Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    08. Svibanj 2020. 07:56

Jutro zimske bebice. Kako ste? Meni nesto jutros kurlo stomak i  imam proljev. 😔😏 usla u 5 tjedan ☺️

06/20 blighted ovum 8tt.

Nisha_21
    08. Svibanj 2020. 07:59

Mara Kokosica

ovčica

Hahah ja sam predlozila

Ehhh bas sam smotana. Hahaha
    Od simptoma prijavljujem vjetrove i glupoću. Totalno slabo vezem hagagah

E ta glupoca je i kod mene. Muž me prca jer ne kužim fore i puno puta mi ispriča nešto a ja slučajno zazujim i ne čujem. Zadnji put sa frendovima igrali pictionary- inače sam fakat luda, bacam se po podu, crtam i ovog puta sam bila mrtvo puhalo. Opet zujala cijelo večer😅😅🤣 znam kak ti je

mylady
    08. Svibanj 2020. 08:54

Jutro! Ja se još mučim s prvom jutarnjom mučninom dok ne pojedem komad kruha. Muž je rekao da će mi kruh ostavit pred krevetom sad odmah svako jutro da se ne mučim mučninom i vrtoglavicom 🤣 navečer sam sad manje u mukama nego prije. Tako da ide na bolje. Jedino kad se idem tuširat primječujem da sam dobila na trbuhu.. 🤣 I grudi mi veće i jako se vide plave žile. Jel ima koja isto? 

pepipeps
    08. Svibanj 2020. 09:07

Mene su popustile jutranje skroz, sad sam smazala mini burek i kroasan od čokolade. Predvečer me ulovi mukica, bol u želudcu, ali nekako preživim do spavanja i onda opet isti scenarij. Sad malo na komp na posao, pijem domaći čaj od komorača i uživam na sunčanom balkonu. Planiram popodne kupiti bademovo ulje za mazanje, vidim da L'occitane ima ono fino ulje, iz te sam linije koristila gel za tuširanje i kremu ili neko drugo, ali bademovo jer lagano pucam😁 I meni su žile jako vidljive, i već mi se vidi trbuh malo...

BlueMoon
    08. Svibanj 2020. 09:13

jutro.. mene zadnje dane zna grciti ko u pms-u,onako koda me jajnik probada lagano, danas mi je pregled pa se javim..
    pepipeps jel to ulje uzimas za hidrataciju ili za strije? imam njihovou bademovu kremu za tijelo.. kad ste mislile poceti s kremama za strije i to, imate vec neke proizvode za koje znate da su dobri? Cula sam za Burt's Bees Mama bee belly butter, al mislim da to ima samo za naruciti, u DM-u nisam uspjela naci 

08. Svibanj 2020. 09:20

BlueMoon

jutro.. mene zadnje dane zna grciti ko u pms-u,onako koda me jajnik probada lagano, danas mi je pregled pa se javim..
    pepipepsjel to ulje uzimas za hidrataciju ili za strije? imam njihovou bademovu kremu za tijelo.. kad ste mislile poceti s kremama za strije i to, imate vec neke proizvode za koje znate da su dobri? Cula sam za Burt's Bees Mama bee belly butter, al mislim da to ima samo za naruciti, u DM-u nisam uspjela naci

Sretno na pregledu! ❤️
    Inace kak je meni rekao dr u prosloj trudnoci, nikakve kreme ni ulja ti ne pomognu ako ti je koza sklona pucanju i strijama. U dmu se dobije paket za trudnice, treba se samo naglasiti da ga daju, i u njemu ima biobazina krema protiv strija, super je, hidratizira, a sad dal pomaze, ne znam. Ja sam se ful kratko mazala, nije mi se dalo, nemam ni jednu jedinu striju iz prosle trudnoce. A sad posto je proslo dosta kratko od poroda, nadam se da mi je koza jos uvijek elasticna i da ne bude ni sad popucala. Vidjet cemo! 😀

pepipeps
    08. Svibanj 2020. 09:24

Sretno na pregledu! Ja sam pokupila taj paket u dm-u, i već sam potrošila tu Biobazinu kremu. Svaki se dan mažem, tj. maže me muž, da se sama mažem to bi trajalao jedan dan i nikad više. Meni je koža pukla malo na grudima i zato se mažem, i inače imam strije po bedrima lagane, tako da sam ja sklona tome i ne želim se dovesti u stanje da skroz sva ispucam. Ja ću se hidratizirati pa kako bude, neće odmoći, barem će mi koža biti mekana, ako ništa drugo😊

ovčica
    08. Svibanj 2020. 09:30

Mene cice ubijaju i bas se vide zile. Mucnine bas i nemam, tu i tamo mi dode muka ali nista takvo da ne mogu funkcionirati. Na trapkama mi smeta gumb pa hodam otkopcana hahah
    Probava me isto malo muci, obavim svaki dan ali vise kao neki proljev, cak i dva puta dnevno nekad
    Sta u dmu samo kazes da si trudnica i dobis paket? 

pepipeps
    08. Svibanj 2020. 09:35

ovčica

Mene cice ubijaju i bas se vide zile. Mucnine bas i nemam, tu i tamo mi dode muka ali nista takvo da ne mogu funkcionirati. Na trapkama mi smeta gumb pa hodam otkopcana hahah
    Probava me isto malo muci, obavim svaki dan ali vise kao neki proljev, cak i dva puta dnevno nekad
    Sta u dmu samo kazes da si trudnica i dobis paket?

Da. Dobiješ goodie bag😊 Možeš upisati u google pa vidjeti što sve sadrži.

BlueMoon
    08. Svibanj 2020. 09:41

hvala cure :) i hvala za dm paket, nisam imala pojma 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.