Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    07. Svibanj 2020. 11:02

Mara i ja sam se također molila sv Marti i taman zavrsila 9.utorak i nakon 20 dana plus, vjerujem da ima veze s time... Nastavljam i dalje. 

poppy
    07. Svibanj 2020. 11:02

Mara to ce te poslati na prvom pregledu da vadis,
    Pepi stvarno neznam ni ja, sad sam se bas zabrinula 
    Najbolje da nazoves ginica pa provjeris, nista be kosta pitati ma da ja vjerujem da bi te pitali da postoji rizik

Lucija987
    07. Svibanj 2020. 11:10

Mene su i na hitnoj kad san zavrsila pitali krvu grupu,i nisan se mogla sitit a iman je na mailu od prosle godine kad sn vadila za postupak u St sta mi je Analiza poslala
    Al slab signal u blonici ajme i nema sanse mail otvorit i kazem dok da cu javit kad dodem kuci ako nije problem kaze nemoze ako ste negativna morate primit inekciju i sricon nasla onu knjizicu od dobrovoljnog darivanja i kad ono pozitivna
    E sad ja pojma neman jel bi je primila tad odma ili 
    Znan da je mama morala primit kad je mene rodila u roku 24 sata neku inekciju e sad jel to to pojma neman 

🙏❤💙

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 11:16

ja ne znam krvnu grupu svoju, kako se sazna? ima li doktor opce prakse to u evidenciji?

An1
    07. Svibanj 2020. 11:21

BlueMoon ginekologicu ti mora dati uputnicu za transfuziju. Mogla si je saznat recimo ako si darivala krv...

10.06. Nifty uredan 💖

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 11:23

Nikol2109

Mara i ja sam se također molila sv Marti i taman zavrsila 9.utorak i nakon 20 dana plus, vjerujem da ima veze s time… Nastavljam i dalje.

Prekrasno. Osoba od koje sam dobila molitvu je prije par god ostala trudna nakon 3utorka. I sad se meni to isto desi.  Bozje cudo.

06/20 blighted ovum 8tt.

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 11:23

Bluemoon, mislim da doktor opće prakse nema tu informaciju jedino ako si iz nekog razloga ranije morala vaditi. Ja sam prvi put vadila u trudnoći. Mislim znala sam krvnu grupu ali ne i Rh faktor.

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 11:24

Cure, jutros na gaćicama kap svijetlo smeđeg iscjetka. I sad imam na ulošku, jako sitne točkice, ali tu su. Bez grčeva. Zvala svoju doktoricu, javila se njezina med sestra i kaže: "Nije to ništa, tek si 5 tjedan to još nije ni trudnoća nemamo mi tu šta" Ja van sebe suze tad krenule gledam šta joj je, pitam mogu li doći na kontrolu nek doktorica pogleda, ona meni da nema potrebe, ako krene krv da nazovem pred kraj radnog vremena da me proba ubacit sutra
    Moj dragi poludio, htjeli na hitnu odmah, onda uspjeli naći jednu super privatnicu U Opatiji (inače smo iz Rijeke) i u 13:15 idem, žena radi od15h ali me uzela preko reda kaže ako je tako da ne čekam kraj radnog vremena da dođem na kontrolu. Evo ja sam bez texta...javim Vam sve...plače mi se od ove reakcije koju sam čula danas. Da bi stvar bila gora i tu glupaču plaćam jer je poluprivatnik, znači utz moram uvijek platit, ostalo ne!
    Nismo htjeli na hitnu jer im je uređaj lošiji, a i ako dođem usred dana prigovarat će, jer rade doktori drugi.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 11:28

Joj Lelo samo polako. Sigurna sam da nije nista. Sretno i javljaj sve.

06/20 blighted ovum 8tt.

poppy
    07. Svibanj 2020. 11:30

Lela sretno🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.