Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 03:08

Ja sam budna od 1.30... procitala sam nekih 15 , 16 str foruma... 
    Tema komplikacije... E tu smo ....i ja bi u pon trebala na posao radim u HZMO.... Putujem vlakom, tako da otvaram bolovanje 5 dana valjda komplikacije jer imam 10dana go jos zapisano od 18-29.5. pa da to iskoristim , jer ce bit bolja placa,a od 1.6. komplikacije.... Necu se vracati, za tu malu razliku plave od bolovanja do pune place. 
    Na poslu sam rekla da sam trudna. 
    Pece me s lijeve strane usna, namazala sam ju, bojim se da mi ne izbije herpes. (Koje veselje 😬😣😭)
    Inace je kod mene sve ok.  
    Drago mi je da nam trudnoce ok teku...  
    Pozz svima

Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 03:11

E da kosu bojam , za sad jednom, al kako sam u prvoj trudnoci tako cu i sad u salon i na farbanje sa bojom bez amonijaka, na  rukama imam gel,a noge lakiram skroz dok cu moci.
    Kontrola je tek krajem iduceg tjedna ili pocetkom drugog tj. 

09. Svibanj 2020. 03:46

Vec smo dva i pol sata budni svi tri, ne znam koji je vrag malom, ali grozan je ovo noc, to se baca, vrist, lupa, grebe, katastrofa 😑
    Ugl, neki dan aam se bas pofarbala jer mi je izrasr bio katastrofa 😀 slobodno se farbajte najnormalnije ko i do sad, da bi nastetilo bebi, trebale bi se farbati svakih par dana, a ovak jednom u dva, tri mjeseca je i vise nego super. 

Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 04:10

Ajme... Jel zaspala, mozda je nesto u zraku, evo jos cujeđ, ni malo mi se ne spava, pojela čokolino sa čokoladnim kuglica. 
    I surfam i surfam... Misleci budem zaspala, ali niiista

Brunoibrankica
    09. Svibanj 2020. 04:33

Zaspao* krivo sam napisala 

Nova19
    09. Svibanj 2020. 04:48

Bok cure, evo još jedne budne... ja ne spavam jer si vise vrtim neke stvari po glavi...
    Jučer se muž i ja nešto zakačili, pale teške riječi i stres... riješili smo to ali ogorčena sam i zabrinuta za bebicu... nadam se da je sve u redu i da će biti svađa sto manje 😣 negdje se gubimo u komunikaciji i moramo to riješiti. 
    Htjela bi da ova trudnoća bude kao prva, puna veselja i pozitive, nadam se da hoće .. jel se vi više svađate sa boljim polovicama nego inače? Ja sam inače osjetljiva po prirodi pa eto 🤷‍♀️🤗

Točkica37
    09. Svibanj 2020. 06:57

Nova19

Bok cure, evo još jedne budne… ja ne spavam jer si vise vrtim neke stvari po glavi…
    Jučer se muž i ja nešto zakačili, pale teške riječi i stres… riješili smo to ali ogorčena sam i zabrinuta za bebicu… nadam se da je sve u redu i da će biti svađa sto manje 😣 negdje se gubimo u komunikaciji i moramo to riješiti.
    Htjela bi da ova trudnoća bude kao prva, puna veselja i pozitive, nadam se da hoće .. jel se vi više svađate sa boljim polovicama nego inače? Ja sam inače osjetljiva po prirodi pa eto 🤷‍♀️🤗

Cestitam na trudnoci.zelim da ti bude skolska

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

09. Svibanj 2020. 07:27

Nova19

Bok cure, evo još jedne budne… ja ne spavam jer si vise vrtim neke stvari po glavi…
    Jučer se muž i ja nešto zakačili, pale teške riječi i stres… riješili smo to ali ogorčena sam i zabrinuta za bebicu… nadam se da je sve u redu i da će biti svađa sto manje 😣 negdje se gubimo u komunikaciji i moramo to riješiti.

Ma mi se svadamo stalno, neispavani smo obojd, on ima za mjesec, dva obranu doktorske disertacije, pepfespr kojem je asistent na faksu ga konstantno maltretira, ja s mali stalno, a ne mogu sve sama jer se lose osjecam kroz dan i onda smo oboje zivcani i uf, zna biti veselo.
    I da, ja sam uzasno osjetljiva, rasplacem se na jedan poviseni ton 🙈😂

09. Svibanj 2020. 07:28

Brunoibrankica

Ajme… Jel zaspala, mozda je nesto u zraku, evo jos cujeđ, ni malo mi se ne spava, pojela čokolino sa čokoladnim kuglica.
    I surfam i surfam… Misleci budem zaspala, ali niiista

Ma zaspao je oko pol 5, a ja u 5, i evo, vec skace po nama, a mi jedva gledamo... 

LeLa2807
    09. Svibanj 2020. 07:44

Meni je prije cetiri dana bila bas drama haha. Ugl krivo smo se sporazumjeli ja iz protesta nisam htjela jest (ovan iliti ga ovca ne pitaj) gladovala cijeli dan on me moli a Jedem ali nije onoliko puta koliko sam zamislila. Na kraju veceri imala sam živčani slom tresla sam se od gladi i koliko sam plakala mislim da su me hormoni poprilicno zgazili. I onda sam si rekla nikad vise moram se sabrat. Jer on je stvarno dobar  a ove svakodnevne razmirice to ne racunam. Nakon tr svadje za dva dana smedji iscjedak odmah sam se resetirala. 
    E da nemam iscjetka. Osim ono jutro. Sad stavljam utrice i sve ok. 
    Divan dan zelim svima :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.