Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    12. Svibanj 2020. 19:07

PeaceLily

Nova19

PeaceLilymuž i ja bili nedavno, samo te pozovu na razgovor da im objasniš cijelu stituaciju i daš anamnezu i da oni procjene da je utemeljeno za danje pretrage.
    Mi smo bili unutra kojih 15 minuta i onda išli vaditi krv (za kariogram kod nas).

Hvala na odgovoru 🤗 jesu li brzo bili gotovoi rezultati? I ako smijem pitati jeste li ih obavljali na sv.duhu ili rebru?

Čekali smo 5 tjedana, kao čekanje između 4 i 6 tjedana... na Rebru smo bili naručeni ☺️

poppy
    12. Svibanj 2020. 19:08

Mala i meni na momente srce podivlja, skuhaj si đumbira pa pij u malim guticima ili ga grickaj, to ce ti bar malo olaksati ☺️

12. Svibanj 2020. 19:08

Bebac9697

Alma_H.

Tenci

Alma_H.

Pozdrav cure
    Evo i ja da se prijavim , plusic smo ugledali 01.05. 😁
    Vec smo u 5 tj 😊
    Danas sam zvala ginekologa i ocekivala sam termin tamo negdje na kraju maja .
    Medutim su mi dali termin 23.06. Tad cu vec biti u 11 tj .
    Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole .
    Ali me zanima da li je previse kasno da prvi pregled bude u 11 tj a ne prije ?

Pa ovisi gdje zivis! Vani je normalno da se na prvi pregled ide nakon 10.tt, ali kod nas narucuju najcesce u 7.tt. Osobno, ne bi mogla tak dugo cekati i otisla bi privatno na pregled u 7.tt da vidim kuca li srce bebi i da se uvjerim da je sve oke.

Zivimo u Sloveniji .
    Da i meni je previse da cekam do 11.tt.
    Mislila sam da je to zbog tog virusa , pa da ne zele uzimati nista sto nije toliko hitno .
    Nisam imala pojma da je to normalno .
    Prva mi je trudnoca pa dosta toga ne znam .

Hvala ❤❤

I ja sam u Sloveniji, mene je na prvi pregled narucila i tada cu biti 9+3tj,isto tako prva trudnoca i ja se plasim da nije kasno ali eto sve zavisi do doktora. Sretno 💝

Meni se stvarno cini kasno ...
    Pogotovo prva trudnoca , ali sta da radimo moramo onako kako nam oni naprave termine .
    Ili da idemo privatno . ❤

Bella🌟
    12. Svibanj 2020. 19:15

Nova19

PeaceLily

Nova19

PeaceLilymuž i ja bili nedavno, samo te pozovu na razgovor da im objasniš cijelu stituaciju i daš anamnezu i da oni procjene da je utemeljeno za danje pretrage.
    Mi smo bili unutra kojih 15 minuta i onda išli vaditi krv (za kariogram kod nas).

Hvala na odgovoru 🤗 jesu li brzo bili gotovoi rezultati? I ako smijem pitati jeste li ih obavljali na sv.duhu ili rebru?

Čekali smo 5 tjedana, kao čekanje između 4 i 6 tjedana… na Rebru smo bili naručeni ☺️

I samo još da pitam jeste li čekali dugo dok ste došli na red za pregled?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

JECIKA
    12. Svibanj 2020. 19:21

MalaD ja sam imala vanishing twin tako da tebi zelim mnogo vise srece o da ugledas dva srceta!  Ja koristim utrogestan a od njega je normalan ubrzan rad srca i slicno.. Ne znam da li ga i ti koristis. Mislim da inace ovo nase stanje udara i tamo gdje ne boli ali da je majcinski instinkt jaci i da nismo svjesne koliko mislimo, brinemo itd.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Bebac9697
    12. Svibanj 2020. 19:27

Alma_H.

Bebac9697

Alma_H.

Tenci

Alma_H.

Pozdrav cure
    Evo i ja da se prijavim , plusic smo ugledali 01.05. 😁
    Vec smo u 5 tj 😊
    Danas sam zvala ginekologa i ocekivala sam termin tamo negdje na kraju maja .
    Medutim su mi dali termin 23.06. Tad cu vec biti u 11 tj .
    Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole .
    Ali me zanima da li je previse kasno da prvi pregled bude u 11 tj a ne prije ?

Pa ovisi gdje zivis! Vani je normalno da se na prvi pregled ide nakon 10.tt, ali kod nas narucuju najcesce u 7.tt. Osobno, ne bi mogla tak dugo cekati i otisla bi privatno na pregled u 7.tt da vidim kuca li srce bebi i da se uvjerim da je sve oke.

