Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    07. Svibanj 2020. 16:30

Koliko si trudna MaMa?
    Ovakve vijesti sa pozitivnim ishodom volim😊😊

MaMa
    07. Svibanj 2020. 16:44

9+5 danas. Samo da ostane pozitivno 😀

07. Svibanj 2020. 16:52

MaMa

9+5 danas. Samo da ostane pozitivno 😀

Kolko je velika bebica? I ja sam danas 9+5 😄

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 16:58

https://ibb.co/prbbVj5
    evo cure meni je 0.17 cm :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    07. Svibanj 2020. 17:01

LeLa2807

❤️🥰 Predivno!!! 

Tea22
    07. Svibanj 2020. 17:24

LeLa2807

Mrvica mala slatka🥰🥰

BuBiCaA
    07. Svibanj 2020. 17:26

Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike. 

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 18:27

BuBiCaA

Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.

Pozdrav Bubicaa, mi dvije smo blizu. Ja sam se isto naručila na kombinirani probir, mislim da je to taj double test. Ono vade ti krv i mjere nuhalni, nosnu kost i bedrenu kost pa stave u formulu. Ni ja nisam radila nifty, računala sam eventualno ako kombinirani ne bude dobar da onda napravim nifty. Sretno 😃. I ja se debljam lagano i mučnine su mi prestale prije tjedan dana. Baš se pratimo 😊

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 19:08

Lela super
     Bas mi je drago i pikulica izgleda preslatkoooo

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 19:34

Mara Kokosica

Lela super
    Bas mi je drago i pikulica izgleda preslatkoooo

Znam da i ti ides dosta rano mene je bilo strah da se nis nece vidjeti ali ja sam radi iscjetka isla i vidjela ae srčana reakcija isto to zelim da doživiš sad na svom pregledu. 😍😍😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.