Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    07. Svibanj 2020. 09:42

Anikin

Marta zašto moraš primiti injekciju radi krvne grupe, imaš li djece dosad?

Da radi krvne grupe, nemam djece. Ovo je prva trudnoca

07. Svibanj 2020. 09:43

Nisha_21

https://ibb.co/w6rJC1X cure jel nekoj od vas ovako u doljnjem dijelu trbuha? Ova zaoblina ispod "šlaufa" taman u ravnini maternice?
    Ja znam da je prerano za trbuh ali meni to stoji već sad, inače nemam takvo zaobljenje. 😊😊

Nemam to zadebljanje, mozda ti je maternica jako sprijeda pa zato? Ne znam jel to moze bit slucaj, iako je malo rano... meni jucer dragi gleda busu i pita me pa jel to tebi vec raste, ja jos ne vidim... jer i inace kad se najedem skoci mi 😂

07. Svibanj 2020. 09:46

U ovoj trudnoci su mi mucnine i povracanja krenula odmah kak sam saznala za trudnocu, a u prosloj u 8.tt, stoga da sam u prosloj povracala samo navecer, svaki dan, cijelu trudnocu i na porodu. I sad povrcam svakodnevno, ali cijeli dan i nadam se da bude stalo ulaskom u 2.tromjesjecje jee ne mogu ovaj tempo izdrzati svih 40 tjedana. 
    U pon idem svojoj dr i bas me zanimaju nalazi kakvi su, nisam htjela zvati, da zivim u neznanju jedno vrijeme. A u utorak idemo na nifty i veselim se tom uzv-u i 3D slicicama 😊
    I da, mene moja dr narucuje svakih 4 tjedna. U prosloj sam isla svaka 3 tjedna, bio drugi doktor. Ova 4 tjedna sad su mi ko vjecnost.
    Cure, slicice su predivne ❤️

Nisha_21
    07. Svibanj 2020. 09:47

Sapica

Nisha_21

https://ibb.co/w6rJC1X cure jel nekoj od vas ovako u doljnjem dijelu trbuha? Ova zaoblina ispod "šlaufa" taman u ravnini maternice?
    Ja znam da je prerano za trbuh ali meni to stoji već sad, inače nemam takvo zaobljenje. 😊😊

Nemam to zadebljanje, mozda ti je maternica jako sprijeda pa zato? Ne znam jel to moze bit slucaj, iako je malo rano… meni jucer dragi gleda busu i pita me pa jel to tebi vec raste, ja jos ne vidim… jer i inace kad se najedem skoci mi 😂

Ja nemam pojma al znam da takvo zadebljanje nemam inače, inače je mekano i možeš kakti stiskat 😅

pepipeps
    07. Svibanj 2020. 09:55

marta04

Anikin

Marta zašto moraš primiti injekciju radi krvne grupe, imaš li djece dosad?

Da radi krvne grupe, nemam djece. Ovo je prva trudnoca

Ja sam isto negativna, 0-, piše mi u nalazu da ću samo morati još dvaput vaditi krv, u 6. i 8. mj. trudnoće. Nitko još nije spominjao injekcije.

Tea22
    07. Svibanj 2020. 09:58

Ajme kako mi je tesko uhvatiti korak s vama ranoraniocima, svako jutro dok se ja probudim 5-10 novih str😂😂

An1
    07. Svibanj 2020. 09:58

Marta hvala na odgovoru, i ja sam negativac pa me to dodatno straši... i nisu otkrili zašto si krvarila? 
    Nisha kod tebe se svakako nešto događa 

10.06. Nifty uredan 💖

nicole12
    07. Svibanj 2020. 09:59

Ja sam povremeno znala imati mučnine koje bi brzo prošle, ali zadnja četiri dana ufff. Samo su kod mene večernje, krene oko 19h i drži me do jutra. Skroz loše spavam zbog toga i već mi se malo stomačić nazire, pa se vise ne mogu ni namjetit 😅 inače sam jako mršava i imam zaista ravan stomak tako da ga je sada lako uočiti 🥰

Tea22
    07. Svibanj 2020. 10:00

GEMMA13

Dakle 8+2
    https://ibb.co/3FG9RPB

Divna bebica🥰🥰💖

Tea22
    07. Svibanj 2020. 10:03

pepipeps

Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄

Bolje da ne znas da ja vec od 7og tj imam tzv trbuscic, premda ja mislim da ce to splasnuti nakon sto prode ovaj period napuhanosti, beba sigurno nije tolika da bi ona to uzrokovala😄😄
    Pricala si za te Panda probiotike da su jako skupi, ali ako vec djeluju onda nije steta novaca😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.