Lilo, bas mi je zao zbog situacije, al bas kak Lela kaze - sad si najvaznija ti i novi zivot u tebi... nikad ne znas, mozda beba sredi i situaciju u obitelji. A mislim da bi braco/seka s muzeve strane bio presretan zbog bebice 😄😊 klinci obozavaju bebe, tak da mislim da ne bi trebalo bit problema u prihvacanju (osim ako je braco/seka stariji, nisam uspjela shvatit kolko ima godina)
Drage moje žene.Bili smo na pregledu u cet.Po zadnjoj menstruaciji smo u 7tt ali doktor pretpostavlja da je manje za tjedan-dva.Na pregledu je samo utvrđena gestacijska.
Poslana sam vaditi betu jučer,danas i u ponedjeljak.
Jučer je bila 16000 a danas nakon 24 sata narasla je samo za 1000.Zna li koja od vas koliko Beta treba narasti unutar 24 sata?Ima li šanse da se uopće udupla nekim čudom u ponedjeljak?Citam negdje da treba kad je Beta iznad 6000 vise vremena da se udupla?Ne znam žene ništa osim da sam umorna od svega 😢
Drage moje žene.Bili smo na pregledu u cet.Po zadnjoj menstruaciji smo u 7tt ali doktor pretpostavlja da je manje za tjedan-dva.Na pregledu je samo utvrđena gestacijska.
Jučer je bila 16000 a danas nakon 24 sata narasla je samo za 1000.Zna li koja od vas koliko Beta treba narasti unutar 24 sata?Ima li šanse da se uopće udupla nekim čudom u ponedjeljak?Citam negdje da treba kad je Beta iznad 6000 vise vremena da se udupla?Ne znam žene ništa osim da sam umorna od svega 😢
Nije mi jasno uopce zasto taj stres pa te posla dan za danom vadit 🙄🙄 u 48 sati bi se tribalo uduplat koliko ja znam
E sad viruj mi da san di sad cula svakakvih beta i bilo je sve u redu na kraju sta od srca zelim i tebi
Meni je eto u 5tt bila 1800 i nisan je ponavljala doktor je reka da ne triba
I isto tako na prvom uzv koji je bija 5+5 se vidila samo gestacijska i zumanjcana vrecica
Tako da strpi se jos malo,ocito si stvarno manje trudna (mozda kasnija ovulacija) i bit ce to sve super 🤗
🙏❤💙
Betu nisam nikad vadila pa ti ne mogu nista ni reci. Sorry. 😯 Al probaj samo pozitivno, to puno znaci
Znaci cure ja gledam u svoj trbuh vec pola sata i ne mogu vjerovati
Dok sam se brijala maloprije primjetila sam zatamnjenu crtu do pupka, pomislila sam da mi se privida.. izasla sam iz kade upalila svjetlo nad ogledalom crta se jasno vidi
Proteze se od spolovila do pupka
Ja sam mislila da trudnice to dobiju puuuuuno kasnije, tipa pred kraj trudnoce..bas sam sokirana😅😅
Hej, ni ja nemam iskustva sa betom al drzim fige da sve bude uredu 💖
Lilo šta se tice bebice i familije, najbolje ćeš vidjeti u hodu, vjerujem da će vam donijeti puno veselja!
Probaj mirovati i pratiti iscjedak... ne znam šta da ti kažem, ovo su sve rane faze. Ako se nastavi nadam se da će te NETKO uspijeti voditi na hitnu, sretno ❤️
Znaci cure ja gledam u svoj trbuh vec pola sata i ne mogu vjerovati
Dok sam se brijala maloprije primjetila sam zatamnjenu crtu do pupka, pomislila sam da mi se privida.. izasla sam iz kade upalila svjetlo nad ogledalom crta se jasno vidi
Proteze se od spolovila do pupka
Ja sam mislila da trudnice to dobiju puuuuuno kasnije, tipa pred kraj trudnoce..bas sam sokirana😅😅
Meni se linea negra pojavila negdje oko 25.tt, i to mi je toliko ruzno bilo za vidjeti na meni, uzas. I trebalo joj je oko 3 mj nakon poroda, mozda cak i malo duze, da se makne i evo, sad opet me to ceka. Ne znam, meni je bas to bilo na mojem trbuhu uzasno ruzno 🤦♀️😂
Stoga da se nekim curama zna protezati i iznad pupka, meni je bila od stidne kosti do pupka.
Ja sam evo sad primjetila smeđi iscjedak i ne znam sta se događa jel da panicarim ili da se smirim. Strah me a onda mi padne na pamet mozda je nesto bezazleno. Ginekologica mi tek u pon radi a nema me ko odvest na hitnu i ne znam sta da radim 😥😢
Sjedni na taksi, ili bus i odi na hitnu!
Sretno❤
Sortiraj odgovore
Najstariji