Cure trebace mi vremena da vas popamtim! Vi ste sve super aktivne i svaka castdrago mi je da cemo se druziti.. Srecno i vama svima cestitke.
Nicole meni se i dalje vidi druga gestacijska i Dr je rekao da postoji mogucnost da je endo apsorbuje i da ostane tako do porodjaja. Druga mrva je OK i to joj ne smeta. Ja imam 28 godina ali sam imala bas veeeeelikih problema dok nismo vidjeli plus (u potpisu) pa me straaah svega i svacega.Jecika ooo i ti si nam se pribacila tu 🤗😍 sretno ti do kraja
Drago mi je bas kad cure sa teme potpomognute sele na ove veselije teme 😘😘
Lelatebi nek je sretno i samo se pokusaj smirit bit ce to sve dobro 🙏❤
I da nas bude vise na ove lijepe teme !
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ajme Lela sretno ti, bit ce sve okej 😘... a ova sestra, nemam komentara... ja sam se danas uspjela prebacit i namolit da me primi gin u drugoj smjeni... 🤗 i reko mi je da sam trebala briseve radot i sve pretrage odma na pocetku zbog proslosti
Lela samo se smiri i polako, sve ce to biti super. ❤
Bas smo nekako dosadile s ovim glulim vjestima, jedva cekam period kad bude vesele samo i ovo sve iza nas ❤❤❤❤
Lela sretno. Meni je isto doktor rekao sa 5 tjedana da to nije još za čestitati. To me baš rastužilo. 😞 Vjerujem da će sve biti ok.
Ja sam krvarila sa 5+2 i došla na hitnu tretirali me ko da sam im došla sa puknutim noktom! Žalosno, ali je tako. Sve će to biti dobro ☺️
Ajme Lela sretno ti, bit ce sve okej 😘… a ova sestra, nemam komentara… ja sam se danas uspjela prebacit i namolit da me primi gin u drugoj smjeni… 🤗 i reko mi je da sam trebala briseve radot i sve pretrage odma na pocetku zbog proslosti
Kod koga ides ako se smije znati?
Ajme Lela sretno ti, bit ce sve okej 😘… a ova sestra, nemam komentara… ja sam se danas uspjela prebacit i namolit da me primi gin u drugoj smjeni… 🤗 i reko mi je da sam trebala briseve radot i sve pretrage odma na pocetku zbog proslosti
Kod koga ides ako se smije znati?
Kod koga sam se prebacila ili kod koga sam isla do sad?
Kod koga si se prebacila, mislim jel dobar taj dr? Jos uvijek trazim preporuke za dobrog gin.
Cure, sve je super. Bebi se vidi srčana reakcija nije htjela pustit zvuk jer to previse zagrijava pa kao da ne radi sad. Iscjetka u rodnici nema samo malo boje kave kaze od implantacije. Iduci pregled 5.6.
iduci tj idem kod ove skunce di sam bila naručena da mi da uputnice za vadjenje kevi a vodit cu trudnoću kod ove doktorice.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sramota da tako tretiraju a evo bebi srce kuca i to nije trudnoca? Ma fuj.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji