Cure nadam se da ce te se osjecati bolje, nemam problema s glavoboljom ni iscjetkom pa ne znam kako pomoci :/
Malo off topic.. sinoc kad sam isla na spavanje sam se sjetila kako sam prije par mj (kad trudnoca nije bila u planu) komentirala boje kolica jer sam od 5,6 poznanica vidjela da sve guraju crna kolica i da je to sad nekakav hit naravno, lakO je tad bilo baljezgati pa se sjecam da sam na nekoj kavi komentirala kako su mi crna morbidna malo i da bi ja jednom siva. Naravno rano je za misliti o tome, nego mi je smijesno kako je lako pametovati bezveze, sad mi crna izgeldaju bar na slikama elegantno, al otom potom. PS. Jedva cekam kad cemo pricati o robici,kolicima i svemu lijepom :)
Meni je rekla da je najvjerojatnije zaostalo od implantacije i ja sam imala to jutro i Bogu hvala vise ne. Stavljam utrogestane i dalje
Ona kad je prstima provjeravala vidjela je da nema vise iscjetka u rodnici odmah sto je super i da nema neke slobodne tekucine u maternici.
Jel ima koja cura da joj je rano potvrdjena srčana reakcija kao meni sa 5+5?
Meni na 5+3 🥰
Ok, sad mi je lakse haha. :))) jer znam da obicno tek sa 6-7 bude
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, ja sam 10+2 danas...sinoc sam imala bolove u donjem dijelu oko maternice i jajnika, jajnici su mi jos uvecani od stimulacije, jesu ti bolovi normalni? Trajalo je nekih 10-ak min pred spavanje i prestalo....
Ja sam gledala crna malo jer ce se manje prljat, dolaze u obzir i siva :)
E da, svako jutro kad se probudim osjecaj u želudcu ono kad se napiješ pa se iduce jutro budis gladan ko vuk a u želudcu ti kaos i trcis na vc. 😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
E i jos jedno pitanje koje me muci.. nemam iskustva s bebicama, nije niko u mojoj blizini imao zadnje godine bebu pa da sam pomagala i slicno. Moje znanje je 0. Ako se nastavi ova situacija nece biti ni trudnickih tecajeva pretpostavljam. Ne znam sto da radim, ima vremena do 12 mj ali.. dal da citam knjige, sto da radim..
Cure, ja sam 10+2 danas…sinoc sam imala bolove u donjem dijelu oko maternice i jajnika, jajnici su mi jos uvecani od stimulacije, jesu ti bolovi normalni? Trajalo je nekih 10-ak min pred spavanje i prestalo….
Maternica ti se širi sigurno je sve u redu :) jer u 10 tt se vec i trbuh pocinje vidjeti u pravilu pa se i organi pomiču svi lagano.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lilo, za svaki slučaj idi na hitnu pa da si mirna 😊 jel ima tu koja od vas koju muče grozne glavobolje? Ja ću poludit od njih, a i prije sam jednom tjedno imala migrenu, ali sam imala i tablete koje se u trudnoći ne smiju. Pokušavam i paracetamol izbjec, pa ako neko zna kako probat prirodno pomoć 🤯
Ja sam imala strašne glavobolje u prošloj trudnoći i uvijek bi popila cijeli lekadol npr. Dokt je rekla da bolje popiti tabletu nego se muciti..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Nada mene je par puta probolo onako bas dole ko jajnik da probada, ali nije trajalo dugo i nije bilo bas prejako, kako sam imala pregled u petak znala sam da cu tad znati akk nesto ne stima i sve je bilo u redu. Tako da je sigurno ovo sto Lela kaze
Kaj se tice kolica, imamo siva sa crnom konstrukcijom, kupovali smo neka univerzalna da mogu biti i za curicu ako bude.
Vise od boje, kod kolica treba gledati jel zivite u kuci ili stanu, trebate nositi ih ili ne, kakav auto i gepek imate, kud ih planirate voziti.
Kaj se tice trudnickih tecajeva, ne znam iskreno, mi imamo potvrdu od prosle trudnoce. Meni taj tecaj nije sluzio nicem, osim da dobijemo potvrdu da muz moze biti na porodu. Oko dojenja i svega sam sama proucavala i citala, najvise na fejsu u rodinoj grupi i mislim da upravo zbog njih uspjesno doji mali evo vec malo vise od 11mj.
Iskreno, ja na tecaju nisam nist pametnog naucila, i ono sve kaj su rekli, u praksi se pokaze potpuno drugacije i uci se u hodu, a da ne govorim o porodu, to treba samo slusati sestre i babice i vec vam moze biti lakse za 50%.
Hvala cure, citala sam da su sva ta probadanja i bolovi normalni al opet nije mi bilo svejedno, jutros hvala Bogu nista! Pregled mi je tek iduci tjedan, nadam se da ce biti sve u redu! Jel vi pazite na kozmetiku, kremice i tak te stvari sto koristite?
Sortiraj odgovore
Najstariji