Pijem folacin, svaka tri dana dok se sjetim, al ajde, recimo da pijem 🤦♀️
Od 12.tt mi je doktorica rekla da pijem vitamine neke.
Makar, s obzirom da uzasno puno povracam i da jos uvijek malo aktivno i puno cica, bilo bi mi pametno vec sad piti vitamine... Al o tom, po tom.
Meni isto nije dan folacin u drugoj trudnoci prije vadenja krvi - nemam pojma zasto 🤷♀️. Kaj onda od 12tt zamijenit sa novalacom? To imam jos kutiju doma 😂 danas skuzila
Pepa, hvala na ohrabrujucim rijecima, slazem se da je vecina u glavi :)
Ja sam prvo uzimala folnu od solgara, sama kupila u ljekarni, a onda mi je gin rekla da uzimam pronatal. Pa me teta u ljekarni pitala kolko sam trudna jer imaju po tromjesecjima.
Cure, jel imate ili ste imale problema s gljivicnim infekcijama i kako ste to rjesavale? Imam blagi iscjedak bez mirisa ali malo svrbi. Rekla mi je gin da se ispirem u kamilici. Iskreno, ne znam ni dal to dobro radim. Namakala sam se s tim u kadi. A znam da postoje vaginalete za trudnice al se ne usudim ak je ova tak rekla 🤷
Pepa sto ti je sa stickerom? Piše da si trudna 12 tjedana i da ti je ostalo još 225 dana… koliko dugo ti misliš biti trudna?
Ahahahahahahhaha. Evo da mi nisi rekla, ja ne bi ni skužila. Nemam pojma kak mi je to promaklo 😂 ugl da, točan podatak je 12+5, a ovih 225 dana treba ispravit 😂
Žemske, evo vratila sam se sa pregleda. Napravljen je anomaly scan i sve je super i svi organi na svome mjestu. Nosna kost i nuhalni nabor točno sve kako treba biti. Veći smo opet za jedan dan, znači po uzv 12+6. Jedino eto šta je gospodicna ili gospon bio tolko lijen da se nije micao iz ležećeg položaja pa nismo uspjeli vidjeti spol. Al manje bitno, bitno da je sve u redu. 💜🥰
Čestitam i baš mi je drago da je sve u redu🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pepa čestitke na super pregledu 👏👏 jedva čekam da i ja prođem to razdoblje 🥰🥰🤗🤗
I moji dani su poremeceni. Kako cu ispravit Haha
06/20 blighted ovum 8tt.
I moji dani su poremeceni. Kako cu ispravit Haha
Meni su isto bili poremeceni, jer sam dobro unjela posljedni dan menstruacije.. a nekako zabunom sam stavila krivi datum termina, pa trebas to uskladiti😃
Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.
To ti je mene brinulo jucer jer mi je prvo plod 4 dana ranio, a sad rani 1 dan, al je stvar u milimetrima i tolerira se kak su cure rekle +/-4 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji