Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 08:26

Koliko sam upratila mali veci simptomi i mucnine krecu sa 7 tjednom. Imam jos fore  ja ulazim u 5 tjedan. Meni idalje nestvarno vama??

Odusevljena sam kako beba izgleda sa 9 tjedana. Recite mi za koliko vas inace narucuje na pregled , odnosno svako koliko ? Ja sam sad u utorak pa ne znam kad ce opet.

06/20 blighted ovum 8tt.

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 08:30

Evo moje bebice sa 8+2.   Crl: 16.58mm
    https://ibb.co/SRNbj6z

Petrica34
    07. Svibanj 2020. 08:32

Jutro cure...
    Slikice su sve divne... slatkiši mali
    Ja kad sam bila na uvz 28.04. veličina bebe je bila 5,9mm a pisalo je 5+5 i doktorica je rekla da je sve super i kako treba biti...
    Nego, imam pitanje, čula sam se jučer sa medicinskom sestrom kod svoje ginekologice jer se znamo da pitam za sve nalaze koji su gotovi i rekla je doktorica da mi je šečer malo povišen i da moram paziti šta i kako jedem, i da imam mali broj micoplazme za koju mi je dala vaginalite.
    Jel se koja od vas susrela sa micoplazmom?

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 08:34

GEMMA13

Evo moje bebice sa 8+2.  Crl: 16.58mm

Ja ne mogu vidjeti slikuu😥

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    07. Svibanj 2020. 08:35

BlueMoon

MalaD zaboravih napisati, da, pijem na prazan zeludac s malo vode cim ustanem i odmah nesto pojedem. Ako zaboravim onda tijekom dorucka ili nakon, obicno se tad sjetim da nisam popila tabl. Ako ti bas jako smeta probaj nesto sitno pojesti pa tabletu, svakako se gin obrati za savjet.
    Jesi povracala i prije nego ti je krenula terapija?

Eutiroks pijem vec dugo. Tako da nije novo. Pitam jer se pije nataste i onda ceka bar pola sata prije nego nesto smijem jesti.... Vi ne cekate tih pola sata??
    Brine me da ako povratim u tom periodu da nema. Koristi od tablete.. Pa neznam kad da onda pijem..

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 08:39

Mara Kokosica

GEMMA13

Evo moje bebice sa 8+2. Crl: 16.58mm

Ja ne mogu vidjeti slikuu😥

Nešto sam zezla sa onim autodelete 😂. Evo ponavljam.

NiaLyn
    07. Svibanj 2020. 08:41

Dakle 8+2
    https://ibb.co/3FG9RPB

ovčica
    07. Svibanj 2020. 08:43

Mara Kokosica

Koliko sam upratila mali veci simptomi i mucnine krecu sa 7 tjednom. Imam jos fore ja ulazim u 5 tjedan. Meni idalje nestvarno vama??

Odusevljena sam kako beba izgleda sa 9 tjedana. Recite mi za koliko vas inace narucuje na pregled , odnosno svako koliko ? Ja sam sad u utorak pa ne znam kad ce opet.

Nije toliko nestvarno koliko to sto nikome jos ne govorimo a svaki put mi dode da kazem.
    Mene od prvog pregleda narucila za dva tjedna. 
    Ovo je dobra stranica gdje mozes pratiti po simptomima. 
    Elevit trudnoca po tjednima (nece link kopirati)

pepipeps
    07. Svibanj 2020. 08:44

Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄

• Mara Kokosica
    07. Svibanj 2020. 08:46

pepipeps

Slikice su vam divne, šteta što nemam slikicu kad sam išla na hitnu, tamo se baš lijepo vidjelo, na prvoj se ne razaznaje toliko sve kao što se dva tjedna nakon vidjelo. Čekam novi pregled i nove slikice☺ Ja sam jutros dobro, uvela sam Panda probiotike svaki dan, otada nemam problema s velikom nuždom kao što sam imala, crijeva su mi zahvalna. Ne zmam za vas, ali meni se trbuščić već lagano vidi, navečer pogotovo iskoči, ali evo i ujutro nakon banane za doručak ga vidim 😄

Ajmeee preslatko. Super za probavu i probiotike.
    Da ovčice upravu si. I ja bi svima vec rekla. Koliko si ti trudna ?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.