Anikin koji dr? Vec sam dosadna s istim pitanjima ali jos nisam dobila odgovor...
Hvala vam cure na lijepim zeljama. Neka nam svakoj bude uredno i uspjesno :)
Aurora ja ne bi brinula. Meni se iz dana u dan mijenja neki put bolne neki put napete danas nis a evo dosla sa uspjesnog pregleda.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam jedna od onih koje imaju pa nemaju simptome. Danas opet nista cicke, a nagon za povracanje samo dok sam zube prala - cekam 18h pa cemo vidjet (obicno mi onda na povracanje ide jace i vise) ...i dizala sam isto frku tu i sve je okej za sad... ja sam bas sretna kaj sam se prebacila kod drugog dr.sutra zovem da se narucim da mi napravi briseve... e daa, i veli mi kao jesam radila obradu nakon w spontana ja reko da da, da me bovsa doktorica poslala i pita kakvi su mi faktori i ja reko Pai1 mi je samo heterozigot i onda on veli, a hematologu nista? Ja reko nitko me nije slao i onda veli da on bi da mozda zbog tog pai trebam heparin 😬 a svi su mi govorili da je okej taj faktor, da sam po sebi ne uzrokuje probleme
Hvala vam cure ❤️ Odmah mi je lakše kad čujem da nisam jedina.
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Lela super vijesti!! Nemoj vise misliti na medicinsku, opusti se i uzimat u bebari!
I ja sam sada bila na drugom pregledu! Napokon znam koliko mi je veliko dijete - 19 mm i po mjerama je 8+5! Predivno malo biće! Naručila sam se na nifty 27.5. (Tko će to dočekati) i kod ovog privatnog doktora uzela kao neki trudnički paket - za 2500 kn vođenje cijele trudnoće sto mi zvuci super. Dobila sam Duphaston (3*1) i mogu piti Floradix za željezo!! Joj super mi je novi doktor!
Prekrasno, cestitke🥰💗💗💗 bebac je dakle veci 5 dana 😃😃
Da i meni se 2500 kn cini bas jeftino, odlicno si prosla😃
Moj update:Zvala sam doktoricu,zbog ovog smeđarenja, čisto da se još malo umirim. Dobila sam duphaston 3×1. I stigla kks i urin. Sve ok osim željeza pa sam i to dobila za piti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala cure! Da Tea veći je za 5 ;)
Ovčica nažalost ni ja ti nisam iz Zagreba :/ iz Dubrovnika sam
Peace i ja sam sad na duphastonu (da budem malo smirenija), a za željezo mi kažu da samo uzmem novalac da je on savršen!
10.06. Nifty uredan 💖
Cure, jucer sam na poslu primjetila svjetlo smedjkasti iscjedak i probadanje u stomaku pa sam zvala dr i narucio me na pregled poslije posla. Ugl bebica je velika i dobra, srculence kuca, nije mu jasno odakle je iscjedak, kaze da ga ima jako malo ali ga ima i poslao me na mirovanje 2 tjedna pa cemo vidjet sto ce bit dalje. Nevjerojatno je da mi se ovo dogadja upravo u periodu u kojem sam prokrvarila u prvoj trudnoci, cak u dan isto. Nadam se sad da ce sve bit uredu i da ce se sve smirit.
Sortiraj odgovore
Najstariji