Ne znam dali tu ima nekoga tko živi u Njemačkoj, ali tu se komplikacije ne dobivaju tako lako. Jedino ako baš imaš neke probleme u trudnoći. I npr. ja sam vec sad nasla patronažnu sestru i imam povremeno termine s njom i tako je mogu pitat šta me zanima i to.Ruza ja zivim u Njemackoj
Al dobro mislin opet kako kod kojeg doktora,jer je mene moja zadnji pregled pitala triba li mi otvorit al kako ja ne radim nije bilo potrebe naravno.
Ok problem je i bija krvarenje inace sigorno nebi ni pitala
Ne znam, mene nije ništa za sad pitala. Jedino je rekla pošto ja radim i noćnu smjenu da se to ne smije i subote. A pošto firma sada radi na onom skraćenom radnom vremenu zbog korone pa jedan tjedan radim, a jedan ne pa mi trenutno to i paše. A šef mi je konj i čini mi se kad sam mu donesla taj papir da sam trudna da mu je jedino bilo u glavi, evo još jedan trošak 😁
Kaj u Njemackoj komplikacije snosi poslodavac, a ne hzzo?
Koliko sam ja čula, ali nisam sigurna da jedan dio poslodavac, a jedan dio zdravstveno.
Ne znam dali tu ima nekoga tko živi u Njemačkoj, ali tu se komplikacije ne dobivaju tako lako. Jedino ako baš imaš neke probleme u trudnoći. I npr. ja sam vec sad nasla patronažnu sestru i imam povremeno termine s njom i tako je mogu pitat šta me zanima i to.Ruza ja zivim u Njemackoj
Al dobro mislin opet kako kod kojeg doktora,jer je mene moja zadnji pregled pitala triba li mi otvorit al kako ja ne radim nije bilo potrebe naravno.
Ok problem je i bija krvarenje inace sigorno nebi ni pitala
Ne znam, mene nije ništa za sad pitala. Jedino je rekla pošto ja radim i noćnu smjenu da se to ne smije i subote. A pošto firma sada radi na onom skraćenom radnom vremenu zbog korone pa jedan tjedan radim, a jedan ne pa mi trenutno to i paše. A šef mi je konj i čini mi se kad sam mu donesla taj papir da sam trudna da mu je jedino bilo u glavi, evo još jedan trošak 😁
Kaj u Njemackoj komplikacije snosi poslodavac, a ne hzzo?
Koliko sam ja čula, ali nisam sigurna da jedan dio poslodavac, a jedan dio zdravstveno.
Onda mi je sve jasno... 😬🙄
Hej cure eto danas me zvali da od ponedjeljka idemo natrag na posao ali ja cu krenut od utorka i sad ne znam sto da radim mislim radit cu do pregleda sigurno ali ne znam kako cu dalje. Mislila sam odmah otvorit komplilacije ali sad stvarno ne znam dragi kaze da nek radim koliko mogu ali je vise do toga sto ja ne zelim nego da ne mogu jer me psihicki umara posao i stalno sam pod stresom jer kao sto sam prije rekla bas mrzim taj posao..vidjet cu poslje pregleda nisam jos nikome ni rekla da sam trudna jos cu i to morat onda a sve me strah reakcija🤦🏼♀️
Uglavnom ja sam danas vise manje dobro osim sto na momente imam bas jace mucnine ujutro je malo falilo da se ne ispovracam jer sam dragom kuhala kavu i valjda mi je miris zasmetao
Kako vi stojite s poslom jeste li rekle poslodavcima za trudnocu? Do kad uopce mislite radit ili ima i onih koje bi kao i ja najrađe na komplikacije
Ja radim u ducanu koji otvara 11.5. I rekla sam sefici da cu na bolovanje odmah iako mi je prvi pregled tek 18.5.. Za ovaj tjedan cu uzeti bolovanje od dokt. Opce prakse pa se nadam 18.otvoriti komplikacije.
Posao je fizički zahtjevan, u doticaju sa ljudima a i treba sve stalno dezinficirati tako da ne zelim riskirati..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Vidim puno pozitive, lijepih slikica, super dan😍😍 dan nam je svaki takav!!!🥂
E mislila sam da je od sporta ili nešto, ali uhvatila sam se već par dana za redom da navečer kad sjedem imam kao štipkanje u nogama. Kao da se sve nešto miče, nisu trnci, nego nešto puno blaže - eventualno živci?! To prije nikad nisam imala🙄. Čitam po netu neki "sindrom nemirnih nogu" u trudnoći ali nekako je sve prerano za takvo nešto ili... Iskustva?
Tea, sugradjanko imas li savijet za nekog soc ginekologa da se prebacim radi uputnica itd. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Vidim puno pozitive, lijepih slikica, super dan😍😍 dan nam je svaki takav!!!🥂
E mislila sam da je od sporta ili nešto, ali uhvatila sam se već par dana za redom da navečer kad sjedem imam kao štipkanje u nogama. Kao da se sve nešto miče, nisu trnci, nego nešto puno blaže - eventualno živci?! To prije nikad nisam imala🙄. Čitam po netu neki "sindrom nemirnih nogu" u trudnoći ali nekako je sve prerano za takvo nešto ili… Iskustva?
Ja sam to znala imat i prije trudnoce, u trudnoci do sad jednom. Pomaze hladno-topli tus, naizmjenicno... malo je zimi nelagodno, al prezivi se... kad legnes spavat najgore je 😬 prije spavanja si malo istusiraj noge hladnom-toplom vodom
I da, meni se to najcesce dogodi kad sam jakooo umorna...vec sama znam ak me ulovi dok gledam tv znam da moram ic spavat... ak odem na vrijeme cim to osjetim okej sam 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji