bebica, kao i kod tebe, onda smo obje na zelenoj grani😍 pozitiva!

Ajme presladak body😍😍
    A tek bebac🥰❤

nicole12
    13. Svibanj 2020. 14:51

Nas su jučer prvi puta pustili da uđemo skupa i meni je to divan osjećaj, a muž nije mogao sebi doći nakon sta je vidio bebicu kako skače ❤️ Nikad sretniji nismo bili🙏🏻  Abdominalno je uvz tako da je trenutak bio pravi! 
    Zanima i mene koji da si jastuk uzmem bas sam sinoć tražila, ali ih ima toliko da sam se pogubila 

• Mara Kokosica
    13. Svibanj 2020. 14:55

Sapice i Nisha prekrasne slike i bebice. Kako su se namjestile i pravo ugnjezdile jer ce tu bit josss dugooo. Predivno. 

06/20 blighted ovum 8tt.

13. Svibanj 2020. 14:59

Ne bi ja bila ja da ne nadem nekaj oko cega cu se brinuti... cure koje imaju iskustva s nuhalnim naborom, kak to izgleda tocno na uzv? Ja se nadam da ovo na bebinom vraticu nije nuhalni nabor jer je ogroman ako je 😪😔 https://ibb.co/nBmfXFy

• Bebac9697
    13. Svibanj 2020. 15:07

Curee slike i bebice su prekrasne, čestitam. 🥰😍Mene su vase slike bebica rasplakale a tek kako cu onda zaplakati kad vidim svoju uskoro 😊

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Tea22
    13. Svibanj 2020. 15:09

Sapice molim te opusti se, nema potrebe da trazis lose bas nakon svakog pregleda
    Dogurala si daleko, presla si sve svoje kobne datume, skoro si u 2.tromjesjecju, ako sve dobro napreduje nema potrebe za panikom
    Da gineko sumnja na nesto obavijestio bi te
    Meduostalim nitko od nas ne moze utjecati na ono sto nam je sudeno, ali statisticki koliko djece se rodi sa nekim poremecajem? Jako mali postotak s obzirom na ukupan broj rodene djece
    Nitko ne moze znati hoce li neku od nas bas zadesiti takva sudbina, ali moramo vjerovati u najbolje
    Sto zracis to privlacis
    Samo se opusti, kad budes drzala svog divnog zdravog bebaca u rukama biti ce ti zao sto nisi vise uzivala u ovom tzv blazenom stanju

NiaLyn
    13. Svibanj 2020. 15:18

Ja sam uzela Theraline jastuk al jos mi nije stigao tako da neznam kakav je 😅. Budem javila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.