Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 14:15

Joj od uzbudjenja zaboravila napisat, dobila utrogestan vaginalnog 2x1 i folacin do 12 tj onda mogu novalac dalje. Kaze da se umirim da prosje iscjedak onda sve normalno. Da vole dati utrogestan ili duphaston u ranoj T da se to jos učvrsti. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Petrica34
    07. Svibanj 2020. 14:17

LeLa2807

Cure, sve je super. Bebi se vidi srčana reakcija nije htjela pustit zvuk jer to previse zagrijava pa kao da ne radi sad. Iscjetka u rodnici nema samo malo boje kave kaze od implantacije. Iduci pregled 5.6.
    iduci tj idem kod ove skunce di sam bila naručena da mi da uputnice za vadjenje kevi a vodit cu trudnoću kod ove doktorice.

Super... baš mi je drago... sad možeš biti mirna i smirena i čuvati mrvicu

ovčica
    07. Svibanj 2020. 14:22

Bas mi je drago Lela. Ipak ima normalnih dr. Bas me zanima dal oni imaju djecu i sta bi rekli da se prema njihovim kcerima netko tako ponasa

Nova19
    07. Svibanj 2020. 14:25

Lela super vijesti 💕💕 neka sve ide glatko do samog kraja 🥰

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 14:27

Lela super. 😊 Eto očito je istina da nije preporučljivo puštati zvuk u ranoj trudnoći tako da cure ne inzistirajte na prvim pregledima. Dovoljno je vidjeti kako titra. ❤️

Bella🌟
    07. Svibanj 2020. 14:44

Lela, odlično baš mi je drago😊 sad se možeš malo opustiti.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tea22
    07. Svibanj 2020. 14:58

LeLa2807

Cure, sve je super. Bebi se vidi srčana reakcija nije htjela pustit zvuk jer to previse zagrijava pa kao da ne radi sad. Iscjetka u rodnici nema samo malo boje kave kaze od implantacije. Iduci pregled 5.6.
    iduci tj idem kod ove skunce di sam bila naručena da mi da uputnice za vadjenje kevi a vodit cu trudnoću kod ove doktorice.

Cestitke, predivno.. saljem puuno lijepih zelja tebi i bebici💖

Aurora
    07. Svibanj 2020. 15:04

Cure, imate kakav savjet?! Do sada sam osjetila baš mučninu i napetost u grudima i lagane bolove, a zadnjih dva sata ništa🙄☹️ Baš se brinem...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

An1
    07. Svibanj 2020. 15:06

Lela super vijesti!! Nemoj vise misliti na medicinsku, opusti se i uzimat u bebari! 

I ja sam sada bila na drugom pregledu! Napokon znam koliko mi je veliko dijete - 19 mm i po mjerama je 8+5! Predivno malo biće! Naručila sam se na nifty 27.5. (Tko će to dočekati) i kod ovog privatnog doktora uzela kao neki trudnički paket - za 2500 kn vođenje cijele trudnoće sto mi zvuci super. Dobila sam Duphaston (3*1) i mogu piti Floradix za željezo!! Joj super mi je novi doktor! 

10.06. Nifty uredan 💖

07. Svibanj 2020. 15:12

ovčica

Kod koga si se prebacila, mislim jel dobar taj dr? Jos uvijek trazim preporuke za dobrog gin.

Dr. Sakoronja D., u Jaski sam u DZ. Super je, tri godine za redom jedan od naj ginekologa u Hrvatskoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.