Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    09. Svibanj 2020. 09:48

jutro cure😊  ja sam tolko umorna ovih dana i povraćam i ujutro i prije spavanja, a jučer i popodne. užas. jedva čekam prvi pregled u srijedu da vidim jel sve u redu. i moj muž i ja se znamo poriječkati i to baš bezveze, ja jarac, on lav, oboje tvrdoglavi i nijedan ne popušta😅 al ipak poslije ko da nije ništa bilo🤗  moj najmlađi je cicao godinu i pol, prestao tek prije 2mj. i od tak lijepo spava pa mi je to super jer je do onda bio katastrofa, cijele noći na cici🙈 al opet ja se cijele noći vrtim i skoro niš ne spavam😐

ruza92
    09. Svibanj 2020. 09:50

Kod mene muž strijelac, ja isto a izgleda da će i beba biti 🤣

ovčica
    09. Svibanj 2020. 10:10

Mi smo blizanac i ovan, a za bebicu navijam za strijelca  mi se zaista u vecini toga podrzavamo, ne mozemo se nekad ni posvadati kak spada. On je ipak smireniji pa odrzava zdravu ravnotezu. Sto se tice osjetljivosti, jucer sam plakala na film, prekjucer na seriju. Inace stvarno nisam od onih koje cmolje na filmove  Mucninu vise osjetim popodne/predvecer al jos uvijek nisam povracala. I to isto kako ste i vi napisale, kad sam jako gladna. Pocnem se tresti ko da nisam jela tri dana. Cice ubijaju. Za 10dana imam sljedeci pregled, nadam se i slikici pa mislim da cemo onda reci starcima. S tim da ce to biti slag na tortu jer je sogorica prije mj dana objavila da je trudna  

mylady
    09. Svibanj 2020. 10:22

Mi smo mm i ja blizanci,a beba bude strijelac. Brat mi je strijelac i super mi je taj znak,a jarac mi je tata.. Tako da sto god bude super je. 🤣

Nova19
    09. Svibanj 2020. 10:36

Ja sam vodenjak, muž vaga, a mala jarac... bebica bi trebala isto biti jarac (termin joj je na dan rođendana moje kcerke) ali moguće da se rodi makar dan ranije pa će biti strijelac... 😁

nicole12
    09. Svibanj 2020. 10:56

Ja sam isto loše spavala vrtila se cijelu noć jer stalno imam jako živopisne snove i dosta me remete. U jednom trenu sam se probudila na stomaku i ne znam jel to smije ili ne? 

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 11:00

Lilo23

Ja se s dragim posvađam ali to su male svađice vise manje ili se on meni smije kad pocnem pizdit valjda me hormoni pucaju pa sam sva cudna malo svadljiva pa se za tri sekunde hocu mazit i onda je to njemu smijesno haha
    A sto se tice horoskopa ja sam ovan 🐏(Lelo pratimo se cak i u horoskopu haha) a on je skorpion 🦂 i bebac ce bit mali jarac 🥰

Daj Lilo jel moguce hahahahahha. Jos ce nam djeca bit rodjena na isti dan. 😂😂😍😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

JECIKA
    09. Svibanj 2020. 11:16

Cure sa sam znala i  ja bih sinoc kuckala u 3. Nama je ovo prva beba ako Bog da, a nesanice me smaraju. Erotski snovi me smaraju  sa muzicem se super slazem jer smo dva svijeta. On stalno radi i desi se da se ne vidimo po dva dana kao ljudi. Mislim da je to i dobro.. On je lav/djevica a ja riba(i to dupla).. Danas cu prosetati da se malo umorim. Neki kolac napraviti. Dako nocas normalno zaspem! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 11:28

Lilo i lela vi ste mi koma. Bas sam se ismijala. Pratimo se jos iz grupe lh trakice. 
    Ima nas dosta ovan ovdje primjecujem... bas smo tvrdoglave. 
    E ja ovan on bik a beba bi mogla bit jarac. Previse rogova u kuci hahah. 
    Ma samo nek nam bebice rastuuu

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 11:28

E sapice nisam ni ja gladna. Uopce nemam zelju jesti. Navecer blaga muka prisutna.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.