Dakle 8+2
https://ibb.co/3FG9RPB
Predivnooooo 🥰 ja vec jedva cekam 19.5.onda budem 9tt i nesto. Dani mi s jedne strane prebrzo lete, a s druge sporo. Mucnine imam otkako znam da sam trudna, prije sam ih zanemarila. Tako da ne mora znacit da pocnu od 7tt.
Samo da nam je svima dobro sve. ❤️
Mislim da se i meni vidi trbuscic ali od silne hrane koju utrpam u sebe u cijelom danu hahah
Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄
Ajmeee preslatko. Super za probavu i probiotike.
Da ovčice upravu si. I ja bi svima vec rekla. Koliko si ti trudna ?
Piše dolje, zar ne? 😁 10+2...mene su mučnine ubijale zadnja tri tjedna, mislim da se krećem prema onom boljem, ugodnijem razdoblju☺
Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄
Ajmeee preslatko. Super za probavu i probiotike.
Da ovčice upravu si. I ja bi svima vec rekla. Koliko si ti trudna ?
Piše dolje, zar ne? 😁 10+2…mene su mučnine ubijale zadnja tri tjedna, mislim da se krećem prema onom boljem, ugodnijem razdoblju☺
Vidiiii se.
Nego sam pitala Ovčicu jer nisam upratila koliko je ona tr.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mislim da se i meni vidi trbuscic ali od silne hrane koju utrpam u sebe u cijelom danu hahah
😂😂😂😂 ja isto, nažalost, mogu sve jesti i sve ostaje u meni...nadala sam se potajno nekom povraćanju da mi se ne primi odmah sve, ali ništa od toga😂 iako, imala sam 3 tjedna jake mučnine, ali ni to me nije spriječilo da u onim povoljnijim trenutcima jedem što uhvatim😁
😂😂😂😂 ja isto, nažalost, mogu sve jesti i sve ostaje u meni…nadala sam se potajno nekom povraćanju da mi se ne primi odmah sve, ali ništa od toga😂 iako, imala sam 3 tjedna jake mučnine, ali ni to me nije spriječilo da u onim povoljnijim trenutcima jedem što uhvatim😁
U mene zasad obrnuto. Vise sam prije jela hahaha
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara, dr nije znala reci kolko sam trudna (nepravilni ciklusi). A i nije da je bila zainteresirana. Nisam se ni snasla da se postavim. Pitala sam ju jedino, a odprilike? Po pravilnoj racunici bi bila 8t al je rekla da sam nekih 2t manje. Zato me narucila za 2tj, rekla je da cemo bolje vidjeti. Po simptomima ulazim u tih 5-6-7 tjedana.
Cureeeeee, preslatke su bebiiiceee 🥰🥰🥰😍😍😍... .marta, jesi dobro? Kaj kazu sad ujutro?
Sortiraj odgovore
Najstariji