Nada88 ja cu isto odraditi detaljniji UZV za dvije nedelje. Pocetkom jula cu da radim nifty - u 16tt. Ipak cu biti mirnija
Jesu ti rekli da mozes? I ja bi bila najsretnija da mogu, al sta kad kazu da rezultati ne moraji biti validni i ako pokazu nesto lose zbog ovog drugog ploda ko ce onds prezivit ostatak trudnoce?
Poslala sam mail na nifty direktno. Uglavnom kada plod nestane - otprilike 8 nedelja treba da prodje do testa. Moj plod se jos vidio i u 8oj nedelji. Dr tvrdi da je stao sa razvojem u 6-7oj.Vidjecemo u 12oj. Dr je rekao da vec mogu u 16tt ali evo vidjecu njihov odg..
I moj se vidio u 9 tt, bas sad procitala da je cura u istoj situaciji ko mi morala cekati 2 mj od kad je plod nesto. Ajde pa javi sta su ti rekli, kad mozes raditi test.
Pa da.. 8nedelja ispada taman 2 mjeseca.. Javljam a javi i ti ako nesto saznas uzgred
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Mi smo se danas vratili sa 4d ultrazvuka ili anomaly scan i sve je u najboljem redu 🙏🏻🥰 toliko sam mirnija ne mogu vam opisati! A cure koje živite vanka, postoji i tu nifty ali se zove nipt test, ali rijetko tko ga koristi. Tu svi rade harmony 🤷🏻♀️
I kod nestalog blizanca je dovoljno da prođe 3 tjedna od trenutka kada ga vise ne bude na ultrazvuku i onda se može raditi nifty. Provjerene informacije jer sam danas bila i imala sam blizance u početku, pa eto da znate 😊
Pozdrav svim novom + i da nam svima sve bude bas onako kako treba
Nikole.. To je super info ako je tacna.. Ja sam poslala mail. To bi bilo dobro jer 8 nedelja cekanja je predugo. Plus meni se plod jos vidio u 8 oj nedelji.. I nisam krvarila a nije ni Nada..
Mislim da je velika razlika ako se plod zadrzi i ako ga tijelo odbaci tjs prokrvari..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Danas sam bas bila u poliklinici u Berlinu koja se bavi samo prenatalnom dijagnostikom i tako su mi rekli. Znaci od trenutka kada se vise ništa ne bude vidjelo na ultrazvuku mora proći 3 tjedna i može se raditi. Meni se već ima 4 t ništa ne vidi jer je meni plod otisa već u 5t
Mi smo se danas vratili sa 4d ultrazvuka ili anomaly scan i sve je u najboljem redu 🙏🏻🥰 toliko sam mirnija ne mogu vam opisati! A cure koje živite vanka, postoji i tu nifty ali se zove nipt test, ali rijetko tko ga koristi. Tu svi rade harmony 🤷🏻♀️
I kod nestalog blizanca je dovoljno da prođe 3 tjedna od trenutka kada ga vise ne bude na ultrazvuku i onda se može raditi nifty. Provjerene informacije jer sam danas bila i imala sam blizance u početku, pa eto da znate 😊
Pozdrav svim novom + i da nam svima sve bude bas onako kako treba
Predivno, cestitam🤗💓 jel ti ides na nifty?
Radila sam danas harmony, posto kao sto sam rekla oni nisu bas tu dobro upoznati sa niftyem... radije bi da je nifty, ali svakako mislim da je sve ok i mirna sam 🙏🏻 Najviše se radujem saznati jel cura ili dečko 😅
Cure blago vam se sto u nas u Hrvatskoj rade odmah tako rano preglede..Ovamo u DE cekaju minimalno do 9.og tjedna..Dani onda ekstra sporo prolaze🐌..Ali srecom ja imam i malu zvrkicu uza se pa nekako to manje osjetim..cak uspijem i zaboraviti da sam trudna😅🤦🏽♀️🤣💕
Ja se uvijek ukljucim ovako kasno u razgovor kad nikog nema🤦🏽♀️😅🤣a tad mi jedino vrijeme dopusta uz bebaca i muza da odmorim fizicki i psihicki😂😂😂
Radila sam danas harmony, posto kao sto sam rekla oni nisu bas tu dobro upoznati sa niftyem… radije bi da je nifty, ali svakako mislim da je sve ok i mirna sam 🙏🏻 Najviše se radujem saznati jel cura ili dečko 😅
Aha aha, oprosti nisam odmah povezala
Tea, nisam ja nigdi napisala da sam radila nemaš se sta ispričavati 😊 samo eto kažem da bi mi bilo draže da su tu vise upoznati sa niftyem jer je malo bolji od harmonya, ali ako se radi onako sebi za dušu nije neka razlika ❤️ Nadam se da ćemo uskoro svi pričati o kolicima, lupanju beba i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji