Bok cure, evo još jedne budne… ja ne spavam jer si vise vrtim neke stvari po glavi…
Jučer se muž i ja nešto zakačili, pale teške riječi i stres… riješili smo to ali ogorčena sam i zabrinuta za bebicu… nadam se da je sve u redu i da će biti svađa sto manje 😣 negdje se gubimo u komunikaciji i moramo to riješiti.
Htjela bi da ova trudnoća bude kao prva, puna veselja i pozitive, nadam se da hoće .. jel se vi više svađate sa boljim polovicama nego inače? Ja sam inače osjetljiva po prirodi pa eto 🤷♀️🤗
Mi se ne svađamo vise , sve je uobičajeno ali smo oboje u velikom stresu. ( Čekamo potpisan ugv iz APN-a da moze banka isplatit) ludimo na najjace, ja guram faks i poso i skolu s malim....
Bas smo u gunguli. A ja sam izraaaazito nervozna i rastresena, evo izgleda da mi je herpes skocio na usni od tog sveg.
Nova19 nadam se da ćete se posloziti i da će krenut na bolje, jer stalno se svađat, a prosla sam to uzasno je strasno, mi se skoro rastali prije 3 g,al smo bili jaki zbog malog i eto puuuuno smo bolje od tad. On se promjenio, i drugi stan je odlucio i nakon toga ipak pristao na jos jedno dijete....
Ja sam isto osjetljiva povisi ton na mene i u mojoj glavi sto scenarija niti jedan lijep. Kolaps svijeta.
Drago mi je Brankice
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ajme… Jel zaspala, mozda je nesto u zraku, evo jos cujeđ, ni malo mi se ne spava, pojela čokolino sa čokoladnim kuglica.
I surfam i surfam… Misleci budem zaspala, ali niiista
Ma zaspao je oko pol 5, a ja u 5, i evo, vec skace po nama, a mi jedva gledamo…
Ja isto zaspala oko 5 i od 7 već čujem. Uzas zivi... Jesu to hormoni ili...
Trazit ću nešto od doktora za spavanje
Ja jako lose spavam. Budim se 3-4 puta piskit. Jedva zaspem navecer, a ujutro budna ko koko od 6-7 je moje vrijeme.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Točkica hvala ti 🥰🥰
Cure hvala na podjeljenim iskustvima, vidim da je sve to normalno... mi se inače super slažemo, i on je stvarno brižan i pažljiv, ali kada gaboperu živci zna biti jako jako zločest na riječima i onda me ne štedi... mi uđemo u svađu iz gluposti uvijek, ton i način razgovora je uvijek kriv, koliko kod njega toliko i kod mene... i zato smo svijesni i on i ja da moramo poraditi na komunikaciji najviše jer je sve drugo super.
Neka nam svima budu što mirnije i lijepe trudnoće ❤️
Hvala još jednom cure, stvarno je lakše kada se tu podijeli šta nas muci i bez osuđivanja 🥰🥰😘😘
Bit će to sve dobro, svi imamo male razmirice s vremena na vrijeme, ali smo dovoljno razumni da ih s lakoćom prevladamo i uživamo jedan u drugome, pogotovo u ovo vrijeme trudnoće. Kako ste jutros? Ja sam se jako rano ustala...sunce mi piči kroz balkonska vrata, veselim se lijepom danu, šetnjici uz more, možda i nekom sunčanju, kupati se baš još ne bih htjela. Da nisam trudna ušla bih bez zadrške, ovako mislim da je more ipak malo prehladno za trenutno stanje. Pojela sam kroasan, popila probiotik i spremna sam za novi dan😁
Ja sam dobro spavala, valjda sam se izmorila na poslu. Nama je prosli mjesec bio najljepsi. Mozda sam i pisala da nismo radili , bili opusteni, slavili rodjendane i evo docekali poklon najljepsi moguci. Prepirke su uibicajne kod svakog para. Moj M je vec pazljiv,kuha donosi mi. Iako je skontocda nekad iz zezancije mantam da mi je muka haha. Jedva cekamo u utorak da vidimo sta dr kaze. Onda bi isli rec roditeljima 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Bit će to sve dobro, svi imamo male razmirice s vremena na vrijeme, ali smo dovoljno razumni da ih s lakoćom prevladamo i uživamo jedan u drugome, pogotovo u ovo vrijeme trudnoće. Kako ste jutros? Ja sam se jako rano ustala…sunce mi piči kroz balkonska vrata, veselim se lijepom danu, šetnjici uz more, možda i nekom sunčanju, kupati se baš još ne bih htjela. Da nisam trudna ušla bih bez zadrške, ovako mislim da je more ipak malo prehladno za trenutno stanje. Pojela sam kroasan, popila probiotik i spremna sam za novi dan😁
Ja jos lezim, probudila sam se glaaaadna i razmisljam sto cu jesti jer me zari u želudcu koliko sam gladna hahahhahaha. Glava me srećom popustila odmah sam bolje
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bit će to sve dobro, svi imamo male razmirice s vremena na vrijeme, ali smo dovoljno razumni da ih s lakoćom prevladamo i uživamo jedan u drugome, pogotovo u ovo vrijeme trudnoće. Kako ste jutros? Ja sam se jako rano ustala…sunce mi piči kroz balkonska vrata, veselim se lijepom danu, šetnjici uz more, možda i nekom sunčanju, kupati se baš još ne bih htjela. Da nisam trudna ušla bih bez zadrške, ovako mislim da je more ipak malo prehladno za trenutno stanje. Pojela sam kroasan, popila probiotik i spremna sam za novi dan😁
Ja jos lezim, probudila sam se glaaaadna i razmisljam sto cu jesti jer me zari u želudcu koliko sam gladna hahahhahaha. Glava me srećom popustila odmah sam bolje
I mene je glavobolja popustila, sinoć mi je baš bilo gadno....rastura me svako malo...
Moj dragi se vec naviknuo na moju preosjetljivost i jos se nismo posvadali otkad smo saznali da sam trudna. Stvarno se jako trudi, zna se nazivcirat i zna da to lako prelazi na mene, samo si podragam trbuh i pozovem njega i onda se smiri 😃🤭... sinoc me u pol 1 probudio jer je nabavio hranu iz mcdonaldsa 🥰😍 tak sam skocila iz kreveta i to slasno ponjupala 😍🤩... sa vi koje ste preosjetljive niste racice po horoskopu?
Tenci, zao mi je zbog malog, vjerujem da ste premoreni, grozno... ja sam uzasno zivcana ako se ne naspavam normalno 😮
Sortiraj odgovore
Najstariji