Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 08:56

Ja jedva kopčam hlače, poslovne. A tek grudnjak, jučer sam skršila jednog 🤦🏼‍♀️. A neznam koji broj da naručim. Mučnine popodnevne od 7-10 tjedna, bez povraćanja. Već osjećam poboljšanje.

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 08:58

MalaD

BlueMoon

MalaD zaboravih napisati, da, pijem na prazan zeludac s malo vode cim ustanem i odmah nesto pojedem. Ako zaboravim onda tijekom dorucka ili nakon, obicno se tad sjetim da nisam popila tabl. Ako ti bas jako smeta probaj nesto sitno pojesti pa tabletu, svakako se gin obrati za savjet.
    Jesi povracala i prije nego ti je krenula terapija?

Eutiroks pijem vec dugo. Tako da nije novo. Pitam jer se pije nataste i onda ceka bar pola sata prije nego nesto smijem jesti…. Vi ne cekate tih pola sata??
    Brine me da ako povratim u tom periodu da nema. Koristi od tablete.. Pa neznam kad da onda pijem..

Aha, meni je novo, nikad nisam imala problema sa stitnjacom.. u pocetku nisam odmah jela, nisam mogla od mucnina, al sad obavezno. Nisam znala da se ne smije. Prekjucer sam vadila krv i 1,50 mi je TSH tako da mi terapija super djeluje (bio mi je 3,36)

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 08:58

Ajoj, da ako odmah povratite nema smisla.. stvarno ne znam, najbolje pitati gin..

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 09:02

Mara Kokosica

Koliko sam upratila mali veci simptomi i mucnine krecu sa 7 tjednom. Imam jos fore ja ulazim u 5 tjedan. Meni idalje nestvarno vama??

Odusevljena sam kako beba izgleda sa 9 tjedana. Recite mi za koliko vas inace narucuje na pregled , odnosno svako koliko ? Ja sam sad u utorak pa ne znam kad ce opet.

Meni je rekla da dodem za tri tjedna, zadnji put kad sam bila 6tj i 3,4 dana
    Ja ti nikakve simptome nisam osjecala u 5 tj osim osjetljivih grudi, i onda odjednom lagano krenulo, umor mucnine, averzija na hranu, kiselina u ustima.. al sam citala da dugo traju simptomi, srecom nisu, jos se osjecam cudnije ali je stvarno puno bolje
    I da, jos mi je nestvarno. Nemam uopce osjecaj da se ovo dogadja...

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 09:03

ovčica

Mara, dr nije znala reci kolko sam trudna (nepravilni ciklusi). A i nije da je bila zainteresirana. Nisam se ni snasla da se postavim. Pitala sam ju jedino, a odprilike? Po pravilnoj racunici bi bila 8t al je rekla da sam nekih 2t manje. Zato me narucila za 2tj, rekla je da cemo bolje vidjeti. Po simptomima ulazim u tih 5-6-7 tjedana.

Aha ahaa. Sorii nisam sve pohvatala. Samo da bebic rasteee ☺️♥️💙❣

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 09:06

BlueMoon

Mara Kokosica

Koliko sam upratila mali veci simptomi i mucnine krecu sa 7 tjednom. Imam jos fore ja ulazim u 5 tjedan. Meni idalje nestvarno vama??

Odusevljena sam kako beba izgleda sa 9 tjedana. Recite mi za koliko vas inace narucuje na pregled , odnosno svako koliko ? Ja sam sad u utorak pa ne znam kad ce opet.

Meni je rekla da dodem za tri tjedna, zadnji put kad sam bila 6tj i 3,4 dana
    Ja ti nikakve simptome nisam osjecala u 5 tj osim osjetljivih grudi, i onda odjednom lagano krenulo, umor mucnine, averzija na hranu, kiselina u ustima.. al sam citala da dugo traju simptomi, srecom nisu, jos se osjecam cudnije ali je stvarno puno bolje
    I da, jos mi je nestvarno. Nemam uopce osjecaj da se ovo dogadja…

Ahaaa e hvala ti na odg. Puno mi znace ovi savjeti i slicice i potpora ♥️💙

06/20 blighted ovum 8tt.

ovčica
    07. Svibanj 2020. 09:14

Mara Kokosica

ovčica

Mara, dr nije znala reci kolko sam trudna (nepravilni ciklusi). A i nije da je bila zainteresirana. Nisam se ni snasla da se postavim. Pitala sam ju jedino, a odprilike? Po pravilnoj racunici bi bila 8t al je rekla da sam nekih 2t manje. Zato me narucila za 2tj, rekla je da cemo bolje vidjeti. Po simptomima ulazim u tih 5-6-7 tjedana.

Aha ahaa. Sorii nisam sve pohvatala. Samo da bebic rasteee ☺️♥️💙❣

Ma da, puno nas je i brzo se popunjavaju stranice 😙
    Istina, neka samo raste! hvala ti! 😍❤️

• marta04
    07. Svibanj 2020. 09:28

Jutrooo eo i mene.... spavala nisam, katastrofa. Sve lijepo otipkam kad izadjem. Dolazila je doktorica i kaze krvna grupa negativna i da cu primit injekciju. Pregledat ce me glavni doktor i onda ce odlucit mogu li kuci. 
    Kako vi jutros gurate? 

An1
    07. Svibanj 2020. 09:30

Marta zašto moraš primiti injekciju radi krvne grupe, imaš li djece dosad? 

10.06. Nifty uredan 💖

Nisha_21
    07. Svibanj 2020. 09:31

https://ibb.co/w6rJC1X cure jel nekoj od vas ovako u doljnjem dijelu trbuha? Ova zaoblina ispod "šlaufa" taman u ravnini maternice? 
    Ja znam da je prerano za trbuh ali meni to stoji već sad, inače nemam takvo zaobljenje. 😊😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.