Ja za sad samo folacin... netko je reko da od 12.tt treba pocet uzimat i vitamine ako se dobro sjecam 🤔
Ja uzimam novalac on ima mislim 800 nesto je folna nesto folacin ako se ne varam
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Folacin ne moze bez recepta? 😏 Posto sam narucena na pregled tek 18.5.kada cu biti 6.tjedan trudnoce, htjela sam sama kupiti nesto..
Mislite li da bolje odmah poceti piti ili da pricekam taj prvi pregled?
Hvala vam svima na odgovorima 🤩
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Folacin ne moze bez recepta? 😏 Posto sam narucena na pregled tek 18.5.kada cu biti 6.tjedan trudnoce, htjela sam sama kupiti nesto..
Mislite li da bolje odmah poceti piti ili da pricekam taj prvi pregled?
Hvala vam svima na odgovorima 🤩
Folacin samo na recept. Ja bi na tvom mjestu kupila nesto - novalac ili elevit il kak se vec zove 😂 tak i tak ce ti doktor ili prepisat folacin ili rec da si uzmes u ljekarni neku folnu
Bluew mislim da ti je dobro odmah kupiti folnu kiselinu, prije pregleda jer se čak preporučuje piti folnu kiselinu prije trudnoće. Ja sam uzele folnu kiselinu od Natural welth a čim sam skontala da sam trudna, a ginekologica mi nije dala ništa da pijem još uvijek ... prvo sam morala izvaditi krv
10.06. Nifty uredan 💖
Pepa sto ti je sa stickerom? Piše da si trudna 12 tjedana i da ti je ostalo još 225 dana... koliko dugo ti misliš biti trudna?
10.06. Nifty uredan 💖
Ja pijem od solgara . Dode 100 tableta u bocici.
06/20 blighted ovum 8tt.
5mg mi nekako puno zvuci? Znam jednu osobu koja je pila toliko, ali zbog umjetne oplodnje i ništa drugo s tim nije smjela uzimat 🤷🏻♀️ Ja sam pila solgar tri mjeseca prije začeća i zato mi je reko dr da si uzmem elevit ili da nastavim solgar od 400mikrograma. Nisam pametna..?
Sortiraj odgovore
Najstariji