Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    09. Svibanj 2020. 09:15

E da. I ja sam ovan a on bik. Ja ne znam kako uopce uspijevamo ali evo 8 godina smo skupa

06/20 blighted ovum 8tt.

Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 09:23

Ja sam riba (al kazem za sebe da sam pirana) a mm je rak... Mali je skorpion... 
    Ja pojela dva tvrdo kuhana jaja i pecivo s malo maslaca.... Sve mi muz pripremio

BlueMoon
    09. Svibanj 2020. 09:29

Hvala cure ❤️❤️❤️
    Meni je od jutros krenula alergija (cudi me da nije i prije, tu i tamo bi kihnula, inace sam pila Aerius i super mi je pomagao, al pise da njje za trudnice) ne znam sto da radim, ne staje mi curiti nos i cesanje ociju, ima li ko problema s tim, savjet?

BlueMoon
    09. Svibanj 2020. 09:30

Sto se tice svadjanja meni je prosli vikend bio koma, plakala sam svako malo, uzasno osjetljiva. Glavom su mi prolazili najcrniji scenariji. U pon se probudila koda njsta nije bilo.
    Lakse mi je kad vidim da sve imamo ponekad takve epizode. Bude to sve dobro 🤗

09. Svibanj 2020. 09:31

Ni ja ne znam kak smo jos skupa, on ovaj, ja rak 😂😂😂... ja ujutro uopce nisam gladna, puno manje kolicinski jedem sad nego prije, prije su mi se svi cudili kolko pojest mogu 168/53kg...sad se pitaju kaj mi je 😁😆 al kad stvarno ne ide. E da, skuzila sam da ak sam gladna ili ak se prejedem tjera me na povracanje, sad zadnjih par dana... izgleda da prolazi 

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 09:31

Ja sam ovca (ovan) on strijelac a beba bi po svemu sudeći mogla bit rogata na mamu - jarac hshshahaha. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

09. Svibanj 2020. 09:32

Nisam sklona alergijama pa ti ne mogu pomoc 🤷‍♀️

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 09:33

Ja sam rekla kumi jer je naslutila prije nego san radila test ona mi je rekla da sam T i sestrični. Iduca je mama :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

09. Svibanj 2020. 09:34

LeLa2807

Ja sam ovca (ovan) on strijelac a beba bi po svemu sudeći mogla bit rogata na mamu - jarac hshshahaha.

Ja bi trebala strijelca dobit (o njima nis ne znam)... hahabaah jadan muz s vama rogatima🤭

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 09:37

Sapica

LeLa2807

Ja bi trebala strijelca dobit (o njima nis ne znam)… hahabaah jadan muz s vama rogatima🤭

To je i moj rekao hahhaha. 😍 nama se i dalje vodi termin po zadnjoj M jer je sve premalo, ali kaze dr da ce na idućem pregledu znati po utz termin. Za sad 2.1. Mogla bi radjat na staru godinu fak hshshhahhsh

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.