Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    07. Svibanj 2020. 10:26

poppy

Sta mislite curke hoce li mi uspjeti vidjeti spol u pon na Uzv, biti cu taman 13 tjedana?
    Stvarno mi je svejedno sta ce biti, bitno da je zdravo i da bude sve ok ali moram priznati da je me svejedno zanima😬

Ako beba bude pravilno okrenuta, vjerujem da ces sigurno saznati spol 😃 znam curu koja je vec u 11tt saznala

Tea22
    07. Svibanj 2020. 10:28

pepipeps

Tea22

pepipeps

Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄

Bolje da ne znas da ja vec od 7og tj imam tzv trbuscic, premda ja mislim da ce to splasnuti nakon sto prode ovaj period napuhanosti, beba sigurno nije tolika da bi ona to uzrokovala😄😄
    Pricala si za te Panda probiotike da su jako skupi, ali ako vec djeluju onda nije steta novaca😃

neka, neka, nek nam rastu. Još malo pa ćemo i spolove saznati, jedva čekam sve to😊 Je, stvarno sam zadovoljna Pandom, to mi je sestrična preporučila, baš su za trudnice, alergičare, osobe osjetljive na laktozu, gluten, tako da nema onih smedljivih nuspojava koje se znaju javiti pri pijenju drugih probiotika.😁

I ja se bas veselim, i veselim se onome kad budemo ispisivale nasa imena, termine i spolove bebaca😃
    Bas cu proguglat, nemam problema sa zatvorom al sve sto moze dobro djelovati, zelim😄😄

An1
    07. Svibanj 2020. 10:41

Poppy hvala! Ja sam injekciju primila već na kraju prošle trudnoće pa se pitam da se nije sto promjenilo ... a onda sam se sjetila da je marta krvarila, a u tom slučaju obavezno je moramo primit... bas je to dodatna briga! Marta šaljem pozitivne vibre! ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 10:43

Tea22

GEMMA13

Dakle 8+2
    https://ibb.co/3FG9RPB

Divna bebica🥰🥰💖

💛🥰

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 10:50

Dali ima netko tko neće pitati za spol? 😄

pepipeps
    07. Svibanj 2020. 10:52

Anikin

Poppy hvala! Ja sam injekciju primila već na kraju prošle trudnoće pa se pitam da se nije sto promjenilo … a onda sam se sjetila da je marta krvarila, a u tom slučaju obavezno je moramo primit… bas je to dodatna briga! Marta šaljem pozitivne vibre! ;)

Hm, ja sam negativna, krvarila sam nekidan, bila sam na hitnoj, nitko nije spomenuo ikakvu injekciju. Jesu li pogriješili? Dali su mi Duphaston, i dalje imam blago obojanu sluz, roskasto-smeđu, ali minimalno, od 10 brisanja dnevno, tri puta naiđem na takvo što ovih dana, u malim tragovima. Riječ je o sitnom hematomu. Sad sam zabrinuta, svatko drukčije radi.

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 10:56

Ja sam bas davno vadila nalaze da i ne znam koja sam grupa haha. Mi cemo pitat za spol kad bude vrijeeme za to. Ali samo polako i sigurno koracamo iz tjedna u tjedan. 
    Nama je prosli mj bio bas poseban. Imali smo oboje rodjendane, bili kuci, opustili se skroz. I dobili najsladji poklon. Također ako ima vjernika u ovoj grupi ja sam prije mjesec dana pocela molit molitvi sv Marte ☺️

06/20 blighted ovum 8tt.

An1
    07. Svibanj 2020. 10:57

A joj pepi ja ti ne znam, pretpostavljam ako je zbog hematoma da možda ne treba... jesu znali oni da si RH -? Ako su znali onda je vjerojatno nisi ni trebala primit. Svakako piše da je opasno ako se pomiješa majčina krv s posteljicom ...  kad mi idemo na amniocentezu moramo isto primit injekciju. 

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    07. Svibanj 2020. 11:00

Ipak ponekad za vrijeme trudnoće, dođe li do krvarenja ili majka mora napraviti amniocentezu, male količine djetetove krvi dospiju u majčin krvotok što izaziva stvaranje antitijela. Ako se stvore u trudnoći, antitijela mogu ući u djetetov krvotok i uništavati djetetova crvena krvna zrnca, izazivati anemiju i stvarati druge poteškoće vitalnim djetetovim organima. Kako se to ne bi dogodilo, prisutnost antitijela u majčinoj krvi mora se pratiti testovima tzv. indirektnim antiglobulinskim testom na početku trudnoće te u 6. i 8. mjesecu trudnoće.

Ovo je sa roditelj.hr

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    07. Svibanj 2020. 11:01

Ipak ponekad za vrijeme trudnoće, dođe li do krvarenja ili majka mora napraviti amniocentezu, male količine djetetove krvi dospiju u majčin krvotok što izaziva stvaranje antitijela. Ako se stvore u trudnoći, antitijela mogu ući u djetetov krvotok i uništavati djetetova crvena krvna zrnca, izazivati anemiju i stvarati druge poteškoće vitalnim djetetovim organima. Kako se to ne bi dogodilo, prisutnost antitijela u majčinoj krvi mora se pratiti testovima tzv. indirektnim antiglobulinskim testom na početku trudnoće te u 6. i 8. mjesecu trudnoće.

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.