PeaceLily,u šestom tjednu mi se pojavilo prvi puta i nakon toga sljedeća tri tjedna sam imala s prekidima. Dobila sam utrogestan i mirovanje, ali tek nakon trećeg posjeta ginekologu posto sam na krevetu ostavila lijep trag smeđe boje 😅 a posto ti je jučer bio pregled moguće je i da ti je od pregleda…
Drago mi je da ti je sve ok ispalo s tim😁 da moguće i to da je od pregleda.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tenci hvala!!!!! 😊
Cure koje ne povraćaju - jel i vama odjednom slabo loše čim ogladnite?
Ja sam nezasitno gladna i pazim da ne žderem nego da jedem kad sam stvarno gladna. Eh sad posto sam češće gladna, češće mi je i zlo. Jel nekom isto? Nebi mogla povratiti ali nemrem normalno funkcionirat😒
Tak je i meni! Svako malo sam gladna, al bas prazan zeludac da kruli hahah i onda mi postane mucno, kao da mi u grlu stoji ali ne tjera me na povracanje. I osjecam vrtoglavicu ali nista strasno. Mislila sam da sam jedina koja nema mucnine. Rekla sam da bih sve istrpila za bebicu samo da opstane i bude zdrava…
Ne volim ovdje citati losa iskustva, to me zbedira i spusti na zemlju, u smislu da se ne veselim prerano
Potpisujem 😅
Ne znam zasto je 2x poslalo, isprike.
Imala sam prethodno 2 spontana. U prvoj trudnoći sam od simptoma imala samo iscrpljenost. U drugoj realno ništa osim bolnih bradavica.
I sad me na sve strane- cice bole nenormalno isto nemrem spavat na trbuhu, rastu i već imam mini strije na jednoj. Glava me nekad boli, muka evo kao opisano. Zgaravica cim pojedem nešto tak da je začarani krug🤣🙄🙄
Potpisujem, ni ja nisam imala nekih simptoma u proslim trudnocama, muka mi nikad nije bilo, na povracanje mi nikad nije islo... malo su me cicke bolile pa prestale, sad me malo bole - al su se povecale u odnosu na prosle trudnoce, bila sam umorna al sam mogla spavat (sad ne mogu zaspat odma kad se dignem na wc u noci - bufna sam minimalno sat vremena, danas nisam uopce zaspala od 4h)...glava me boli evo 3.dan, al nije tak strasno da mi treba tableta...
Hvala Tenciii, budem zvala pa pitala i narucila se negdje dan-dva nakon sljedeceg pregleda kad budem 11+3.. cisto da vidim da je beba ok pa cu ic vadit krv
Cure koje imate smeđi iscjedak.. jel tamnosmeđe ili svijetlosmeđe boje, i jel gušći ili rijedak? Ne znam kako da drugačije pitam osim tako pa nemojte zamjeriti.
ja ga imam vec mislim 2 tjedna! i ide mi na zivce, nikako se opustiti…. dokt kaze da je to normalno i ok, al od jucer kako sam procitala ovdje sve, nesto mi neda mira… evo razmisljam il cu ga ponovno zvat il na hitnu…. p.s. meni varira, nekad ga imam, nekad ne
Ok. Hvala na iskustvu. Bila si na prvom pregledu već jel da, ?ne mogu se sjetiti iz prijašnjih postova..
ne, bila sam na jednom ``trcecem`` jer mi je samo vidio polip i rekao da on krvari i to je to. cekam supruga s posla pa cu na hitnu jer me ovo sad stvarno zabrinulo i ne mogu vise cekat! jos sam upravo imala malo jaci, pa ne znam jel od stresa il cega!
Cure koje imate smeđi iscjedak.. jel tamnosmeđe ili svijetlosmeđe boje, i jel gušći ili rijedak? Ne znam kako da drugačije pitam osim tako pa nemojte zamjeriti.
ja ga imam vec mislim 2 tjedna! i ide mi na zivce, nikako se opustiti…. dokt kaze da je to normalno i ok, al od jucer kako sam procitala ovdje sve, nesto mi neda mira… evo razmisljam il cu ga ponovno zvat il na hitnu…. p.s. meni varira, nekad ga imam, nekad ne
Ok. Hvala na iskustvu. Bila si na prvom pregledu već jel da, ?ne mogu se sjetiti iz prijašnjih postova..
ne, bila sam na jednom ``trcecem`` jer mi je samo vidio polip i rekao da on krvari i to je to. cekam supruga s posla pa cu na hitnu jer me ovo sad stvarno zabrinulo i ne mogu vise cekat! jos sam upravo imala malo jaci, pa ne znam jel od stresa il cega!
Marta, od srca ti zelim da sve bude u najboljem redu pokussj duboko disat i opustat se cim vise. Ides kod doktora u sigurnim si rukama.
Meni su jucer i evo maloprije opet lagani grčevi kako mi to ide na zivce. Ja sam npr jucer bila sita nis skoro nisam jela, danas sam pak gladna ali bruo se zasitim. Bas mi ovisi od dana do dana.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Držim fige da je sve u redu 🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Imala sam prethodno 2 spontana. U prvoj trudnoći sam od simptoma imala samo iscrpljenost. U drugoj realno ništa osim bolnih bradavica.
I sad me na sve strane- cice bole nenormalno isto nemrem spavat na trbuhu, rastu i već imam mini strije na jednoj. Glava me nekad boli, muka evo kao opisano. Zgaravica cim pojedem nešto tak da je začarani krug🤣🙄🙄
Potpisujem, ni ja nisam imala nekih simptoma u proslim trudnocama, muka mi nikad nije bilo, na povracanje mi nikad nije islo… malo su me cicke bolile pa prestale, sad me malo bole - al su se povecale u odnosu na prosle trudnoce, bila sam umorna al sam mogla spavat (sad ne mogu zaspat odma kad se dignem na wc u noci - bufna sam minimalno sat vremena, danas nisam uopce zaspala od 4h)…glava me boli evo 3.dan, al nije tak strasno da mi treba tableta…
Hvala Tenciii, budem zvala pa pitala i narucila se negdje dan-dva nakon sljedeceg pregleda kad budem 11+3.. cisto da vidim da je beba ok pa cu ic vadit krv
Oni ti upravo zato i rade uzv prije vadenja krvi, ako slucajno nekaj nije u resu i ne daj boze ne kuca srce, da se ne vadi krv bezveze. I taj uzv je u biti onaj mini anomaly scan.
Potpisujem, ni ja nisam imala nekih simptoma u proslim trudnocama, muka mi nikad nije bilo, na povracanje mi nikad nije islo… malo su me cicke bolile pa prestale, sad me malo bole - al su se povecale u odnosu na prosle trudnoce, bila sam umorna al sam mogla spavat (sad ne mogu zaspat odma kad se dignem na wc u noci - bufna sam minimalno sat vremena, danas nisam uopce zaspala od 4h)…glava me boli evo 3.dan, al nije tak strasno da mi treba tableta…
Oni ti upravo zato i rade uzv prije vadenja krvi, ako slucajno nekaj nije u resu i ne daj boze ne kuca srce, da se ne vadi krv bezveze. I taj uzv je u biti onaj mini anomaly scan.
Cek, prije vadenja krvi rade uzv? I to ulazi u cijenu?
Sortiraj odgovore
Najstariji