evo da se i ja javim s pregleda. srce kuca, mjere odgovaraju i sve je super😊 termin na staru godinu. idući pregled za 4 tjedna
Nada88 Nicole upravo sam se cula sa koordinatorom za nifty za Montenegro gdje sam ja. On mi je potvrdio ono sto sam ranije napisala - s obzirom da mi je vanishing twin dijagnostikovan u 8oj ned mora da prodje punih 8 nedelja da se odradi nifty. Dakle njegov predlog je kraj 16te pocetak 17te nedelje da sam sigurna u rezultat. S obzirom da se ceka u ovim uslovima rezultat po mjesec dana - ja realno necu saznati rezultat prije 5-6og mjeseca ali sta da se radi
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ima li koja iskustvo sa izrazito bolnim grudima?😮
Mene uuuzasno bole, ne samo na dodir nego staaalno osjetim kao bol i napetost..Plus sto imam jos u svakoj fibroadenome pa nezz je li to dodatno doprinosi tome 😖😖
P. S. Taman sam usla u 5. Tjedan..
Fibroadenom ne boli kao takav, moze eventualno pritiskati zljezde. Ja sam operirala filoidni tumor (ne fibroadenom) pa znam :) Svakako odi na kontrolu sad dok je T rana… meni su tako sugerirali :) mene grudi bole najvise rano ujutro ili kasno navecer, tokom dana ne.
Bila sam na kontroli u 2.mj. i bilo je sve ok tj ostali su nepromijenjeni..
Trebam ici svakih 6 mj zbog fibr. I zbog obiteljske anamneze..
Sad nemam pojma kako izvesti to u trudnoci 🤷♀️
Ja isto moram ici svakih 6 mj. Ja sam operirala u 11 mj 2017 i u 1 2018 kad su ponovno cistili malo vise jer je meni uputna dijagnoza bila fibroadneom i kao vadit cemo da u T ne radi probleme, a ni kasnije sa dojenjem. Na kraju phd nalaz filodes dobrocudni srecom (zato sam isla u 1 mj na reeksciziju) i svakih 6 mj moram na kontrolu. Ja sam bila u 10 i onda me korona zeznula tako da ću se sad naručit. Iako mrzim te preglede to mi je najviše stresa. Ali ne brini fibroadenomi su zaista dobroćudni tumori ne mogu postat zloćudni onaj 1% što kažu to su ustvari filodes maligni tumori koji se teško utz razaznaju jer su slični. Ali filodesi brzo rastu meni je unutar 6 mj naraso kao golf loptica. Ja u obitelji nemam zloćudne bolesti dojke, ali sve ženske sa mamine strane od sestre, do bake, tete prabake imaju dobroćudne fibroadenome doduše.
Ja sma mislila ići na početku i na kraju kao haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nada88 Nicole upravo sam se cula sa koordinatorom za nifty za Montenegro gdje sam ja. On mi je potvrdio ono sto sam ranije napisala - s obzirom da mi je vanishing twin dijagnostikovan u 8oj ned mora da prodje punih 8 nedelja da se odradi nifty. Dakle njegov predlog je kraj 16te pocetak 17te nedelje da sam sigurna u rezultat. S obzirom da se ceka u ovim uslovima rezultat po mjesec dana - ja realno necu saznati rezultat prije 5-6og mjesecaali sta da se radi
Kolko se ceka kod vas???
Kod nas u HR dodu rezultati za 7 dana, max 10., majko mila, mjesec dana 😯😯
Nada88 Nicole upravo sam se cula sa koordinatorom za nifty za Montenegro gdje sam ja. On mi je potvrdio ono sto sam ranije napisala - s obzirom da mi je vanishing twin dijagnostikovan u 8oj ned mora da prodje punih 8 nedelja da se odradi nifty. Dakle njegov predlog je kraj 16te pocetak 17te nedelje da sam sigurna u rezultat. S obzirom da se ceka u ovim uslovima rezultat po mjesec dana - ja realno necu saznati rezultat prije 5-6og mjesecaali sta da se radi
Kolko se ceka kod vas???
