Cure jel se vi umarate i uspusete za tren? Znaci tusiranje pranbe kose i ja moram malo sjesti da dodem sebi, ista stvar u setnji jako brzo se uspusem i umorim?
Meni je to bio prvi simptom T.
Evo maloprije kod svekra i micem tanjure sa stola (samo to) i uzdahnem, a on prokomentira u zezanciji uf sto si se umorila i sad mm i ja se smijemo hahha jer jos ne znaju... 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
ja ne znam za vas, al ja jedva cekam da svekrvi kazem bit ce joj to 10 unuce
Ja sam vise luda od toga.. eto. . .
Ne mogu se opustiti, uopće ne uzivam …
Bas sam sva napeta , ne znam …
Sutra u 18h idem na kontrolu, pa cu vidjeti kaj ce napisati- koje lijekove
Joj pričaj mi… muka mi je od toga… svaki put se bojim da još prstima nešto ne navučem i uvijek perem ruke i dezinfiricam ih ko luda prije nego što stavljam te loptice… koma
Ja sam bila toliko u strahu od kad sam saznala da sam trudna da se mi nismo sexali mjesec i pol uopće koliko sam bila u panici… užas… a sad kao smijemo samo sa kondomom i ja opet u strahu tako da je sex u fazi stand by :)
Pregled imam 04.06. pa mi je rekla da će tada kad dođem uzeti bris samo na micoplazmu pa da vidimo iako se nje i ureaplazme za vrijeme trudnoće dosta teško riješiti… što je koma a stalno te kljukaju nečim da se to kao stavi pod kontrolu
Ovo do sad nisam cula, zasto samo s kondomom?😳😳
Zato jer su cesce infekcije kod trudnica, a ne mozes sad bilokoji antibiotik piti. Ni mi se nismo odkad smo saznali za TMara, super za pregled. Kako je svaki dr drugaciji. Jedan te odmah posalje na pretrage, drugi tek nakon treceg pregleda ako i tad hahah. Ah, tko ce znati…
ja sam u blagom šoku, mi se češće neg prije hahaha…kondom…što je to? 😂 Ugl, nisam dobila nikakav naputak od doktora da bismo se trebali nešto paziti i koristiti kondome…
Hahaha hvala Bogu da nisam jedina neodgovorna, kondome nismo koristili nikada, nije mi ni palo napamet da sada pocnemo.. al pitat cu gineko sta ona misli, sad su me cure uplasile😅😅
Hahahah, nama bude u 8.mj 10 godina kak smo skupa i ni jednom nismo kondom korsitili 🤦♀️😂 doduse, pila sam ja pilule 6 godina, ali kondome nikad pa tak ni sad. A i mi se sad cesce seksamo nego prije 😀
Cure jel se vi umarate i uspusete za tren? Znaci tusiranje pranbe kose i ja moram malo sjesti da dodem sebi, ista stvar u setnji jako brzo se uspusem i umorim?
Hahaha da. Secemo i ja kazem njemu da uspori malo, a uspuhana ko da sam po stepenicama isla a inace stvarno brzo hodam, rijetko tko me moze pratiti hahah
Ma ja bi voljela imati odnos ... Bas mi fali.... Ali ne zelim njemu nametati i da se onnne osijeca ugodno.
Seks moramo zeljeti oboje, a ne da to bude damo da bude. Zato ga ne silim..
Tea, ako nisi sklona upalama i infekcijama vjerojatno se ne trebas nicega bojati. Popiskis se svaki put nakon odnosa i nebi trebalo biti problema. Osobno imam problema s tim pa sam zato opreznija.
Mi smo 16 godina zajedno i takodjer nikad nismo s kondomom 😀 mi se normalno sexamo i dalje i to bas s gustom jer ne mislim o tome da zelim ostati trudna jer vec jesam👏👏
Mene je ful strah imat odnose sad 😬 inace sam znala malo prokrvarit, a sad da prokrvarim trcala bi na hitnu
Curke i mi smo se do sad sexali bez kondoma ali upravo radi osjetljivosti i raznih bakterija koje mogu skoditi bebi ginekolozi opcenito preporucaju kondom, a ako ste sklone infekcijama tada pogotovo...
Najgore je to sto svaka bakterija moze doci do posteljice i stvoriti problem. Osobno imam iskustvo sestre koja je doslovno u 17 tj dobila trudove i morali su ju na zalost porodit....kasnije su nasli stafilokok i to tek nakon sto su uzeli uzorak maternice i slali na analizu a sve su pretrage bile ok.... tako da se cuvajte sto vise mozete....mi ne mozemo znati sta moze i kako doci do posteljice i nedao Bog stvoriti probleme....
Sortiraj odgovore
Najstariji