Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    09. Svibanj 2020. 12:33

Sapica

LeLa2807

Ja sam ovca (ovan) on strijelac a beba bi po svemu sudeći mogla bit rogata na mamu - jarac hshshahaha.

Ja bi trebala strijelca dobit (o njima nis ne znam)… hahabaah jadan muz s vama rogatima🤭

Jedini horoskopski znak o kojem ne znam bas nista su ti strijelci
    A i mi cekamo jednoga 😃
    Inace ja sam bik, a dragi jarac 🐂🐐

Tea22
    09. Svibanj 2020. 12:37

Nova19

Ja sam vodenjak, muž vaga, a mala jarac… bebica bi trebala isto biti jarac (termin joj je na dan rođendana moje kcerke) ali moguće da se rodi makar dan ranije pa će biti strijelac… 😁

Ajme kako fora, dva rodendana bi ste na isti dan rijesili😂😂

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 13:02

Lilo23

Mara Kokosica

Lilo i lela vi ste mi koma. Bas sam se ismijala. Pratimo se jos iz grupe lh trakice.
    Ima nas dosta ovan ovdje primjecujem… bas smo tvrdoglave.
    E ja ovan on bik a beba bi mogla bit jarac. Previse rogova u kuci hahah.
    Ma samo nek nam bebice rastuuu

Mi smo se pratile i tamo na trakicama stalno zajedno iscekivale i evo sad se opet pratimo sve se nesto pratimo haha 😂😂😂
    Vi ste svi rogati haha kaze se kad se dva rogata nađu bodu treceg 😝

Hahahaha znam sjecam see. 
    Hahaha taman tako. 
    Kako ste mi curke?mi smo mini trudnice jos. 
    Ima li neka da je rekla svojima? Nama samo zna jedna frendica.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 14:58

Lilo23

Mara Kokosica

Lilo23

Mara Kokosica

Lilo i lela vi ste mi koma. Bas sam se ismijala. Pratimo se jos iz grupe lh trakice.
    Ima nas dosta ovan ovdje primjecujem… bas smo tvrdoglave.
    E ja ovan on bik a beba bi mogla bit jarac. Previse rogova u kuci hahah.
    Ma samo nek nam bebice rastuuu

Mi smo se pratile i tamo na trakicama stalno zajedno iscekivale i evo sad se opet pratimo sve se nesto pratimo haha 😂😂😂
    Vi ste svi rogati haha kaze se kad se dva rogata nađu bodu treceg 😝

Hahahaha znam sjecam see.
    Hahaha taman tako.
    Kako ste mi curke?mi smo mini trudnice jos.
    Ima li neka da je rekla svojima? Nama samo zna jedna frendica.

Ja sam danas katastrofa zeludac mi stoji u grlu i pokusava ic van 🤢 jucer sam se najela luka i evo danas umirem haha
    Ja nisam nikome rekla jos znaci doslovno znamo samo ja i dragi nitko drugi niti je on svojima reko niti ja svojima cekamo prvi pregled onda ću bit 7+3 pa bi onda i mogli pocet govorit ljudima
    Kako si ti 😊

Aha aha. Nadam se da povracanje nece potrajat. 
    Super taman ti je fino termin potrefio. Skoro 2 mjeseca taman lijepo za razglasit pomalo.
    Ja cu vidjet sta dr kaze i kad me opet naruci. 
    Dobro sam stvarno. Samo da ovako ostane.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 16:05

Lilo23

Joj nadam se da nece trajati. Da nije me htijela prerano narucit. Ali meni je to dugo cekat 🙈
    Da za razglasit je taman ali se ja ne veselim previse tome strah me reakcija nije to kod nas nista normalno bas nazalost. Dosta ljudi ne podrzava uopce nasu vezu i onda normalno da mislim da bas nece previse prihvatit ni trudnocu 😓

Zao mi je to cuti. Ali moras znati sta vas dvoje osjecate i sta cekate. Najvece blago. Misli samo na to i na vase zdravlje. Drugo misljenje te ne treba zanimati kad znas sta je vama u srcu i dusi.

06/20 blighted ovum 8tt.

Nova19
    09. Svibanj 2020. 16:06

Lilo bitni ste vas dvoje i ova bebica koja u tebi raste... drugi su totalno nebitni, iako je normalno da želimo da drugi odobravaju i vesele se sa nama, bitno da ste vi sretni 💕
    Neka ti mučnine brzo prođu 🤗

Lucija987
    09. Svibanj 2020. 16:13

Ja posto san u postupku bila onda ljudi koji znaju za to znaju i da je uspilo i da san trudna
    Nisan mogla lagat sta cu 🤷‍♀️
    Inace ni pola od njih nebi znalo al sta je tu je,pozitivni cemo bit
    A inace kako smo vani a doli planiramo tek na jesen sta se nas tice do tad niko drugi nece znat 🙈😂
    Mada prosirit ce se price naravno,znate kako to kod nas ide vec jel
    Uglavnom bit ce to sve dobro 🤗😍❤

🙏❤💙

ovčica
    09. Svibanj 2020. 17:02

Mara Kokosica

Lilo23

Joj nadam se da nece trajati. Da nije me htijela prerano narucit. Ali meni je to dugo cekat 🙈
    Da za razglasit je taman ali se ja ne veselim previse tome strah me reakcija nije to kod nas nista normalno bas nazalost. Dosta ljudi ne podrzava uopce nasu vezu i onda normalno da mislim da bas nece previse prihvatit ni trudnocu 😓

Zao mi je to cuti. Ali moras znati sta vas dvoje osjecate i sta cekate. Najvece blago. Misli samo na to i na vase zdravlje. Drugo misljenje te ne treba zanimati kad znas sta je vama u srcu i dusi.

Slazem se! Nek te ne brine sto drugi misle o vasoj najvecoj sreci! ❤️

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 17:35

Cure jel se vama desi da vas zgrci u stomaku na par sekundi pa pusti. Meni se to cesto desi odjednom nekako se moram ko saget.

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 19:05

Mara meni je radi grčenja dala i utrogestan otkako ga stavljam ne grci me. Mi bili na rostilju pa na moru ja se nisam kupala i sad dosla doma legla osjecam se premoreno. Drzala bebicu od 6 mj danas. 😍😍Kupila okvir i uokvirila prvu sliku nase bebe sa utz. 😍😍
    Lilo ne sekiraj se sad si najvaznija ti i beba u tebi. Sta ce drugi rec briga te. Ni prvi ni zadnji sa tom situacijom. Jeste dugo skupa ili? 
    Mi nismo, ali se znamo cijeli zivot i napokon se spojili prošle godine. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.