Kod nas u HR dodu rezultati za 7 dana, max 10., majko mila, mjesec dana 😯😯
Znaci ja sam jucer radila nifty i rezultati budu pocetkom tjedna, doktorica kaze da moguce da dodu vec u petak, ali nek racunam ponedjeljak ili utorak.
Ima li koja iskustvo sa izrazito bolnim grudima?😮
Mene uuuzasno bole, ne samo na dodir nego staaalno osjetim kao bol i napetost..Plus sto imam jos u svakoj fibroadenome pa nezz je li to dodatno doprinosi tome 😖😖
P. S. Taman sam usla u 5. Tjedan..
Fibroadenom ne boli kao takav, moze eventualno pritiskati zljezde. Ja sam operirala filoidni tumor (ne fibroadenom) pa znam :) Svakako odi na kontrolu sad dok je T rana… meni su tako sugerirali :) mene grudi bole najvise rano ujutro ili kasno navecer, tokom dana ne.
Bila sam na kontroli u 2.mj. i bilo je sve ok tj ostali su nepromijenjeni..
Trebam ici svakih 6 mj zbog fibr. I zbog obiteljske anamneze..
Sad nemam pojma kako izvesti to u trudnoci 🤷♀️
Ja isto moram ici svakih 6 mj. Ja sam operirala u 11 mj 2017 i u 1 2018 kad su ponovno cistili malo vise jer je meni uputna dijagnoza bila fibroadneom i kao vadit cemo da u T ne radi probleme, a ni kasnije sa dojenjem. Na kraju phd nalaz filodes dobrocudni srecom (zato sam isla u 1 mj na reeksciziju) i svakih 6 mj moram na kontrolu. Ja sam bila u 10 i onda me korona zeznula tako da ću se sad naručit. Iako mrzim te preglede to mi je najviše stresa. Ali ne brini fibroadenomi su zaista dobroćudni tumori ne mogu postat zloćudni onaj 1% što kažu to su ustvari filodes maligni tumori koji se teško utz razaznaju jer su slični. Ali filodesi brzo rastu meni je unutar 6 mj naraso kao golf loptica. Ja u obitelji nemam zloćudne bolesti dojke, ali sve ženske sa mamine strane od sestre, do bake, tete prabake imaju dobroćudne fibroadenome doduše.
Ja sma mislila ići na početku i na kraju kao haha
Meni su mama i njezine 2 tete imale zlocudni tako da mi nije bas svejedno 🙄
U pon idem na prvi pregled kod ginek. pa cu viditi sto mi on preporucuje s obzirom da je proslo tek 3 Mj od pregleda..
Mozda najbolje uskoro jos jedan napraviti pa da sam donekle mirna u trudnoći..🤔
Vidit cu 😅
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
A sta sad cekati, pa cekati i ja cu isto...do tad ovaj detaljan ultrazvuk da nas bar malo umiri!
Tenci ovamo se inace ceka oko 15-20 dana alo zbog korone vjerovatno ce se sada cekati duze.. HR je u EU a mi nismo.. Ne znam zasto se toliko ceka.. Ali nemam druge. Nada samo da sve bude OK i na UZV pa je lakse cekati
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Pozdrav cure! Citam vas, ali je jos rana trudnoca. Ako Bog da, biti ce prava zimska bebica sredinom siječnja. Tu ima dosta jesenskih beba koje su vec prave bebe po slikama s uzv
Da li se nekoj dogodilo da se probudi usred noci uzasno gladna? Eto ja sam se probudila oko 2 i prvo sam popila casu vode, no nikako zaspat. Kruljilo mi u zelucu i uhvatila me uzasna glad na pragu mucnine. Sad sam pojela dva komada biskvitnog kolaca od jagodei casu jogurta pa mi je bolje. Valjda cu moci zaspati.
Heej dobrodosla🥳🥰💞
Stvar je u tome sto su na jesenskim bebama mame ciji su termini od 8.-pocetka 11.mj, i onda cure ciji je termin krajem 11mj, ilu u 12mj ne bi imale ni jednu zajednicku temu s ovim djevojkama sto trebaju roditi u 8mj😄😄
Ja sam bila uzasno gladna po noci na samom pocetku trudnoce🤤🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji