Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    12. Svibanj 2020. 17:51

Ja sam cak i htjela ali moj mm je rekao sa zaborvaim na to sledecih 9 mjeseci  covek se ne da dovatiti!  kaze boji se da ce nesto naskoditi. Prestravljeni i dalje i ja i on.. Nije ni cudo jer smo imali veliku borbu za mrvu 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    12. Svibanj 2020. 17:53

Cure ovo prethodno sam mislila na sex
    Vidim da pominjete neki Kombinirani test i nifty?? Ja sam bila u ubjedjenju da postoji samo amniociteza, nifty i oni klasicni double i triple??? Jesam nesto propustila? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

12. Svibanj 2020. 18:12

Pozdrav cure
    Evo i ja da se prijavim , plusic smo ugledali 01.05. 😁
    Vec smo u 5 tj 😊
    Danas sam zvala ginekologa i ocekivala sam termin tamo negdje na kraju maja .
    Medutim su mi dali termin 23.06. Tad cu vec biti u 11 tj .
    Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole . 
    Ali me zanima da li je previse kasno da prvi pregled bude u 11 tj a ne prije ? 

12. Svibanj 2020. 18:20

Alma_H.

Pozdrav cure
    Vec smo u 5 tj 😊
    Za sad nemam nikakve mucnine, bolove ili nesto slicno osim sto su mi se grudi povecale i ponekad me bole .

Pa ovisi gdje zivis! Vani je normalno da se na prvi pregled ide nakon 10.tt, ali kod nas narucuju najcesce u 7.tt. Osobno, ne bi mogla tak dugo cekati i otisla bi privatno na pregled u 7.tt da vidim kuca li srce bebi i da se uvjerim da je sve oke. 

Mama mia
    12. Svibanj 2020. 18:22

JECIKA

Ja sam cak i htjela ali moj mm je rekao sa zaborvaim na to sledecih 9 mjesecicovek se ne da dovatiti!kaze boji se da ce nesto naskoditi. Prestravljeni i dalje i ja i on.. Nije ni cudo jer smo imali veliku borbu za mrvu

Ja sam zbog toga u prvoj trudnoci prokrvarila jako... Ali na srecu hvala Bogu rodila sam zivu i zdravu curicu... I nikad nam vise sljedevih 7 mjeseci nije palo na pamet... Sad isto ne pada na pamet. Cuvam se... 

Mama mia
    12. Svibanj 2020. 18:24

Alma_H.

Pozdrav cure
    Vec smo u 5 tj 😊

Dobro nam dosla... Ja sam isla evo sa 6 tjedana na pregled i u prvoj i u drugoj sad trudnoci... Nekako sam puno mirnija kad znađ da je sve ok...

12. Svibanj 2020. 18:27

Tenci

Alma_H.

Pozdrav cure
    Vec smo u 5 tj 😊

Pa ovisi gdje zivis! Vani je normalno da se na prvi pregled ide nakon 10.tt, ali kod nas narucuju najcesce u 7.tt. Osobno, ne bi mogla tak dugo cekati i otisla bi privatno na pregled u 7.tt da vidim kuca li srce bebi i da se uvjerim da je sve oke.

Zivimo u Sloveniji . 
    Da i meni je previse da cekam do 11.tt.
    Mislila sam da je to zbog tog virusa , pa da ne zele uzimati nista sto nije toliko hitno .
    Nisam imala pojma da je to normalno .
    Prva mi je trudnoca pa dosta toga ne znam .

Hvala ❤❤

12. Svibanj 2020. 18:35

Mama mia

Alma_H.

Pozdrav cure
    Vec smo u 5 tj 😊

Dobro nam dosla… Ja sam isla evo sa 6 tjedana na pregled i u prvoj i u drugoj sad trudnoci… Nekako sam puno mirnija kad znađ da je sve ok…

Hvala ❤
    Vjerujem i ja cu vjerovatno da idem privatno ...
    Jer previse mi je da cekam  do 11.tt. 
    Zelim da znam kakvo je stanje sa bebicom, ne mogu uvijek da mislim i pitam se da li je sve ok ili ne. 
    Tako da sutra zovem privatnu ginekologinju.

• Bebac9697
    12. Svibanj 2020. 18:46

Alma_H.

Tenci

Alma_H.

Pozdrav cure
    Vec smo u 5 tj 😊

Zivimo u Sloveniji .
    Da i meni je previse da cekam do 11.tt.
    Mislila sam da je to zbog tog virusa , pa da ne zele uzimati nista sto nije toliko hitno .
    Nisam imala pojma da je to normalno .
    Prva mi je trudnoca pa dosta toga ne znam .

Hvala ❤❤

I ja sam u Sloveniji, mene je na prvi pregled narucila i tada cu biti 9+3tj,isto tako prva trudnoca i ja se plasim da nije kasno ali eto sve zavisi do doktora. Sretno 💝

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

MalaD
    12. Svibanj 2020. 18:57

Isuse, jedva cekam da produ te mucnine.. Nemogu vise.. I hocu jesti normalno sve, a ne da mi ni jedan okus nije dobar.. :-(
    Danas popodne sam legla i na pola spavala dok su moji igrali nintendo.. Samo onda mi nije bilo muka.. I umor je jak..
    Pocelo mi srce brzo kucati.. Malo me to prepada.. Alo citala dam da je normalno da srce ubrzano kuca u trudnoci.. Jos  i ak su blizanci, skroz normalno. 
    Vama, srce isto brzo kuca?? .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.