Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    06. Svibanj 2020. 20:41

Cao cure!  ja i moj bebac smo sada pri kraju 8 nedelje i odlucili smo da vam se pridruzimo. 
    Imala sam vanishing twin sindrom i dr mi je rekao da mi ni double, ni triple ni nifty nece biti dobri! Ja sam htjela makar jedan da uradim a on je rekao da mogu probati tek u 16tt. Molim vas ako se neka srela sa slicnom situacijom neka me prosvijetli. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    06. Svibanj 2020. 20:41

Ps : nama je termin 12.12.2020.

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

NiaLyn
    06. Svibanj 2020. 20:47

Jecika, dobrodošla i sretno. 😊

Bella🌟
    06. Svibanj 2020. 20:51

Sapica

PeaceLily

Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.

To ti je mene brinulo jucer jer mi je prvo plod 4 dana ranio, a sad rani 1 dan, al je stvar u milimetrima i tolerira se kak su cure rekle +/-4 dana

Kužim. Ok. Probati ću se ne brinuti jako. Hvala🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    06. Svibanj 2020. 20:54

JECIKA

Cao cure!ja i moj bebac smo sada pri kraju 8 nedelje i odlucili smo da vam se pridruzimo.
    Imala sam vanishing twin sindrom i dr mi je rekao da mi ni double, ni triple ni nifty nece biti dobri! Ja sam htjela makar jedan da uradim a on je rekao da mogu probati tek u 16tt. Molim vas ako se neka srela sa slicnom situacijom neka me prosvijetli.

Dobrodošla 😊

JECIKA
    06. Svibanj 2020. 20:54

GEMMA13

Jecika, dobrodošla i sretno. 😊

Hvala Gemma 

nicole12
    06. Svibanj 2020. 20:56

JECIKA, ja sam isto mislila raditi nifty, a sa 5+2 prokrvarila i onda se nastavio smeđi iscjedak vise od tri tjedna i ona je moj gin vidio dvije gestacijske vrećice, ali nje već na dva pregleda vise nema... sad sam se zabrinula? 

06. Svibanj 2020. 20:58

PeaceLily

Sapica

PeaceLily

Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.

To ti je mene brinulo jucer jer mi je prvo plod 4 dana ranio, a sad rani 1 dan, al je stvar u milimetrima i tolerira se kak su cure rekle +/-4 dana

I na netu ima stvarno puno razlicitih mjera. S milimetrima se lako pogrijesi, a 2 mm su u ranom razvoju puno - zato se valjda i tolerira +/-4 dana. S tim da postoji i tablica s centilima - isto ko u razvoju djeteta tak i tu ima odstupanja koja se toleriraju i koja ne znace neki problem. Najvise ces se umirit da si pronades tu tablicu, ona je mene najvise smirila jer mi ulazi pod zeleno na tablici, samo je malo ispod savrsene linije 😄😁

06. Svibanj 2020. 20:59

Jecika, dobro nam dosla. Nemam iskustva s tim pa ti nemam ni kaj pametno reci, osim da ti je kul termin poroda 😄

Bella🌟
    06. Svibanj 2020. 21:07

Sapica

PeaceLily

Sapica

PeaceLily

I na netu ima stvarno puno razlicitih mjera. S milimetrima se lako pogrijesi, a 2 mm su u ranom razvoju puno - zato se valjda i tolerira +/-4 dana. S tim da postoji i tablica s centilima - isto ko u razvoju djeteta tak i tu ima odstupanja koja se toleriraju i koja ne znace neki problem. Najvise ces se umirit da si pronades tu tablicu, ona je mene najvise smirila jer mi ulazi pod zeleno na tablici, samo je malo ispod savrsene linije 😄😁

Budem pogledala, hvala ti 🤭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.