Lela ja i dalje ne razumijem te mjere sto spominjete po ultrazvuku po mjesečnici (mislim da je riječ o Petriću) ultrazvuk je namješten kao i mjesečnica znaci - on izmjeri plod i da broj tjedana i dana koji odgovara onom od zadnje mjesečnice, nikakva minus dva tjedna... znaci kad sam na prvom pregledu bila doktorica je izmjerila plod i rekla da odgovara 6+4 (ja sam bila 6+5) sto je eto super! Na drugom pregledu sam bila i prilikom mjerenja on je odredio 8+5 iako sam ja bila 8+1. Po mjerama vam doktori davaju tjedne, a ne po onom sto ti kažeš kad je bila zadnja mo. To tvoje bi trebalo biti sasvim ok!
10.06. Nifty uredan 💖
Tea22 divna su!😍 ja zasad sto sam svrljala svidaju mi se dizajnom (nisam proucavala prakticnost itd) Mima Xari i Stokke xplory
Ni cijene nisam povatala jer je nesto 2u1,3u1, kad se bacim na pravo istrazivanje sve komponente ce biti ukljucene 🤗
Pozdrav mamee, nova sam tu, trenutno sam 7 tj. Inace prva dugo ocekivana trudnoca, kod gin. za prvi pregled sam narucena tek kada budem 9tj+3 pa me zanima da li je to kasno za pregled? Citajuci po forumima dosta ih je islo oko 7-8tj. Takođe me zanima Vasa iskustva na prvom pregledu, sta da ocekujem od pretraga?
Od simptoma imam mucninu, uzasne glavobolje, nadutost, i bol pri dnu stomaka koji se siri u donji dio leđa i karlicu tacnije kao peckanje.
I sretan Vam majcin daan 👩👧👦
Dobro nam dosla😃🤩💖
Tea22 divna su!😍 ja zasad sto sam svrljala svidaju mi se dizajnom (nisam proucavala prakticnost itd) Mima Xari i Stokke xplory
Ni cijene nisam povatala jer je nesto 2u1,3u1, kad se bacim na pravo istrazivanje sve komponente ce biti ukljucene 🤗
Jelda meni se bas jako svidaju😃 idem vidjeti ta o kojim ti pricas😄😄
Jelda meni se bas jako svidaju😃 idem vidjeti ta o kojim ti pricas😄😄
Bas su fora😊
Meni je na 5+3 crl bio 4.9mm sto je neka 4-5dana vece... na uzvu sa 7+5 je 19.6mm sto je opet neka 4-5 dana vece, ali sad na zadnjem sa 9+3 je bilo 27.9mm sto je za jedan dan vece i mene to sad brine jer ne prati ova 4 dana vece tj nije rasla beba po 1mm u danu kolko bi trebala nego nekih 0.7-0.8mm 😬😔 i tocno sam isprepadana i uzasno se bojim sljedeceg uzva kad cu bit 11+3 😒
Meni je na 5+3 crl bio 4.9mm sto je neka 4-5dana vece… na uzvu sa 7+5 je 19.6mm sto je opet neka 4-5 dana vece, ali sad na zadnjem sa 9+3 je bilo 27.9mm sto je za jedan dan vece i mene to sad brine jer ne prati ova 4 dana vece tj nije rasla beba po 1mm u danu kolko bi trebala nego nekih 0.7-0.8mm 😬😔 i tocno sam isprepadana i uzasno se bojim sljedeceg uzva kad cu bit 11+3 😒
Meni nis nije rekla i ja sad ne znam kakva je situacija kod mene. Jel znas gdje to na netu mogu naci nailazim na clanke svaki piše drugacije. Jel ima neka provjerena tablica mozda. Ali sta nisu rekli da je 4 dana odstupanja ok
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lelaja i dalje ne razumijem te mjere sto spominjete po ultrazvuku po mjesečnici (mislim da je riječ o Petriću) ultrazvuk je namješten kao i mjesečnica znaci - on izmjeri plod i da broj tjedana i dana koji odgovara onom od zadnje mjesečnice, nikakva minus dva tjedna… znaci kad sam na prvom pregledu bila doktorica je izmjerila plod i rekla da odgovara 6+4 (ja sam bila 6+5) sto je eto super! Na drugom pregledu sam bila i prilikom mjerenja on je odredio 8+5 iako sam ja bila 8+1. Po mjerama vam doktori davaju tjedne, a ne po onom sto ti kažeš kad je bila zadnja mo. To tvoje bi trebalo biti sasvim ok!
Hej. Meni je plod bio tako mali sto je logično da jos nije isla u mjerenje tjedana po utz. A to znaci da gledaju stvarno kad je plod zacet kad se desila impl jer znamo svi da prva dva tjedna sto racunamo trudnoću do trudnoce nije ni doslo. To hocu reci da mi je najavila iduci pregled da ce znati kad plod bude veci. Ali mene je kopkalo da saznam jel tih 0.17 cm za 5+5 ok. Jer ona se na to nije osvrnula a ja sva sretna u tom trenu kad je rekla da vidi srčanu reakciju nisam ni pitala totalno sam zablesavilla.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni je na 5+3 crl bio 4.9mm sto je neka 4-5dana vece… na uzvu sa 7+5 je 19.6mm sto je opet neka 4-5 dana vece, ali sad na zadnjem sa 9+3 je bilo 27.9mm sto je za jedan dan vece i mene to sad brine jer ne prati ova 4 dana vece tj nije rasla beba po 1mm u danu kolko bi trebala nego nekih 0.7-0.8mm 😬😔 i tocno sam isprepadana i uzasno se bojim sljedeceg uzva kad cu bit 11+3 😒
Meni nis nije rekla i ja sad ne znam kakva je situacija kod mene. Jel znas gdje to na netu mogu naci nailazim na clanke svaki piše drugacije. Jel ima neka provjerena tablica mozda. Ali sta nisu rekli da je 4 dana odstupanja ok
Upisi si crl measurements i pikni slike pa ce ti tablice izbacit... ma je da, al me brine to kaj je ranilo 4 dana i sad odjednom rani samo jedan dan... di su ona 3 dana "prednosti" nestala 😪
Upisi si crl measurements i pikni slike pa ce ti tablice izbacit… ma je da, al me brine to kaj je ranilo 4 dana i sad odjednom rani samo jedan dan… di su ona 3 dana "prednosti" nestala 😪
Ja se u to ne razumijem, ali logicno mi je da ti se sad poravnavaju mjere kakve ustvari trebaju biti kako plod raste. To bi trebalo biti super.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji