Hvala vam ženice, javim odmah.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Anikin nisam jer sam anemicna.. kako mislis transfuzija? ne obicnim vadjenjem krvi?
Cure, jutros na gaćicama kap svijetlo smeđeg iscjetka. I sad imam na ulošku, jako sitne točkice, ali tu su. Bez grčeva. Zvala svoju doktoricu, javila se njezina med sestra i kaže: "Nije to ništa, tek si 5 tjedan to još nije ni trudnoća nemamo mi tu šta" Ja van sebe suze tad krenule gledam šta joj je, pitam mogu li doći na kontrolu nek doktorica pogleda, ona meni da nema potrebe, ako krene krv da nazovem pred kraj radnog vremena da me proba ubacit sutra.
Moj dragi poludio, htjeli na hitnu odmah, onda uspjeli naći jednu super privatnicu U Opatiji (inače smo iz Rijeke) i u 13:15 idem, žena radi od15h ali me uzela preko reda kaže ako je tako da ne čekam kraj radnog vremena da dođem na kontrolu. Evo ja sam bez texta…javim Vam sve…plače mi se od ove reakcije koju sam čula danas. Da bi stvar bila gora i tu glupaču plaćam jer je poluprivatnik, znači utz moram uvijek platit, ostalo ne!
Nismo htjeli na hitnu jer im je uređaj lošiji, a i ako dođem usred dana prigovarat će, jer rade doktori drugi.
Medicinska sestra koja ti radi kod gineko je smece, ne znam sta takvi ljudi rade u medicini
Ja sam iz Rijeke i doktori nikad nisu prigovarali kad bi isla u takvim situacijama na hitnu, al i bolje da ides kod privatnika oni stvarno imaju bolje uredaje
Samo polako, opusteno i smireno
Nisi svjesna koliko pozitivne misli mogu dobro utjecati na ishod
Drzim fige da nam se javis sa lijepim vijestima, sretno❤
Anikinnisam jer sam anemicna.. kako mislis transfuzija? ne obicnim vadjenjem krvi?
To je obicno vadenje na transfuzioloskoj medicini
LeLa2807 probaj se ne nervirati, na prvu sam pomislila da je to ista medicinska sestra ko kad sam ja zvala za naruciti se u panici (privatno), a ona cijela nikakva, nema termina, da neki za tjedan dana ja kazem radim tad moze li ikako kasnije, onda da termin jos za 5 dana.. ugl koma, nimalo suosjecanja Zvala drugu, vidim da je normalna, da razumije i tako sad vodim trudnocu kroz druge gin. Ne razumijem kako mogu raditi humani posao i onda se odnositi bahato koda se narucujemo za frizuru preko reda
Drzi se i nadam se da ce sve biti u redu. Javi <3
To je sestra kod doktorice Škunce, sad idem u Opatiju kod Salamon i dao Bog da je sve u redu tu ću vodit T a od Škunce tražit uputnice.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala vam ženice, javim odmah.
Sretno i javi🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sretno Lela i nemoj se puno živcirati! Ta medicinska je stvarno koza
10.06. Nifty uredan 💖
Cure trebace mi vremena da vas popamtim! Vi ste sve super aktivne i svaka cast drago mi je da cemo se druziti.. Srecno i vama svima cestitke.
Nicole meni se i dalje vidi druga gestacijska i Dr je rekao da postoji mogucnost da je endo apsorbuje i da ostane tako do porodjaja. Druga mrva je OK i to joj ne smeta. Ja imam 28 godina ali sam imala bas veeeeelikih problema dok nismo vidjeli plus (u potpisu) pa me straaah svega i svacega.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure trebace mi vremena da vas popamtim! Vi ste sve super aktivne i svaka castdrago mi je da cemo se druziti.. Srecno i vama svima cestitke.
Nicole meni se i dalje vidi druga gestacijska i Dr je rekao da postoji mogucnost da je endo apsorbuje i da ostane tako do porodjaja. Druga mrva je OK i to joj ne smeta. Ja imam 28 godina ali sam imala bas veeeeelikih problema dok nismo vidjeli plus (u potpisu) pa me straaah svega i svacega.
Jecika ooo i ti si nam se pribacila tu 🤗😍 sretno ti do kraja
Drago mi je bas kad cure sa teme potpomognute sele na ove veselije teme 😘😘
Lela tebi nek je sretno i samo se pokusaj smirit bit ce to sve dobro 🙏❤
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji