Kad čitam da je i vama muka onda mi je lakse🤣🤣 e to, znači skroz mi je neprirodno da jedem svakih 2-3h jer sam inače znala ne jest po cijele dane ili najkasnije u 18 pa onda ništa više, a sad nemrem od doručka do ručka čekati🤣 jer isto ko i vama čim zakrulji odmah mi muka!.
Kak se inače osjećate fizicki? Meni je sve ok, jedino kaj imam onaj osjećaj ko pred mengu da sam napuhana i ko bumbar 😏😏
Cure koje imate smeđi iscjedak.. jel tamnosmeđe ili svijetlosmeđe boje, i jel gušći ili rijedak? Ne znam kako da drugačije pitam osim tako pa nemojte zamjeriti.
ja ga imam vec mislim 2 tjedna! i ide mi na zivce, nikako se opustiti.... dokt kaze da je to normalno i ok, al od jucer kako sam procitala ovdje sve, nesto mi neda mira... evo razmisljam il cu ga ponovno zvat il na hitnu.... p.s. meni varira, nekad ga imam, nekad ne
Ja tako volim kad mi je muka, zabrinem se kad nije. Svakako ako ne pojedem par sati ništa mi bude mučno, a najbolje mi pomažu žvake! Malo mi se s vremena na vrijeme kao gadi određena hrana, a sam samo jednom i to je bilo uzas, nisam mogla popit ni guc vode da opet ne
!
Ipak je bolje ovo ni unutra ni van!
10.06. Nifty uredan 💖
Tenci, jel nalaz niftyja dode mailom il moras po njega? 😃😁 To zaboravih pitat
Kad čitam da je i vama muka onda mi je lakse🤣🤣 e to, znači skroz mi je neprirodno da jedem svakih 2-3h jer sam inače znala ne jest po cijele dane ili najkasnije u 18 pa onda ništa više, a sad nemrem od doručka do ručka čekati🤣 jer isto ko i vama čim zakrulji odmah mi muka!.
Kak se inače osjećate fizicki? Meni je sve ok, jedino kaj imam onaj osjećaj ko pred mengu da sam napuhana i ko bumbar 😏😏
Isto sam napuhana ali sad sam se vec i navikla na to, mozda se zeru i smanjilo hehe
Al cice me ubijaju. Po noci sam se probudila od bolova. Samo nek rastu 😁
Jel ti to prva trudnoca?
Isto sam napuhana ali sad sam se vec i navikla na to, mozda se zeru i smanjilo hehe
Al cice me ubijaju. Po noci sam se probudila od bolova. Samo nek rastu 😁
Jel ti to prva trudnoca?
Ne znam zasto je 2x poslalo, isprike.
Imala sam prethodno 2 spontana. U prvoj trudnoći sam od simptoma imala samo iscrpljenost. U drugoj realno ništa osim bolnih bradavica.
I sad me na sve strane- cice bole nenormalno isto nemrem spavat na trbuhu, rastu i već imam mini strije na jednoj. Glava me nekad boli, muka evo kao opisano. Zgaravica cim pojedem nešto tak da je začarani krug🤣🙄🙄
Tenci, jel nalaz niftyja dode mailom il moras po njega? 😃😁 To zaboravih pitat
Na mail dodu rezultati, doktorica je mene nazvalami rekla da je sve u redu i da mi je poslala rezutate na mail.
I da, trebas se naruciti, al to dobijes odmah termon. Da zoves dok si 11.tt tocno, dobila bi termin za 2 dana, tak da nema brige. Ja sam zvala dok sam bila 9+0 i narucili me sad 12.5. dok budem 11+4.
Cure koje imate smeđi iscjedak.. jel tamnosmeđe ili svijetlosmeđe boje, i jel gušći ili rijedak? Ne znam kako da drugačije pitam osim tako pa nemojte zamjeriti.
ja ga imam vec mislim 2 tjedna! i ide mi na zivce, nikako se opustiti…. dokt kaze da je to normalno i ok, al od jucer kako sam procitala ovdje sve, nesto mi neda mira… evo razmisljam il cu ga ponovno zvat il na hitnu…. p.s. meni varira, nekad ga imam, nekad ne
Ok. Hvala na iskustvu. Bila si na prvom pregledu već jel da, ?ne mogu se sjetiti iz prijašnjih postova..
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji