9+5 danas. Samo da ostane pozitivno 😀
Kolko je velika bebica? I ja sam danas 9+5 😄
https://ibb.co/prbbVj5
evo cure meni je 0.17 cm :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.
Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.
Pozdrav Bubicaa, mi dvije smo blizu. Ja sam se isto naručila na kombinirani probir, mislim da je to taj double test. Ono vade ti krv i mjere nuhalni, nosnu kost i bedrenu kost pa stave u formulu. Ni ja nisam radila nifty, računala sam eventualno ako kombinirani ne bude dobar da onda napravim nifty. Sretno 😃. I ja se debljam lagano i mučnine su mi prestale prije tjedan dana. Baš se pratimo 😊
Lela super
Bas mi je drago i pikulica izgleda preslatkoooo
06/20 blighted ovum 8tt.
Lela super
Bas mi je drago i pikulica izgleda preslatkoooo
Znam da i ti ides dosta rano mene je bilo strah da se nis nece vidjeti ali ja sam radi iscjetka isla i vidjela ae srčana reakcija isto to zelim da doživiš sad na svom pregledu. 😍😍😍
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji