Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 20:52

Lilo, ako mozes odi na hitnu makar taxijem. Bolje je pogledati, dobit ces utrogestan ili duphaston. Kakva je boja jel ko bijela kava smedje ili. Pitam, tako je meni bilo. Mada ne mora biti isto. Niti mene nije boljelo. Vjerojatno nije ništa ozbiljno duboko disi i opustaj se i vidi mozes li na hitnu. Bolje da pogledaju, a i vidjet ces bebu hehe. 
    Ja nisam vadilq betu, bila na pregledu sa 5+5 vidjeli srčanu reakciju. Svaka T je drugacija. Samo polako. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    09. Svibanj 2020. 20:53

Tenci

Tea22

Znaci cure ja gledam u svoj trbuh vec pola sata i ne mogu vjerovati
    Dok sam se brijala maloprije primjetila sam zatamnjenu crtu do pupka, pomislila sam da mi se privida.. izasla sam iz kade upalila svjetlo nad ogledalom crta se jasno vidi
    Proteze se od spolovila do pupka
    Ja sam mislila da trudnice to dobiju puuuuuno kasnije, tipa pred kraj trudnoce..bas sam sokirana😅😅

Meni se linea negra pojavila negdje oko 25.tt, i to mi je toliko ruzno bilo za vidjeti na meni, uzas. I trebalo joj je oko 3 mj nakon poroda, mozda cak i malo duze, da se makne i evo, sad opet me to ceka. Ne znam, meni je bas to bilo na mojem trbuhu uzasno ruzno 🤦‍♀️😂
    Stoga da se nekim curama zna protezati i iznad pupka, meni je bila od stidne kosti do pupka.

O tome ti ja govorim, mislila sam da se to pojavi pred sam kraj😳😳
    Da i meni je bas uzas, trljala sam je spuzvom jer sam mislila da je to prljavstina nekakva hahaha i isto tako kao i tebi mi se proteze
    Ako nista tjesi me sto kazes da ce nestat nakon poroda😅
    A da ja tebe probam utjesiti.. mozda ti se ni nece pojaviti u ovoj trudnoci 😃

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 21:07

Lilo23

Da kao bijela kava je nije tamna boja skroz je svjetla

Tako je meni bilo samo ono jutro ali svejedno mi je dala utrogestan 15 dana 2x1 vaginalno. 
    Uglavnom, vjerujem da nije nista, a ako budes mogla svakako odi provjeriti. Do tad se umiri, lezi, odmaraj

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 21:28

Lilo sigurna sam da nije nista ali da budes mirnija otidi na hitnu.
    Ribice vjerovstno ti je kasnije bila implantacija. Ja nisam vadila betu. U utorak idem na pregled prvi pa cu vidit sta dr kaze.  Sretnoo ♥️

06/20 blighted ovum 8tt.

pepipeps
    09. Svibanj 2020. 22:06

Lilo - hitna. Nije se igrati s tim, i sama sam završila ovaj tjedan na hitnoj zbog takvih iscjedaka, dobila Duphaston. Sretno!

Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 22:46

Lilo.... Zao mi je sto te njegovi ne prihvacaju, al mislim da bi malena mogla biti odusevljena , ako joj mama ne napuni glavu-tata te manje voli, više neće imati vremena za tebe i te fore....
    U tome svemu je jaaako bitno da ti je on podrska pred drugima i da te poštuje i cijeni, to je moje misljenje, a ostali nek misle sta ih volja...
    A za iscjedak, ne znam kaj da velim ili odi na hitnu ili prati situaciju i miruj...

nicole12
    09. Svibanj 2020. 22:50

Lilo, za svaki slučaj idi na hitnu pa da si mirna 😊 jel ima tu koja od vas koju muče grozne glavobolje? Ja ću poludit od njih, a i prije sam jednom tjedno imala migrenu, ali sam imala i tablete koje se u trudnoći ne smiju. Pokušavam i paracetamol izbjec, pa ako neko zna kako probat prirodno pomoć 🤯

BuBiCaA
    10. Svibanj 2020. 00:20

nicole12

Lilo, za svaki slučaj idi na hitnu pa da si mirna 😊 jel ima tu koja od vas koju muče grozne glavobolje? Ja ću poludit od njih, a i prije sam jednom tjedno imala migrenu, ali sam imala i tablete koje se u trudnoći ne smiju. Pokušavam i paracetamol izbjec, pa ako neko zna kako probat prirodno pomoć 🤯

Ja imam glavobolje, ne svaki dan, ali povremeno. Doduse ja sam skroz prestala da pijem kafu jer mi je muka od nje, pa sad..ne znam..a mislim da se smije popiti pola paracetamola, ali opet provjeri

10. Svibanj 2020. 06:11

Tea22

Tenci

Tea22

Znaci cure ja gledam u svoj trbuh vec pola sata i ne mogu vjerovati
    Dok sam se brijala maloprije primjetila sam zatamnjenu crtu do pupka, pomislila sam da mi se privida.. izasla sam iz kade upalila svjetlo nad ogledalom crta se jasno vidi
    Proteze se od spolovila do pupka
    Ja sam mislila da trudnice to dobiju puuuuuno kasnije, tipa pred kraj trudnoce..bas sam sokirana😅😅

Meni se linea negra pojavila negdje oko 25.tt, i to mi je toliko ruzno bilo za vidjeti na meni, uzas. I trebalo joj je oko 3 mj nakon poroda, mozda cak i malo duze, da se makne i evo, sad opet me to ceka. Ne znam, meni je bas to bilo na mojem trbuhu uzasno ruzno 🤦‍♀️😂
    Stoga da se nekim curama zna protezati i iznad pupka, meni je bila od stidne kosti do pupka.

O tome ti ja govorim, mislila sam da se to pojavi pred sam kraj😳😳
    Da i meni je bas uzas, trljala sam je spuzvom jer sam mislila da je to prljavstina nekakva hahaha i isto tako kao i tebi mi se proteze
    Ako nista tjesi me sto kazes da ce nestat nakon poroda😅
    A da ja tebe probam utjesiti.. mozda ti se ni nece pojaviti u ovoj trudnoci 😃

Hahahha, obostrano tjesenje 😂 cekaj dok ti trbuh naraste pa bude pgromna smeda 😳😂

10. Svibanj 2020. 06:34

Lilo, se iscjedak smirio? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.