Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    13. Svibanj 2020. 03:29

Pozdrav cure! Citam vas, ali je jos rana trudnoca. Ako Bog da, biti ce prava zimska bebica sredinom siječnja. Tu ima dosta jesenskih beba koje su vec prave bebe po slikama s uzv  
    Da li se nekoj dogodilo da se probudi usred noci uzasno gladna? Eto ja sam se probudila oko 2 i prvo sam popila casu vode, no nikako zaspat. Kruljilo mi u zelucu i uhvatila me uzasna glad na pragu mucnine. Sad sam pojela dva komada biskvitnog kolaca od jagode  i casu jogurta pa mi je bolje. Valjda cu moci zaspati.

Brunoibrankica
    13. Svibanj 2020. 03:30

Baš mi drago za sve dobre preglede... 
    Eto 🦉🦉🦉 je tu..... 
    Boli glava za popizdit, popila pola lupoceta od 1000 i cekam da stane.... Luudnica...
    Budite sretne što spavate, vi koje nemate problema s tim ! 
    Puse velike svima i bebama 😘

Lucija987
    13. Svibanj 2020. 06:03

👁🙈 ima li koja budna 😂😂
    Aj razumin kad rodimo da nemozemo spavat al sta sad ne spavamo nije mi jasno 🙈😂😂
    Uglavnom evo i meni herpesa na usni
    Od onih kremica nemozemo nista koristit ili?

🙏❤💙

mylady
    13. Svibanj 2020. 07:02

Lucija987

👁🙈 ima li koja budna 😂😂
    Aj razumin kad rodimo da nemozemo spavat al sta sad ne spavamo nije mi jasno 🙈😂😂
    Uglavnom evo i meni herpesa na usni
    Od onih kremica nemozemo nista koristit ili?

Evo, ja sam budna. Sad nisam vise cilu noc, ali od pol5nadalje. Koma. Kupi blistex u mulleru, nikad vise neces imat herpes 😉 mene su bradavice pocele ubijat. Bole uzasno. 

Petrica34
    13. Svibanj 2020. 07:39

Jutro cure, vidim ima noćnih ptica?
    Jel to problem nesanice, misli, teško se namijestiti ili nešto peto?
    Ja hvala Bogu zadnjih par noći spavam ko beba iako sa buđenjem radi odlazaka na we barem 2-3 puta, ali sreća je što odmah zaspim nakon toga....
    Da vas pitam, jel i vama paše spavati na trbuhu ili onako  na boku pa pola na trbuhu?
    Ja na trbuhu nikad nisam voljela spavat a sad bi mogla stalno

13. Svibanj 2020. 07:45

PeaceLily

Žene koje radite Nifty test, ako ste voljne podijeliti, zašto baš Nifty( a ne npr Harmony, Panorama,..) i gdje ćete ga raditi?

Jos u prosloj trudnoci dok sam istrazivala koji test napraviti, odlucila se za nifty, jer plus paket testira daleko najveci broj kromosomskih poremecaja i sindroma, a i nifty ima puno vecu bazu testiranih trudnica od harmonyja i panorame pa su samim time i rezultati i postotak tocnosti veci.
    Ero, ja jucer obavila vadenje krvi za nifzy i uzv i sad cekamo 7 dana za nalaze. Nuhalni nabor je 0,5mm, nosna kost je prisutna, vjerojatnost za down je minimalna, ali naravno tu je hrpa ostalih sindroma i poremecaja koji su mi bitniji od downa.
    I da, jedva cekam saznati spol i dobiva li nas mali deckic brata ili sestru, makar stavila sam sliku jucer, i najvjerojatnije je deckic jer ima visuljka medu nogama, ali nek nifty to potvrdi 😊

13. Svibanj 2020. 07:47

Petrica34

Jutro cure, vidim ima noćnih ptica?
    Jel to problem nesanice, misli, teško se namijestiti ili nešto peto?
    Ja hvala Bogu zadnjih par noći spavam ko beba iako sa buđenjem radi odlazaka na we barem 2-3 puta, ali sreća je što odmah zaspim nakon toga….
    Da vas pitam, jel i vama paše spavati na trbuhu ili onako na boku pa pola na trbuhu?
    Ja na trbuhu nikad nisam voljela spavat a sad bi mogla stalno

Mogla bih spavati stalno, umorna sam uzasno, al ovaj moj mali je nemoguc, svaki sat vremena se danas budio u placu i tak iritantno place da je to strasno. Glava me rastura od nespavanja i povracanja i dala bih sve da mogu odspavati jedno noc u komadu. 

LeLa2807
    13. Svibanj 2020. 07:48

Jutro cure, ja sam lose spavala jos mi je krrnula mučnina prvi put prije spavanja osjecaj kao da cu povracat, a ne mogu. Uzas. Divan dan vam zelim, ako koja ide na pregled - svu srecu, neka bude uredan. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    13. Svibanj 2020. 08:02

ja od cica ne mogu spavati na trbuhu, probam al ne ide, neugodno mi je u tom polozaju. spavam na boku, lijevom, nekako mi na desnom ne pase, cudan osjecaj. ili na ledjima se probudim, a to mrzim jer tad uvik nesto sanjam.
    al dobro, spavam cijelu noc uz jedno budenje za wc, neko je pitao jesmo gladni tad, nisam gladna al budem koji put bas jako zedna, koda sam se najela prsuta pred spavanje

• Mara Kokosica
    13. Svibanj 2020. 08:07

Ja jos nemam mucnica niti nesanice. Valjda se i na poslu umorim. Ne znam.. uglavnom super se osjecam i samo da tako potraje. Dr mi je rekla da ne dizem teze od 5 kg. Pa et da znate. 
    Ja spavam na boku i mene sise bole na dodir.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.