Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    07. Svibanj 2020. 19:43

Ja sam isto 0-. Muz je 0+ a dijete se rodilo sa 0+ i zato dobila injekciju nakon poroda.. I to je to.
    Meni je na poslu postalo jako tesko.. Puno posla, nebrem odmoriti, cijelo vrijeme.. Bolje pa odjednom vrtoglavica i mucnina, pa opet bolje pa opet vrtoglavica i tako u krug. Cijelo vrijeme sam odrzavam nekako sa napolitankama i vodom..
    Uh.. 
    Kedva cekam ponedjeljak.. Jos dva dana radim i onda u ponedjeljak idem ujutro vidjeti prvi puta svoju bebicu ili bebice.. Mozda se sokiram sa blizancima.. Haha.. Nekak stalno mislim da budu blizanci. :-)

Danas kihnula i lijepo me prerezalo.. Nadam se da je to normalno. Ima kojoj da se to desilo? 

BuBiCaA
    07. Svibanj 2020. 19:51

GEMMA13

BuBiCaA

Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.

Pozdrav Bubicaa, mi dvije smo blizu. Ja sam se isto naručila na kombinirani probir, mislim da je to taj double test. Ono vade ti krv i mjere nuhalni, nosnu kost i bedrenu kost pa stave u formulu. Ni ja nisam radila nifty, računala sam eventualno ako kombinirani ne bude dobar da onda napravim nifty. Sretno😃. I ja se debljam lagano i mučnine su mi prestale prije tjedan dana. Baš se pratimo 😊

Hehe, koja prva ode nek javi :) a bit  ce sve dobro :) 

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 20:03

LeLa2807

Mara Kokosica

Lela super
    Bas mi je drago i pikulica izgleda preslatkoooo

Znam da i ti ides dosta rano mene je bilo strah da se nis nece vidjeti ali ja sam radi iscjetka isla i vidjela ae srčana reakcija isto to zelim da doživiš sad na svom pregledu. 😍😍😍

Daaa. Idemo u istom terminu. Joj jedva cekam. Kad je rekla dr da je pregled za tjedan dana ja kontam uhhh proletit ce. Ali sad nikako.  Nesto se ne nadam jer je kasnije bila implantacija ali vidimo sve u utorak. 

06/20 blighted ovum 8tt.

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 20:47

BuBiCaA

GEMMA13

BuBiCaA

Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.

Pozdrav Bubicaa, mi dvije smo blizu. Ja sam se isto naručila na kombinirani probir, mislim da je to taj double test. Ono vade ti krv i mjere nuhalni, nosnu kost i bedrenu kost pa stave u formulu. Ni ja nisam radila nifty, računala sam eventualno ako kombinirani ne bude dobar da onda napravim nifty. Sretno😃. I ja se debljam lagano i mučnine su mi prestale prije tjedan dana. Baš se pratimo 😊

Hehe, koja prva ode nek javi :) a bit ce sve dobro :)

Ja sam 18.og naručena. Nije bilo ranijeg termina. Tako da ti si prva. 😁 

ovčica
    07. Svibanj 2020. 21:49

Cure, jel osjecate nekad bol u trbuhu, onak, osjecaj je kao kad te slezena zaboli? Nebitno koja strana.

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 21:50

Ja osjecam povremeno da me zategne kao. Zagrci i pusti. Mislim da je to okej. Tjesim se.

06/20 blighted ovum 8tt.

ovčica
    07. Svibanj 2020. 21:54

A to je onda valjda to. A i osjecam kao da sam radila trbusnjake pa imam blagu upalu misica dole

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 22:14

ovčica

A to je onda valjda to. A i osjecam kao da sam radila trbusnjake pa imam blagu upalu misica dole

Pa daa vjerovatno jeste. 
    Bas sam danaas citala elevit trudnoca po tjednima ne sjecam se ko je predlozio i bas je fin vodic.

06/20 blighted ovum 8tt.

ovčica
    07. Svibanj 2020. 22:32

Hahah ja sam predlozila 

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 22:44

ovčica

Hahah ja sam predlozila

Ehhh bas sam smotana. Hahaha
    Od simptoma prijavljujem vjetrove i glupoću. Totalno slabo vezem hagagah

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.