E da. I ja sam ovan a on bik. Ja ne znam kako uopce uspijevamo ali evo 8 godina smo skupa
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam riba (al kazem za sebe da sam pirana) a mm je rak... Mali je skorpion...
Ja pojela dva tvrdo kuhana jaja i pecivo s malo maslaca.... Sve mi muz pripremio
Hvala cure ❤️❤️❤️
Meni je od jutros krenula alergija (cudi me da nije i prije, tu i tamo bi kihnula, inace sam pila Aerius i super mi je pomagao, al pise da njje za trudnice) ne znam sto da radim, ne staje mi curiti nos i cesanje ociju, ima li ko problema s tim, savjet?
Sto se tice svadjanja meni je prosli vikend bio koma, plakala sam svako malo, uzasno osjetljiva. Glavom su mi prolazili najcrniji scenariji. U pon se probudila koda njsta nije bilo.
Lakse mi je kad vidim da sve imamo ponekad takve epizode. Bude to sve dobro 🤗
Ni ja ne znam kak smo jos skupa, on ovaj, ja rak 😂😂😂... ja ujutro uopce nisam gladna, puno manje kolicinski jedem sad nego prije, prije su mi se svi cudili kolko pojest mogu 168/53kg...sad se pitaju kaj mi je 😁😆 al kad stvarno ne ide. E da, skuzila sam da ak sam gladna ili ak se prejedem tjera me na povracanje, sad zadnjih par dana... izgleda da prolazi
Ja sam ovca (ovan) on strijelac a beba bi po svemu sudeći mogla bit rogata na mamu - jarac hshshahaha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam rekla kumi jer je naslutila prije nego san radila test ona mi je rekla da sam T i sestrični. Iduca je mama :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja sam ovca (ovan) on strijelac a beba bi po svemu sudeći mogla bit rogata na mamu - jarac hshshahaha.
Ja bi trebala strijelca dobit (o njima nis ne znam)... hahabaah jadan muz s vama rogatima🤭
Ja bi trebala strijelca dobit (o njima nis ne znam)… hahabaah jadan muz s vama rogatima🤭
To je i moj rekao hahhaha. 😍 nama se i dalje vodi termin po zadnjoj M jer je sve premalo, ali kaze dr da ce na idućem pregledu znati po utz termin. Za sad 2.1. Mogla bi radjat na staru godinu fak hshshhahhsh
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji