Da, paket od DM-a je supwer,ali biobazino ulje malooo.. Ja koristim od olival body ulje protiv strija i odlicno je.
BlueMoon sretno danas! 😃😁
Mene cicke bole i imam nagon za povracanje samo navecer- ujutro nista... nadam se da je to okej 😄
Pozdrav zenice, kako ste mi? Ja sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora, pa sam mislila odmah uraditi i double test. Da li je netko radio ovako? Ja nisam radila nifty test. Ugl, mislim da se debljam lagano :D grudi su tu, i dalje bole bas. Mucnine su mi prestale prije sedmicu od prilike.
Pozdrav Bubicaa, mi dvije smo blizu. Ja sam se isto naručila na kombinirani probir, mislim da je to taj double test. Ono vade ti krv i mjere nuhalni, nosnu kost i bedrenu kost pa stave u formulu. Ni ja nisam radila nifty, računala sam eventualno ako kombinirani ne bude dobar da onda napravim nifty. Sretno😃. I ja se debljam lagano i mučnine su mi prestale prije tjedan dana. Baš se pratimo 😊
Hehe, koja prva ode nek javi :) a bit ce sve dobro :)
Ja sam 18.og naručena. Nije bilo ranijeg termina. Tako da ti si prva.😁
Hehe, ok javljam svakako sve :)
Pozz Cure da vam se javim..ja jucer nisam imala ulutrazvucni pregled jer je jos rano..samo du mi uzeli krv i Urin ..rezultate cu znat 18-og..tad imam termin kod doktorice..za sad se osjecam dobro samo povremeni lagani grcevi u stomaku jedino sto me muci je zgaravica i bol u zeldcu ☺ al Sve je to nista samo da bebica bude ok ☺
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.
Bluemoon ja sam kupila Burts bees belly butter na Notino.hr. Odmah sam uzela dva 😂. Ne volim ulja jer mi ostavljaju masnoću na koži. Nisam još počela mazati jer mi još stomak nije počeo rasti, samo sam malo napuhana ko da sam se prejela, možda bi trebala početi ?! 🤷🏼♀️ Svakako se javim kad ga isprobam.
Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.
Stvarno neznam, ono što znam jest da se gljivice riješavaju vaginaletama ili kremama kao plimicol. Ili se piju one tablete za vaginalnu floru samo neznam dali se smiju piti u trudnoći. Svakako mi kamilica ne zvuči obećavajuće ni praktično. Možda da pitaš drugo mišljenje?!
Jutro djevojke🌼💛
Sretno na pregledima😃😃
Ja sam isla traziti nekakve besplatne paketice za trudnice pa sam se za sad prijavila na Hippov i od Jgla, ima puno tih stranica.. kasnije cu nastaviti
Najbolje je sto svi dobijaju😊
Ovčica i ja bi kako je rekla Gemma, možda tražila drugo mišljenje? Meni ovo sa kamilicom nema smisla...
Znam da su super vaginalete laktogyn, i njih smiješ u trudnoći, ali nisam sigurna koliko će tebi pomoći...
Sortiraj odgovore
Najstariji