Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    08. Svibanj 2020. 21:01

Sapica

I da, meni se to najcesce dogodi kad sam jakooo umorna…vec sama znam ak me ulovi dok gledam tv znam da moram ic spavat… ak odem na vrijeme cim to osjetim okej sam 😄

Ok znači nisam umislila sindorm😅 super bum probala 

Tea22
    08. Svibanj 2020. 21:08

LeLa2807

Tea, sugradjanko imas li savijet za nekog soc ginekologa da se prebacim radi uputnica itd. :)

Ja sam kod Marije Prpic Grskovic, kod nje sam od svog prvog ginekoloskog pregleda jos dok nisam ni planirala trudnocu i jako sam zadovoljna
    Znam da je uvijek primala nove pacijentice, sad nisam sigurna zbog ove cudne situacije s koronom, al svakako se raspitaj
    Mogu ti dati njen broj pa ju zovi u pon ujutro do 14:30h, uglavnom se javi nakon par puta sto ju zoves jer su linije zauzete
    I da,ona ti se nalazi u starom rodilistu u prizemlju 🙂

JECIKA
    08. Svibanj 2020. 21:52

Cure pratim vas ali nmg stici da kucam kako ste aktivne..wow  ja da prijavim 9+3 i da sam ravna kao daska! Meni se apsolutno nista ne vidi. Niti imam mucnine. Sike porasle za pola br - ili broj nisam sig. Nista specijalno! Ja sam odmah posla na bolovanje jer mi je posao stresan i terenski a i svakako i da radim bilo gdje uzela bih bolovanje - ne zelim da se igram sa tim. Sada setam. Pocela u butike da razgledam garderobu za mame.. Jednostavno hocu da uzivam kao trudnica. Brzo cu i na more.. I malo i na planinu. Upalicu kola i vozicu do kada mognem. Hocu da upamtim ovo vrijeme jer sam se tri godine borila da dobijem ovu mrvicu. To savjetujem svakoj jer zivimo u teska vremena. Zena nosi svaki teret. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    08. Svibanj 2020. 21:54

Da li ae farbate i da li je to uopste preporucljivo?? Jer vidim na Google pise neko da je OK a neko da to zaboravim dok se ne porodim.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

08. Svibanj 2020. 22:06

Ja imam prirodnu boju. Al mislim da je okej farbanje. Ne jednom mjesecno, malo rijede.. kaaaaak se meni sad jede nekaj iz mcdonaldsa 😬🤤🤤

pepipeps
    08. Svibanj 2020. 22:28

Možeš se farbati, ja se farbam i lakiram nokte, sve najnormalnije kao i dosad.

Tea22
    08. Svibanj 2020. 22:32

Sapica

Ja imam prirodnu boju. Al mislim da je okej farbanje. Ne jednom mjesecno, malo rijede.. kaaaaak se meni sad jede nekaj iz mcdonaldsa 😬🤤🤤

Nisi trebala spomenuti, ja bi nuggetse 🙁🙁🙁

nicole12
    08. Svibanj 2020. 22:39

Nokte lakiram, a kod frizera se svakako nije moglo cijelo ovo vrijeme tako da ću sačekati još mjesec dana i onda se ofarbat jer mislim da još šest mjeseci ne bih mogla izdržati 😅 ali i za one koje se plaše imaju boje bez amonijaka

JECIKA
    08. Svibanj 2020. 22:44

Ja nokte ne lakiram  pustila sam sa odmore sad za vrijeme izolacije. Kosa izrasla.. Kao da sam iz Survivor-a izasla  sad cu da se pokrenem. Ofarbacu se i ja.. 

Lucija987
    08. Svibanj 2020. 23:24

Ja se bojan moran 🙈,genetski rano side dobila 🙈🙈🙈
    Da nebi pitalo na porodu bako a dije mama 😂😂😂😂😂😂😂

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.