Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 10:49

Nada88

Hvala cure, citala sam da su sva ta probadanja i bolovi normalni al opet nije mi bilo svejedno, jutros hvala Bogu nista! Pregled mi je tek iduci tjedan, nadam se da ce biti sve u redu! Jel vi pazite na kozmetiku, kremice i tak te stvari sto koristite?

Ja ne pazim, koristim sve sto i inace, ne zelim se opterecivat svime negimo zelim uzivat u T. Mislim ako se to moze nazvat "ne pazenje" :)
    Blue, citaj knjige i ja cu. A tecaj ce ti biti online. Ne brini sve ces istražit, a i nama majkama to dodje i prirodno nagodnski neke stvari. 
    Rodina grupa je super, da. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Tratinčica84
    10. Svibanj 2020. 10:51

nicole12

Lilo, za svaki slučaj idi na hitnu pa da si mirna 😊 jel ima tu koja od vas koju muče grozne glavobolje? Ja ću poludit od njih, a i prije sam jednom tjedno imala migrenu, ali sam imala i tablete koje se u trudnoći ne smiju. Pokušavam i paracetamol izbjec, pa ako neko zna kako probat prirodno pomoć 🤯

Imam ja,ima 4 dana me ubijaju imala sam i prije trudnoće glavobolje ali ovo je strašno,ni čaj od đumbira ni magnezij ni oblozi ne pomažu.Paracetamol inače nisam pila jer mi nikad ne djeluje jedino Brufen. Samo se nadam da će nam brzo proći 😊
    P.s. Sretan majčin dan 🥰

nicole12
    10. Svibanj 2020. 11:09

Ja cijeli život patim od užasnih migrena i pijem triptane za to, ali su u trudnoći strogo zabranjeni naravno i nije mi ni palo na napet. Mislila sam da ih u trudnoći neću imat, ali se jave tu i tamo. Evo danas treći dan kako boli, nije ništa strašno ali boli.... i da smije se čak do tri paracetamola na dan, ali pokušavam izbjegavat jer mi svakako ne pomaze 🤯

nicole12
    10. Svibanj 2020. 11:10

I još da kažem da ja svaki dan sanjam svakakve snove i budim se u znoju, ali su u trudnoći ti snovi normalni 😅
    P.s. I meni su crna kolica super 

Nova19
    10. Svibanj 2020. 11:12

Sretan majčin dan cure 🤰🏼💕
    Ja ne pazim na kozmetiku jer se ionako ne šminkam puno, prije sam znala na sve paziti pa nije dobro završilo... sada sam opuštenija, pazim jedino šta jedem 🤗

ovčica
    10. Svibanj 2020. 11:16

S obzirom da imate jake glavobolje, sumnjam kolko ce pomoci, ali navodno je cimet dobar. Stavis jednu zlicicu u vodu, sok, jogurt, sto god zelis. Inace ih imam i ja, pogotovo kad su promjene vremena.
    I ja vjerujem da kad primis bebicu u ruke, znat ces sto treba raditi 

10. Svibanj 2020. 11:18

Ja opet nemam nis od simptoma i bas mi to ide na zivce vec 😒😬 da bar imam pa setim tjesim da je sve dobro 😪

ovčica
    10. Svibanj 2020. 11:35

Sapica, nemam ih ni ja nesto previse. Cicke bole, smeta me gumb na hlacama i kako koji dan osjetim blagu mucninu al ne tjera me bas na povracanje. Vjerujem da su se nase bebice udobno smjestile i razmisljaju kako nam nece dati spavati kad dodu za nekoliko mjeseci  

10. Svibanj 2020. 11:51

ovčica

Sapica, nemam ih ni ja nesto previse. Cicke bole, smeta me gumb na hlacama i kako koji dan osjetim blagu mucninu al ne tjera me bas na povracanje. Vjerujem da su se nase bebice udobno smjestile i razmisljaju kako nam nece dati spavati kad dodu za nekoliko mjeseci

Mene ne bole evo drugi dan, nis me ne boli, za gumbe ne znam jer sam stalno u tajicama 😂...jel vas neku trbuh svrbi? Mene par dana svrbi i razmisljam od cega 🤨🤔...nagon za povracanje ujutro vise nemam, navecer jednom - dvaput i to dok zube perem uglavnom

Nova19
    10. Svibanj 2020. 12:09

Sapica eto ti simptoma, da te trbuh svrbi 😉 svrbi i mene, svrbilo me i u prvoj trudnoći, koža se rasteže. Ja ju svakodnevno mažem pa mi ublaži svrbež, kasnije je moguće da te češće svrbi ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.