Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2020. 13:30

https://ibb.co/8xkWtGG 🥰🤩 i da, prijavljujem povracanje sinoc (2.put u trudnoci) i danas me malo mucnine love, kad sam vani na zraku super sam, al cim udem u kucu gotovo 😇😆

13. Svibanj 2020. 13:30

nicole12

JELICKA, možda kod kasnije trudnoće ide tako? ne znam zašto su meni jučer rekli 3tjedna od trenutka kada na uvz ne bude ni traga drugome? Sad sam zbunjena 🤷🏻‍♀️ I da ja ću isto nalaze dobiti za 7 dana

Jel i kod tebe ista stvar u pitanju? Kad se prestao razvijati drugi, a kad si radila test?

Nova19
    13. Svibanj 2020. 13:35

Sapica divno 🥰🥰🥰 čestitke na super pregledu! Jedva čekam da I meni ova 2 tjedna brzo prođu da si vidim bebaca ❤️

nicole12
    13. Svibanj 2020. 13:40

Neda88, kod mene je već u 5 tjednu nakon krvarenja bila prazna gestacijska, slj pregled sa 7tjedna još je bila tu i pregled sa 9tjedana je vise nije bilo. Jučer je dr dosta gledao i kaže nema ničemu ni traga već tri tjedna i sigurno je za Napravit test, pa sam ga jučer napravila. 

BlueMoon
    13. Svibanj 2020. 13:44

Sapice cestitam, sad se malo opusti i uzivaj 

mylady
    13. Svibanj 2020. 13:47

Sapica

https://ibb.co/8xkWtGG 🥰🤩 i da, prijavljujem povracanje sinoc (2.put u trudnoci) i danas me malo mucnine love, kad sam vani na zraku super sam, al cim udem u kucu gotovo 😇😆

Ajmeee, predivno. 🥰❤️ Baš me razvesele ove slikice sa kontrola i vijesti da je sve u redu. Jedva čelam 19.5.da vidim bebu 😘

Nisha_21
    13. Svibanj 2020. 13:52

Javljamo se - imamo 19mm iliti skoro 2cm i beba je super, miče se i vide se rukice i nogice ❤️❤️ 8+3 smo sad i skoro sam se rasplakala kad sam vidla to megoljenje bebice😍😍😍😍 dobila sam trudnicku knjižicu (Austrija) i sljedeći pregled za otprilike 3tjedna kad cemo raditi combined test iliti mjerenje nuhalnog nabora i vaditi krv👍 presretna sam! Obećala sam mužu čim bu kritična faza iza nas- a gin mi je rekla da smo sada kakti zasada na zelenoj grani- da bum kupila prvu malu sitnicu za bebicu, jedan body, sebi za ljubav ❤️ eto i to sam napravila! Mini maleni body koji cu bebici obući kad se rodi(naravno 100% pamuk) 😅

P.s radi CRL i dužine evo uživo vidla da je na prvo mjerila 16.3 i onda as bebica bolje ispružila i onda jd dobila pravu mjeru 19🤗🤗🤗 tako da je to sve ok dokle god varira nekoliko dana! 

An1
    13. Svibanj 2020. 13:55

Sapice bas mi je drago zbog tebe!!! A bebač već 4.5 cm? Divno! Posebno me raduje sto su ti već radili abdominalni uzv 

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    13. Svibanj 2020. 13:57

Nisha super i za tvoju mrvu, moja je isto bila 19 mm na zadnjem pregledu... jeli to znaci da sam i ja na zelenoj grani? 😘

10.06. Nifty uredan 💖

mylady
    13. Svibanj 2020. 13:58

Nisha_21

Javljamo se - imamo 19mm iliti skoro 2cm i beba je super, miče se i vide se rukice i nogice ❤️❤️ 8+3 smo sad i skoro sam se rasplakala kad sam vidla to megoljenje bebice😍😍😍😍 dobila sam trudnicku knjižicu (Austrija) i sljedeći pregled za otprilike 3tjedna kad cemo raditi combined test iliti mjerenje nuhalnog nabora i vaditi krv👍 presretna sam! Obećala sam mužu čim bu kritična faza iza nas- a gin mi je rekla da smo sada kakti zasada na zelenoj grani- da bum kupila prvu malu sitnicu za bebicu, jedan body, sebi za ljubav ❤️ eto i to sam napravila! Mini maleni body koji cu bebici obući kad se rodi(naravno 100% pamuk) 😅

P.s radi CRL i dužine evo uživo vidla da je na prvo mjerila 16.3 i onda as bebica bolje ispružila i onda jd dobila pravu mjeru 19🤗🤗🤗 tako da je to sve ok dokle god varira nekoliko dana!

Super!!! Čestitam. Stavi slikicu 🥰 Kad kupis body isto posalji, ja isto mislim jedan kupit sebi za dušu čim sad obavim pregled 🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.