Pozdrav cure
Evo i ja da se prijavim , plusic smo ugledali 01.05. 😁
Vec smo u 5 tj 😊
Danas sam zvala ginekologa i ocekivala sam termin tamo negdje na kraju maja .
Medutim su mi dali termin 23.06. Tad cu vec biti u 11 tj .
Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole .
Ali me zanima da li je previse kasno da prvi pregled bude u 11 tj a ne prije ?
Pa ovisi gdje zivis! Vani je normalno da se na prvi pregled ide nakon 10.tt, ali kod nas narucuju najcesce u 7.tt. Osobno, ne bi mogla tak dugo cekati i otisla bi privatno na pregled u 7.tt da vidim kuca li srce bebi i da se uvjerim da je sve oke.
Zivimo u Sloveniji .
Da i meni je previse da cekam do 11.tt.
Mislila sam da je to zbog tog virusa , pa da ne zele uzimati nista sto nije toliko hitno .
Nisam imala pojma da je to normalno .
Prva mi je trudnoca pa dosta toga ne znam .
Hvala ❤❤
I ja sam u Sloveniji, mene je na prvi pregled narucila i tada cu biti 9+3tj,isto tako prva trudnoca i ja se plasim da nije kasno ali eto sve zavisi do doktora. Sretno 💝
Meni se stvarno cini kasno …
Pogotovo prva trudnoca , ali sta da radimo moramo onako kako nam oni naprave termine .
Ili da idemo privatno . ❤
Da, ja nebi mogla izdrzati do tog termina, jedva i ovo izdrzim, a termin mi je za 2 tj. 😁 Ne znam, mozda u tvom slucaju da nazoves za tjedan dva i kazes npr da te boli stomak i tako bi narucila ranije, barem je tako moja drugarica uradila prije par dana
Vjerujem sve cekamo taj prvi termin sa toliko radosti .
Haha dobra ideja i hvala .
Sutra cu da pozovem neku privatnu ordinaciju pa cu vidjeti sta oni kazu i kad bi mogli napraviti prvi pregled .
Ako budem morala dugo cekati onda cu iskoristiti vasu ideju kod svog ginekologa mozda i upali 😁
Vrijedi pokusati 😊
Nada88 ja cu isto odraditi detaljniji UZV za dvije nedelje. Pocetkom jula cu da radim nifty - u 16tt. Ipak cu biti mirnija
Jesu ti rekli da mozes? I ja bi bila najsretnija da mogu, al sta kad kazu da rezultati ne moraji biti validni i ako pokazu nesto lose zbog ovog drugog ploda ko ce onds prezivit ostatak trudnoce?
Poslala sam mail na nifty direktno. Uglavnom kada plod nestane - otprilike 8 nedelja treba da prodje do testa. Moj plod se jos vidio i u 8oj nedelji. Dr tvrdi da je stao sa razvojem u 6-7oj.Vidjecemo u 12oj. Dr je rekao da vec mogu u 16tt ali evo vidjecu njihov odg..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Pozdrav cure
Evo i ja da se prijavim , plusic smo ugledali 01.05. 😁
Vec smo u 5 tj 😊
Danas sam zvala ginekologa i ocekivala sam termin tamo negdje na kraju maja .
Medutim su mi dali termin 23.06. Tad cu vec biti u 11 tj .
Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole .
Ali me zanima da li je previse kasno da prvi pregled bude u 11 tj a ne prije ?
Hai, cestitam ti na plusicu💖
Ako si u mogucnosti otidi ranije na pregled, oko 7tt🙂
Hvala ❤❤
Pokusat cu na sve nacine da napravim pregled u 7 ili 8.t.t
Ako ne kod svog ginekologa onda privatno . 😊
Cure koje ste u inozemstvu (možda ima neka iz Austrije?) - koje testove radite? Meni je gin preporučila Combined Test i dala mi je brošuru - a ninfty nigdje baš ne nalazim u brošuri. Ima mjerenje nuhalnog nabora između 11-14tt i taj combined test 11-14tt. Poslje dođe onda organscreening između 18.-20.tt.
Tnx😊
Nifty nema u Njemackoj, tako ds pretpostavljam da nema ni u Austriji. Ovdje doktori nikad cula za Nifty 🙈
Ok već sam mislila sutra opet objašnjavati 😅 mi smo se odlučili za combined test - tak se to tu zove👍
Nove cure dobrodosle. Mi smo danas rekli svojim roditeljima i tako su sretni. Prekrasan dan. Sad samo polako iz dana u dan ici.
06/20 blighted ovum 8tt.
Žene koje radite Nifty test, ako ste voljne podijeliti, zašto baš Nifty( a ne npr Harmony, Panorama,..) i gdje ćete
Radim nifty jer je čak i za manju cijenu uključeno vise različitih kromosomskih poremećaja. Radit ću ga u privatnoj poliklinici (dubrovnik) u kojoj i vodim trudnoću. Poznajem i druge mamice koje su ga radile i sve su imale pozitivno iskustvo.
10.06. Nifty uredan 💖
Nada88 ja cu isto odraditi detaljniji UZV za dvije nedelje. Pocetkom jula cu da radim nifty - u 16tt. Ipak cu biti mirnija
Jesu ti rekli da mozes? I ja bi bila najsretnija da mogu, al sta kad kazu da rezultati ne moraji biti validni i ako pokazu nesto lose zbog ovog drugog ploda ko ce onds prezivit ostatak trudnoce?
Poslala sam mail na nifty direktno. Uglavnom kada plod nestane - otprilike 8 nedelja treba da prodje do testa. Moj plod se jos vidio i u 8oj nedelji. Dr tvrdi da je stao sa razvojem u 6-7oj.Vidjecemo u 12oj. Dr je rekao da vec mogu u 16tt ali evo vidjecu njihov odg..
I moj se vidio u 9 tt, bas sad procitala da je cura u istoj situaciji ko mi morala cekati 2 mj od kad je plod nesto. Ajde pa javi sta su ti rekli, kad mozes raditi test.
Mi smo se danas vratili sa 4d ultrazvuka ili anomaly scan i sve je u najboljem redu 🙏🏻🥰 toliko sam mirnija ne mogu vam opisati! A cure koje živite vanka, postoji i tu nifty ali se zove nipt test, ali rijetko tko ga koristi. Tu svi rade harmony 🤷🏻♀️
I kod nestalog blizanca je dovoljno da prođe 3 tjedna od trenutka kada ga vise ne bude na ultrazvuku i onda se može raditi nifty. Provjerene informacije jer sam danas bila i imala sam blizance u početku, pa eto da znate 😊
Pozdrav svim novom + i da nam svima sve bude bas onako kako treba
Nikol, odlično, baš mi je drago😊😊
Anikin, hvala na odgovoru.🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji