Joj od uzbudjenja zaboravila napisat, dobila utrogestan vaginalnog 2x1 i folacin do 12 tj onda mogu novalac dalje. Kaze da se umirim da prosje iscjedak onda sve normalno. Da vole dati utrogestan ili duphaston u ranoj T da se to jos učvrsti.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, sve je super. Bebi se vidi srčana reakcija nije htjela pustit zvuk jer to previse zagrijava pa kao da ne radi sad. Iscjetka u rodnici nema samo malo boje kave kaze od implantacije. Iduci pregled 5.6.
iduci tj idem kod ove skunce di sam bila naručena da mi da uputnice za vadjenje kevi a vodit cu trudnoću kod ove doktorice.
Super... baš mi je drago... sad možeš biti mirna i smirena i čuvati mrvicu
Bas mi je drago Lela. Ipak ima normalnih dr. Bas me zanima dal oni imaju djecu i sta bi rekli da se prema njihovim kcerima netko tako ponasa
Lela super. 😊 Eto očito je istina da nije preporučljivo puštati zvuk u ranoj trudnoći tako da cure ne inzistirajte na prvim pregledima. Dovoljno je vidjeti kako titra. ❤️
Lela, odlično baš mi je drago😊 sad se možeš malo opustiti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure, sve je super. Bebi se vidi srčana reakcija nije htjela pustit zvuk jer to previse zagrijava pa kao da ne radi sad. Iscjetka u rodnici nema samo malo boje kave kaze od implantacije. Iduci pregled 5.6.
iduci tj idem kod ove skunce di sam bila naručena da mi da uputnice za vadjenje kevi a vodit cu trudnoću kod ove doktorice.
Cestitke, predivno.. saljem puuno lijepih zelja tebi i bebici💖
Cure, imate kakav savjet?! Do sada sam osjetila baš mučninu i napetost u grudima i lagane bolove, a zadnjih dva sata ništa🙄☹️ Baš se brinem...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Lela super vijesti!! Nemoj vise misliti na medicinsku, opusti se i uzimat u bebari!
I ja sam sada bila na drugom pregledu! Napokon znam koliko mi je veliko dijete - 19 mm i po mjerama je 8+5! Predivno malo biće! Naručila sam se na nifty 27.5. (Tko će to dočekati) i kod ovog privatnog doktora uzela kao neki trudnički paket - za 2500 kn vođenje cijele trudnoće sto mi zvuci super. Dobila sam Duphaston (3*1) i mogu piti Floradix za željezo!! Joj super mi je novi doktor!
10.06. Nifty uredan 💖
Kod koga si se prebacila, mislim jel dobar taj dr? Jos uvijek trazim preporuke za dobrog gin.
Dr. Sakoronja D., u Jaski sam u DZ. Super je, tri godine za redom jedan od naj ginekologa u Hrvatskoj
Sortiraj odgovore
Najstariji