Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NiaLyn
    10. Svibanj 2020. 08:00

Ja sam jučer imala groznu glavobolju koja je trajala cijeli dan i navečer sam popila paracetamol. Cijelu tabletu. Zar se smije samo pola? 😟

BuBiCaA
    10. Svibanj 2020. 09:02

GEMMA13

Ja sam jučer imala groznu glavobolju koja je trajala cijeli dan i navečer sam popila paracetamol. Cijelu tabletu. Zar se smije samo pola? 😟

E ne znam stvarno, iako mislim da nije to strasno realno..probaj izguglati, i ja sam za to cula davno, mozda su samo babske price

ovčica
    10. Svibanj 2020. 09:18

Moguce da je pukla neka zilica samo, ipak se sve mijenja dole 
    Ja sam imala uzasnu nocnu moru. Necu ni pisati sto, uzas jedan. Ali hvala bogu, probudila sam se, pomazila trbuscic i nastavila spavati ❤️

10. Svibanj 2020. 09:27

Haha, i ja imala nocnu moru, mislim, meni je bila nocna mora, makar nije u biti. Sanjala sam da je dosao nalaz niftyja, i sve je bilo super, samo je pod gender pisalo male 🤦‍♀️😂 a ja htjela curicu. Takve suze u snu jos nisam dozivjela, bas me potreslo. I probudim se i smijesno mi to sve.
    Mislim, bas mi je svejedno kaj bude, ali valjda podsvjesno mrvicu vise hocu curicu kad deckica imam i onda sanjam gluposti. 

• Mara Kokosica
    10. Svibanj 2020. 09:30

Lilo23

Hej cure evo sad nema iscjetka ni kod brisanja ni na gacama pa se nadam da nije nista opasno

Supeer. Odmaraj 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 09:32

Lilo super da se smirilo. 
    Ja sam isto imala koma snove. Jucer spavala od 18-21 pa od 23 do 9 ujutro.  Uzas. 
    Skuzila sam da me grudi najvise bole ujutro. 
    Sretan vam Majcij dan cure! Ja danas idem kod svoje mame kupila sam joj begoniju, a svekrvi ciklamu pa cemo odnest. 😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bella🌟
    10. Svibanj 2020. 09:34

Lilo, nadam se da ti se više neće pojaviti. Meni je isto tako bilo svjetlo smeđe, ali nije skroz prestalo ,i pijem duphaston i pokušavam mirovati što više. Bas idem u utorak potvrditi srčanu reakciju jer se nije vidjela prošli put i nadam se da je sad sve u redu. Meni je rekla ginekologica da u takvim situacijama i u tako ranoj trudnoći sve što može je dati duphaston ili sličnu relaciju i mirovanje, ali da ako je kod ploda došlo do kromosomske greške zbog koje bi se trudnoća mogla završiti, da nema toga što će to spriječiti. Nije to rekla u negativnom tonu nego mi je samo pojasnila kako stvari tako rano funkcioniraju. Nadamo se najboljem ishodu.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Brunoibrankica
    10. Svibanj 2020. 09:35

Svima nam zelim sretan majcin dan .... 
    I ja sanjala da guram kolica, tog se jedino sjecam od snova.... 

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 09:49

Meni je rekla da je najvjerojatnije zaostalo od implantacije i ja sam imala to jutro i Bogu hvala vise ne. Stavljam utrogestane i dalje 
    Ona kad je prstima provjeravala vidjela je da nema vise iscjetka u rodnici odmah sto je super i da nema neke slobodne tekucine u maternici. 
    Jel ima koja cura da joj je rano potvrdjena srčana reakcija kao meni sa 5+5?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

10. Svibanj 2020. 10:10

LeLa2807

Meni je rekla da je najvjerojatnije zaostalo od implantacije i ja sam imala to jutro i Bogu hvala vise ne. Stavljam utrogestane i dalje
    Ona kad je prstima provjeravala vidjela je da nema vise iscjetka u rodnici odmah sto je super i da nema neke slobodne tekucine u maternici.
    Jel ima koja cura da joj je rano potvrdjena srčana reakcija kao meni sa 5+5?

Meni na 5+3 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.