Zivimo u Sloveniji .
    Da i meni je previse da cekam do 11.tt.
    Mislila sam da je to zbog tog virusa , pa da ne zele uzimati nista sto nije toliko hitno .
    Nisam imala pojma da je to normalno .
    Prva mi je trudnoca pa dosta toga ne znam .

Hvala ❤❤

I ja sam u Sloveniji, mene je na prvi pregled narucila i tada cu biti 9+3tj,isto tako prva trudnoca i ja se plasim da nije kasno ali eto sve zavisi do doktora. Sretno 💝

Meni se stvarno cini kasno …
    Pogotovo prva trudnoca , ali sta da radimo moramo onako kako nam oni naprave termine .
    Ili da idemo privatno . ❤

Da, ja nebi mogla izdrzati do tog termina, jedva i ovo izdrzim, a termin mi je za 2 tj. 😁 Ne znam, mozda u tvom slucaju da nazoves za tjedan dva i kazes npr da te boli stomak  i tako bi narucila ranije, barem je tako moja drugarica uradila prije par dana 😁 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Nova19
    12. Svibanj 2020. 19:30

PeaceLily uh, čekali smo dosta, 5 mjeseci 😣 naručila se u 9.mjesecu i dobila termin u veljači ove godine... sada radi korone možda bude i duže čekanje ako nije hitno, ali opet, ovisi o pretragama koje trebate pretpostavljam.
    Ja sam se naručila preko e-maila, odmah ti daju termin 

12. Svibanj 2020. 19:30

JECIKA

MalaD ja sam imala vanishing twin tako da tebi zelim mnogo vise srece o da ugledas dva srceta!Ja koristim utrogestan a od njega je normalan ubrzan rad srca i slicno.. Ne znam da li ga i ti koristis. Mislim da inace ovo nase stanje udara i tamo gdje ne boli ali da je majcinski instinkt jaci i da nismo svjesne koliko mislimo, brinemo itd..

Jecika jesi otkrila jos kakvo testiranje koje bi mogle obaviti? Ako sta saznas javi mi 🤗 ja idem 26.5 na onaj ultratvuk u jednu privatnu kliniku specijaliziranu bas za genetska testitanja,  pa cu jos jednom s njima o svemu popricat, javim ti sta ce mi reci.

Greta37
    12. Svibanj 2020. 19:40

Ja sam svoj plusić ugledala 9. 5. Ovo mi je prva trudnoća i bojim se svega. Imam 37 godina i dijabetičar sam, pa me je i zbog toga strah. Jučer sam se čula sa ginekologicom i naručila me je 19. 5. za pregled. Trudna sam 9 tjedana. Iako je ginekologinja rekla da sam trebala doći na pregled prije 3 tjedna, ali je na kraju rekla da će se bolje vidjeti na ultrazvuku. Kada se, odnosno nakon koliko tjedana se može vidjeti da li djetetu kuca srce? Ja sam iz Zagreba, pa sam mislila da mi mjesečnica kasni zbog stresa (potres, korona), a onda mi se počelo više piškiti, užasno mi se spavalo i ako bih legla na grudi žuljale su me bradavice i stalno mi se plakalo. To mi je bilo čudno i napravila sam test i hvala Bogu bio je pozitivan. 

LeLa2807
    12. Svibanj 2020. 19:43

Greta37

Ja sam svoj plusić ugledala 9. 5. Ovo mi je prva trudnoća i bojim se svega. Imam 37 godina i dijabetičar sam, pa me je i zbog toga strah. Jučer sam se čula sa ginekologicom i naručila me je 19. 5. za pregled. Trudna sam 9 tjedana. Iako je ginekologinja rekla da sam trebala doći na pregled prije 3 tjedna, ali je na kraju rekla da će se bolje vidjeti na ultrazvuku. Kada se, odnosno nakon koliko tjedana se može vidjeti da li djetetu kuca srce? Ja sam iz Zagreba, pa sam mislila da mi mjesečnica kasni zbog stresa (potres, korona), a onda mi se počelo više piškiti, užasno mi se spavalo i ako bih legla na grudi žuljale su me bradavice i stalno mi se plakalo. To mi je bilo čudno i napravila sam test i hvala Bogu bio je pozitivan.

U pravilu izmedju 6-8 tt. Meni je na 5+5 bila srčana reakcija.

Dobrodosla. Sve smo u istim pomjesanim osjecajima uslijed euforije straha iščekivanja, a i hormona. Tu se druzimo i lakse je prebroditi sve. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.