Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    13. Svibanj 2020. 10:28

Lucija987

👁🙈 ima li koja budna 😂😂
    Aj razumin kad rodimo da nemozemo spavat al sta sad ne spavamo nije mi jasno 🙈😂😂
    Uglavnom evo i meni herpesa na usni
    Od onih kremica nemozemo nista koristit ili?

Mebu te kremice nikad nisu ni pomagale, drzi cesnjak na usni pola sata-sat

Tea22
    13. Svibanj 2020. 10:36

matea1201

evo da se i ja javim s pregleda. srce kuca, mjere odgovaraju i sve je super😊 termin na staru godinu. idući pregled za 4 tjedna

Ajmee predobar datum😄😄 cestitam ti💗

Bella🌟
    13. Svibanj 2020. 10:43

matea1201

evo da se i ja javim s pregleda. srce kuca, mjere odgovaraju i sve je super😊 termin na staru godinu. idući pregled za 4 tjedna

Odlično🤗😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

13. Svibanj 2020. 11:19

JECIKA

Tenci ovamo se inace ceka oko 15-20 dana alo zbog korone vjerovatno ce se sada cekati duze..HR je u EU a mi nismo.. Ne znam zasto se toliko ceka.. Ali nemam druge. Nada samo da sve bude OK i na UZV pa je lakse cekati

Meni je to nebulozno. Prije godinu i pol sam radila s prvim nifty i onda su se jos rezultati slali u hong kong i dosli nalazi za 9 dana, sad se testira u zagrebu, i dolaze za 7 dana, nisu nekaj posebno ubrzali. Zato mi je cudno kaj tak dugo traje kod vas bez obzira kaj niste u eu. 

LeLa2807
    13. Svibanj 2020. 11:27

Bluew

LeLa2807

Bluew

LeLa2807

Bluew

Ima li koja iskustvo sa izrazito bolnim grudima?😮
    Mene uuuzasno bole, ne samo na dodir nego staaalno osjetim kao bol i napetost..Plus sto imam jos u svakoj fibroadenome pa nezz je li to dodatno doprinosi tome 😖😖
    P. S. Taman sam usla u 5. Tjedan..

Fibroadenom ne boli kao takav, moze eventualno pritiskati zljezde. Ja sam operirala filoidni tumor (ne fibroadenom) pa znam :) Svakako odi na kontrolu sad dok je T rana… meni su tako sugerirali :) mene grudi bole najvise rano ujutro ili kasno navecer, tokom dana ne.

Bila sam na kontroli u 2.mj. i bilo je sve ok tj ostali su nepromijenjeni..
    Trebam ici svakih 6 mj zbog fibr. I zbog obiteljske anamneze..
    Sad nemam pojma kako izvesti to u trudnoci 🤷‍♀️

Ja isto moram ici svakih 6 mj. Ja sam operirala u 11 mj 2017 i u 1 2018 kad su ponovno cistili malo vise jer je meni uputna dijagnoza bila fibroadneom i kao vadit cemo da u T ne radi probleme, a ni kasnije sa dojenjem. Na kraju phd nalaz filodes dobrocudni srecom (zato sam isla u 1 mj na reeksciziju) i svakih 6 mj moram na kontrolu. Ja sam bila u 10 i onda me korona zeznula tako da ću se sad naručit. Iako mrzim te preglede to mi je najviše stresa. Ali ne brini fibroadenomi su zaista dobroćudni tumori ne mogu postat zloćudni onaj 1% što kažu to su ustvari filodes maligni tumori koji se teško utz razaznaju jer su slični. Ali filodesi brzo rastu meni je unutar 6 mj naraso kao golf loptica. Ja u obitelji nemam zloćudne bolesti dojke, ali sve ženske sa mamine strane od sestre, do bake, tete prabake imaju dobroćudne fibroadenome doduše.

Ja sma mislila ići na početku i na kraju kao haha

Meni su mama i njezine 2 tete imale zlocudni tako da mi nije bas svejedno 🙄
    U pon idem na prvi pregled kod ginek. pa cu viditi sto mi on preporucuje s obzirom da je proslo tek 3 Mj od pregleda..
    Mozda najbolje uskoro jos jedan napraviti pa da sam donekle mirna u trudnoći..🤔
    Vidit cu 😅

Kuzim. Ja se tjesim da u T dosta raste progesteron, a mi smo zene sa vise estrogena zato to i nastaje pa da bi to mogla biti svojevrsna zastita. Znam da raste i estrogen i da smo pune hormona ali tjesim se. :-)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lalla
    13. Svibanj 2020. 11:29

Tea22

Heej dobrodosla🥳🥰💞
    Stvar je u tome sto su na jesenskim bebama mame ciji su termini od 8.-pocetka 11.mj, i onda cure ciji je termin krajem 11mj, ilu u 12mj ne bi imale ni jednu zajednicku temu s ovim djevojkama sto trebaju roditi u 8mj😄😄
    Ja sam bila uzasno gladna po noci na samom pocetku trudnoce🤤🤤

Hvala. U prvoj trudnoći nisam to ni jednom iskusila ili se bar ne sjećam. Valjda me probudio zvuk kruljenja u želucu koliko je to bilo izrazito  A da li vas je već rano počelo peći u ždrijelu, kao da mi se vraća neka kiselina? Nije žgaravica, ali je na tragu.

• matea1201
    13. Svibanj 2020. 12:30

hvala vam😊 čestitam i ja svima koje ste imale preglede ovih dana i iskreno se nadam da ćemo sve roditi zdrave bebice🤗

nicole12
    13. Svibanj 2020. 12:37

JELICKA, možda kod kasnije trudnoće ide tako? ne znam zašto su meni jučer rekli 3tjedna od trenutka kada na uvz ne bude ni traga drugome? Sad sam zbunjena 🤷🏻‍♀️ I da ja ću isto nalaze dobiti za 7 dana 

13. Svibanj 2020. 13:18

Evo i mene curke. Danas bila na brisevima i doktor je nakon briseva preko trbuha napravio uzv i sve izgleda super. Veliki smo 4.5cm (taman kolko bi trebali bit po ovulaciji) - znaci drugi doktor je zadnji put krivo izmjerio. 🥰😍 Presretna sam. Sad nas ceka nifty u utorak i onda malo mira, a mozda se zaletim i na more 😄 

Tea22
    13. Svibanj 2020. 13:27

Divno🤗🤗 daj slikicu🥰💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.