Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2020. 12:15

Nova19

Sapicaeto ti simptoma, da te trbuh svrbi 😉 svrbi i mene, svrbilo me i u prvoj trudnoći, koža se rasteže. Ja ju svakodnevno mažem pa mi ublaži svrbež, kasnije je moguće da te češće svrbi ☺️

Wiiiiiiiii 🥰😍🥳🥳🥳🥳🥳

• Bebac9697
    10. Svibanj 2020. 12:35

Pozdrav mamee, nova sam tu, trenutno sam 7 tj. Inace prva dugo ocekivana trudnoca,  kod gin. za prvi pregled sam narucena tek kada budem 9tj+3 pa me zanima da li je to kasno za pregled? Citajuci po forumima dosta ih je islo oko 7-8tj. Takođe me zanima Vasa iskustva na prvom pregledu, sta da ocekujem od pretraga?
    Od simptoma imam mucninu, uzasne glavobolje, nadutost, i bol pri dnu stomaka koji se siri u donji dio leđa i karlicu tacnije kao peckanje. 
    I sretan Vam majcin daan 👩‍👧‍👦

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Petrica34
    10. Svibanj 2020. 13:03

LeLa2807

Meni je rekla da je najvjerojatnije zaostalo od implantacije i ja sam imala to jutro i Bogu hvala vise ne. Stavljam utrogestane i dalje
    Ona kad je prstima provjeravala vidjela je da nema vise iscjetka u rodnici odmah sto je super i da nema neke slobodne tekucine u maternici.
    Jel ima koja cura da joj je rano potvrdjena srčana reakcija kao meni sa 5+5?

Lela ja sam ti bila na pregledu sa 7 tj ali je rekla da je velicina bebe 5,9mm za 5+5 i vidjela sam srcanu reakciju tako da nas ima 🥰

Mašnica95
    10. Svibanj 2020. 14:55

Pozdrav cure, ja sam ovih dana imala ponekad bolove u jajnicima ali ništa strašno. Imala sam i mučnine par dana, sad imam povremeno. Uglavnom, mene cice toliko svrbe, ajme, jutros me je probudio svrab 😂 ne znam da li se to nekoj od vas dešava. Pregled imam u srijedu, tada ćemo vidjeti da li srce kuca. Nadam se da će biti sve u redu. 

An1
    10. Svibanj 2020. 15:24

Bebac dobrodošla i čestitam! Sasvim je ok ići na pregled u 9 om tjednu ako se ti dobro osjećaš i nemaš jačih bolova ili krvarenja. Možda bi bilo dobro da ti i prije pregleda doktorica prepiše folacin ili možeš sama kupiti folnu kiselinu. Svakako sretno na pregledu! 
    Mene isto ubija nadutost... jedva dišem, bas grozan osjećaj u donjem dijelu trbuha.  I kao prelazi ta neka bol u lijevu nogu 

10.06. Nifty uredan 💖

• Bebac9697
    10. Svibanj 2020. 15:55

Anikin

Bebac dobrodošla i čestitam! Sasvim je ok ići na pregled u 9 om tjednu ako se ti dobro osjećaš i nemaš jačih bolova ili krvarenja. Možda bi bilo dobro da ti i prije pregleda doktorica prepiše folacin ili možeš sama kupiti folnu kiselinu. Svakako sretno na pregledu!
    Mene isto ubija nadutost… jedva dišem, bas grozan osjećaj u donjem dijelu trbuha.I kao prelazi ta neka bol u lijevu nogu

Hvala puno, sto se tice bolova standardni bol kao pred menstruaciju samo maloo jaci, bez krvarenja. Da da  i ja imam taj bol koji prelazi niz duz lijeve noge a nadutost kao da sam u 5om mjesecu 😁 Takođe hvala i na odgovoru malo me je smirilo jer po meni nekako mi se cinilo kasno, da se ja pitam isla bih onaj dan odma kada sam ugledala plusic, ali znam da se nista ne bi vidjelo😁 A to za folnu kiselinu posto se ne razumijem, koju je inace najbolje uzeti? 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

10. Svibanj 2020. 16:13

Cure koje svrbe trbuh ili grudi, normalno, kak rastu, tak se koza siri i svrbi. Mazite se da smanjite svrbez i da bude koza hidratizirana. 
    Stoga da pripazite, ako je svrab jaci i ako bude po cijelom  tijelu pogotovo po stopalima i dlanovima, moze biti rijec o kolestazi. Doduse, ona se javlja u drugom tromjesjecju, ali pripazite na to.

An1
    10. Svibanj 2020. 16:19

Bebac ja sam koristila folnu kiselinu od natural weltha, a znam da su cure dosta hvalile onu od Solgara. A za grčeve je dobar magnezij ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 17:08

Lilo ima li kakvih novosti? 
    Šapice koliko je bila velika beba na 5+3m meni je na 5+5 0.17 cm. 
    Jedna mi je napisala ali zaboravila sam naziv ne ljutite se da je bila sa 7tt kad je utz pokazao 5+5 i da se vidjela srčana reakcija. Ali ja pitam cure bas koje su po menstruaciji 5 t jer ja sam po utz manje onda 3/4 .rekla mi je da ce na iducem pregeldu koji je 9+6 znaci tocno koliko je po utz. A mjere nije spominjala nista da ne valja. Naprotiv rekla je da je za sad sve uredno, ali znate kakve smo mi zene pa kopkamo 
    Ja danas ne mogu doći sebi doslovno spavam non stop, sad sam si skuhala kap kave jer se ne mogu razbudit. 🤕

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    10. Svibanj 2020. 17:21

BlueMoon

Cure nadam se da ce te se osjecati bolje, nemam problema s glavoboljom ni iscjetkom pa ne znam kako pomoci :/
    Malo off topic.. sinoc kad sam isla na spavanje sam se sjetila kako sam prije par mj (kad trudnoca nije bila u planu) komentirala boje kolica jer sam od 5,6 poznanica vidjela da sve guraju crna kolica i da je to sad nekakav hitnaravno, lakO je tad bilo baljezgati pa se sjecam da sam na nekoj kavi komentirala kako su mi crna morbidna malo i da bi ja jednom siva. Naravno rano je za misliti o tome, nego mi je smijesno kako je lako pametovati bezveze, sad mi crna izgeldaju bar na slikama elegantno, al otom potom. PS. Jedva cekam kad cemo pricati o robici,kolicima i svemu lijepom :)

Ja definitivno zelim smeda kolica MAX 500 3u1 iz ducana Big Baby, prekrasna su mi a mogu biti i za curicu i za djecaka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.