Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poppy
    07. Svibanj 2020. 03:26

Tea ❤️ Ajme koja bebica slatka, bas se sve lijepo vidi❤️
    Martica nadam se da ti je bar zena prestala hrkati🤪
    Probaj se opustiti 🙃🙃

mylady
    07. Svibanj 2020. 07:40

Tea22

Da se razumijemo, ovaj ogroman nos je nazalost beba pokupila od tate..ja nisam kriva😂😂😂

Ajme.. Divno 🥰❤️

An1
    07. Svibanj 2020. 07:46

Tea divna je slikica! Bas fora izgleda s nosicem ;) 
    Marta super za bebu! U bolnici ćeš sigurno dobiti najbolju njegu! 

10.06. Nifty uredan 💖

mylady
    07. Svibanj 2020. 07:47

Jutro, drage moje. Kako ste? Sorry, ja sam zadnja dva dana imala gužvu na poslu, a kad sam doma spavala ko beba 🤣 ja se zadnje dane borim jutarnjom mučninom i skužila sam da mi pomogne čisti kruh pojest. Tako da mi je sad lakše. 

ovčica
    07. Svibanj 2020. 07:50

Cure, slike su divne! Hahah Tea, bas si me nasmijala s komentarom za nos 😁
    Bas su velike bebe u 9.tj, jedva cekam svoj iduci pregled, onda cu valjda i ja dobiti slikicu i saznati tocan tjedan.
    Marta, pametna odluka da si ostala, bitno da je s bebom sve oke, ipak si im tamo pri ruci pa vjerujem da si mirnija sad ❤️

Bella🌟
    07. Svibanj 2020. 08:04

Nisha_21

Upravo googlala da vidim i pise 2mm je za 6+0 ali varira od 5+1 do 7+0 ovisno o ciklusima😊 sve ok

Hvala ti😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    07. Svibanj 2020. 08:06

Tea22

PeaceLily

Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.

Meni je sa 6+0 bio 4.1mm, ali mislim da nemas razloga za brigu, da nesto ne stima doktorica bi reagirala

Hvala ti, nadam se 😊

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 08:13

MalaD

Ima koja da pije eutiroks za stitnjacu. Kako pijete ako imate problem sa povracanjem ujutro kad popijete posyo treba biti na prazan zeludac? Ja popila i onda nakon pol sata povratila..???

Ja ga pijem, odnosno pola tablete mi je terapija. Nisam povracala, ni od tableta ni opcenito u trudnoci, barem ne jos. Jedno jutro mi je samo doslo slabo, znoj me oblio, mislila sam da je od tableta jer sam ih taman te dane pocela piti, a i naravno procitala sam sve one divne nuspojave pa nisam znala jel to panika ili stvarno od njih. Gin je rekla da ako mi bude lose i dalje da javim. Sljedece jutro sam preskocila tabletu, ali sam imala i dalje mucnine, to je taman bio pocetak tih malo jacih mucnina koje su me drzale dva tjedna, pa sam iduce dane opet krenula s eutiroksom i vidila da nije do njega. Sad obavezno pojedem nesto cim popijem tabletu. Radnim danom su to dva keksa (dok dodem do posla vec me uhvati nenormalna glad, jutra su mi najgora), vikendom je to obilniji dorucak. Probaj odmah nesto pojesti. Ako ti se nastavi svakako javi gin da ti nesto drugo prepise...

Ja pijem Folacin,na recept, nije mi dala nikakve dodatne vitamine jos. Osim zeljeza ali zbog anemije

Marta nadam se da si uspila odspavati i da je sve u redu. Drzi se

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 08:16

Cure slike su vam divne, jedva cekam petak pregled <3
    Kako ste danas?

BlueMoon
    07. Svibanj 2020. 08:19

MalaD zaboravih napisati, da, pijem na prazan zeludac s malo vode cim ustanem i odmah nesto pojedem. Ako zaboravim onda tijekom dorucka ili nakon, obicno se tad sjetim da nisam popila tabl. Ako ti bas jako smeta probaj nesto sitno pojesti pa tabletu, svakako se gin obrati za savjet.
    Jesi povracala i prije nego ti je krenula terapija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.