Ja jedva kopčam hlače, poslovne. A tek grudnjak, jučer sam skršila jednog 🤦🏼♀️. A neznam koji broj da naručim. Mučnine popodnevne od 7-10 tjedna, bez povraćanja. Već osjećam poboljšanje.
Isto je tako pepipeps rekla da su joj mucnine trajale od 7-10 tj
A i ja vam se prikljucujem (bar se nadam) jer je jucer bio prvi dan nakon dugo vremena bez mucnina i bez povracanja😃
MalaD zaboravih napisati, da, pijem na prazan zeludac s malo vode cim ustanem i odmah nesto pojedem. Ako zaboravim onda tijekom dorucka ili nakon, obicno se tad sjetim da nisam popila tabl. Ako ti bas jako smeta probaj nesto sitno pojesti pa tabletu, svakako se gin obrati za savjet.
Jesi povracala i prije nego ti je krenula terapija?
Eutiroks pijem vec dugo. Tako da nije novo. Pitam jer se pije nataste i onda ceka bar pola sata prije nego nesto smijem jesti…. Vi ne cekate tih pola sata??
Brine me da ako povratim u tom periodu da nema. Koristi od tablete.. Pa neznam kad da onda pijem..
Aha, meni je novo, nikad nisam imala problema sa stitnjacom.. u pocetku nisam odmah jela, nisam mogla od mucnina, al sad obavezno. Nisam znala da se ne smije. Prekjucer sam vadila krv i 1,50 mi je TSH tako da mi terapija super djeluje (bio mi je 3,36)
Preporuka je da se ne jede pola sata do sat vremena nakon terapije, no ako je nalaz uredan ne brini nista, to je najvaznije
Jedna teta mi je rekla. Bolje da su mucnice prisutne u trudnoci onda znas da se nesto dolje dogadja.
06/20 blighted ovum 8tt.
U ovoj trudnoci su mi mucnine i povracanja krenula odmah kak sam saznala za trudnocu, a u prosloj u 8.tt, stoga da sam u prosloj povracala samo navecer, svaki dan, cijelu trudnocu i na porodu. I sad povrcam svakodnevno, ali cijeli dan i nadam se da bude stalo ulaskom u 2.tromjesjecje jee ne mogu ovaj tempo izdrzati svih 40 tjedana.
U pon idem svojoj dr i bas me zanimaju nalazi kakvi su, nisam htjela zvati, da zivim u neznanju jedno vrijeme. A u utorak idemo na nifty i veselim se tom uzv-u i 3D slicicama 😊
I da, mene moja dr narucuje svakih 4 tjedna. U prosloj sam isla svaka 3 tjedna, bio drugi doktor. Ova 4 tjedna sad su mi ko vjecnost.
Cure, slicice su predivne ❤️
I ja se veselim tvojim slikicama, i tome sto cemo uskoro znati i spol jedne bebe u grupi😃🥰❤
I ja imam negativnu krvnu grupu, injekciju imunoglobina moras dobiti oko poroda ali cemo jos koji put to samo kontrolirati , jer mi koji imamo negativan Rh faktor nemamo neke bjelancevine u erotrocitima koji imaju oni koji imaju pozitivan a ako je majka negativna a otac pozitivan kao sto je kod nas, ako beba naslijedi tatinu krvnu grupu i dodje do mjesanja krvi ( sto dodje tek na porodu osim ranije u slucaju amniocinteze npr) majka moze bebu prepoznati kao strano tijelo
Nije to nista nepoznato tako da ja ne brinem oko toga
Nadam se da sam dobro objasnila😬
Sta mislite curke hoce li mi uspjeti vidjeti spol u pon na Uzv, biti cu taman 13 tjedana?
Stvarno mi je svejedno sta ce biti, bitno da je zdravo i da bude sve ok ali moram priznati da je me svejedno zanima😬
Super su vam slikice🤗😊 baš lijepo to izgleda. Jedva čekam da dođem u tu fazu kad će se vidjeti bolje🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄
Bolje da ne znas da ja vec od 7og tj imam tzv trbuscic, premda ja mislim da ce to splasnuti nakon sto prode ovaj period napuhanosti, beba sigurno nije tolika da bi ona to uzrokovala😄😄
Pricala si za te Panda probiotike da su jako skupi, ali ako vec djeluju onda nije steta novaca😃
neka, neka, nek nam rastu. Još malo pa ćemo i spolove saznati, jedva čekam sve to😊 Je, stvarno sam zadovoljna Pandom, to mi je sestrična preporučila, baš su za trudnice, alergičare, osobe osjetljive na laktozu, gluten, tako da nema onih smedljivih nuspojava koje se znaju javiti pri pijenju drugih probiotika.😁
Sta mislite curke hoce li mi uspjeti vidjeti spol u pon na Uzv, biti cu taman 13 tjedana?
Stvarno mi je svejedno sta ce biti, bitno da je zdravo i da bude sve ok ali moram priznati da je me svejedno zanima😬
Pisala sam neki dan, sa sinom smo vidjeli da je decko s 12+1, velicina ploda je bila za 13+0. Tak da moguce :)
Sortiraj odgovore
Najstariji